2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všenory neprožívají příliš dobré období. Prohrály s Černolicemi!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy Všenorský SK a SK Černolice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl bez branek

Na programu sobotního odpoledne bylo v Černolicích utkání 14. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. O body se přijel poprat tým ze Všenor. A ti zrovna neprožívají příliš dobré období a opět se to prokázalo. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Pavel Kotlár , kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Oldřich Zuska a Peter Divilek. Na utkání se přišlo podívat bezmála 130 diváků, což není vůbec špatná návštěvnost.

 

V prvním poločase se toho zrovna moc neudálo a ani se neměnil stav hry. Ani jeden z týmů nedokázal naklonit vedení na svou stranu a vstřelit branku. Proto se šlo do šaten po prvních pětačtyřiceti minutách hry za vyrovnaného a nijak nepozměněného stavu 0:0. Oba týmy tak šli do šaten s tím, že v druhém poločase budou muset ještě trochu přidat a být lepší než druhý tým a hlavně přidat nějakou branku.

Černolice uhrály tři body

52. minuta byla ta, ve které se poprvé měnil stav utkání. A prosadili se hosté, kteří byli mírným favoritem v tomto zápase. Branku vstřelil Jakub Kučera a bylo to 1:0. Domácí to tak ale nenechali! V 63. minutě šel ze hry Oldřich Rott a místo něj nastoupil Karel Kocián a to bylo panečku střídání. V 68. minutě Kocián vstřelil vyrovnávací branku a to od něj nebylo vše. V 80. minutě pak totiž přidal ještě jeden gól a dostal tak domácí Černolice do vedení a přiblížil je tak ke třem bodům z tohoto velmi těžkého utkání. Hosté již nedokázali odpovědět brankou a tak to skončilo 2:1 pro Černolice, které braly všechny tři body!



Ohlasy k zápasu


Černolice
Staroba - Trenér: Když to řeknu jednoduše, tak do takové 60. minuty byl soupeř lepší. První poločas měl větší držení míče a lépe kombinoval, ale co se tíče vyložených šancí v první půli, tak to bylo 1:1. Nás podržel gólman a my jsme trefili hlavou těsně mimo branku. Jinak se hrálo spíše na naší branku. Druhou půli jsme inkasovali vedoucí branku a paradoxně potom jsme vystřídali a najednou jsme začali být aktivní. Podořilo se nám to otočit a nakonec jsme mohli zvítězit ještě větším výsledkem a s naším výkonem jsem tedy spokojen.




Sestavy


Černolice
J. Rozum [-] - M. Kaláb [-] , J. Homola [-] , P. Podlešák [-] - O. Rott [-] (63. K. Kocián [-] ) , A. Macela [-] , F. Poláček [-] (91. Z. Staroba [-] ) , T. Franěk [-] (90. T. Kundera [-] ) , J. Baroch [-] - P. Šultes [-] - V. Šmucler [-] (82. F. Onderka [-] )

Všenorský SK
T. Rottenberg [-] - R. Feglar [-] , S. Drážný [-] (72. M. Bárta [-] ) , J. Kučera [-] , B. Štumpf [-] , T. Moravec [-] , R. Burian [-] , M. Krčil [-] , M. Müller [-] , O. Školud [-] , J. Vorel [-]

ŽK: 36. F. Poláček , 42. O. Rott , 43. A. Macela , 81. V. Šmucler - 8. M. Krčil .
Hráči zápasu: K. Kocián .
Místo: Černolice. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kotlár Pavel - ZUSKA Oldřich, DIVILEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.