Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:30

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příbram si zastřílela!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Spartak Příbram a FC Jílové...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 19. minutě se domácí radovali z první branky

Na programu sobotního dopoledne bylo v Příbrami utkání 14. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. O body se přijel poprat tým z Jílové. A hosté jistě neodjeli ve stejné náladě, jako když přijeli. Domů si totiž odvezli výprask! Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Daniel Vokoun , kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Tomáš Pejša a Lukáš Glogar. K utkání, ve kterém bylo k vidění hned šest branek, přihlíželo 120 diváků a na to, že by nepadaly góly, si nemohli stěžovat.

 

Už v devatenácté minutě se domácí radovali z branky, když gólmana Jílové prostřelil Matěj Vondra. Pro hosty to nebyl vůbec přívětivý start do utkání! Dlouhou dobu se pak hrálo bez branek. Nejen domácí, ale i hosté měli šance na změnění stavu utkání, ale ani jeden z týmů branku nepřidal. Až ve 45. minutě dostali hosté gól do šatny, o který se postaral Martin Vašek. Poté rozhodčí odpískal konec prvního poločasu a do šaten se tak šlo za stavu 2:0 výhodnějšího pro domácí, kkteří museli být spokojeni.

Do hry vstoupil Jandera a Příbram byla ještě silnější

Druhá půle již byla jasně v režii domácích, kteří rozjeli pořádný gólostroj. V 60. minutě zvýšil na 3:0 opět Martin Vašek a hosté byli odevzdaní. Nevěděli jak hrát na soupeře a byli bezzubí. Zato domácí se na dnešní zápas nejspíš opravdu dobře vyspali. V 73. minutě to bylo už 4:0, když se trefil i střídající Rostislav Jandera. Minutu po této brance navíc přidal gól ještě Martin Vašek, který tak kompletoval hattrick v tomto utkání a v 77. minutě se ještě jednou trefil Rostislav Jandera a ukázalo se tak velice kvalitní a citlivé střídání trenéra domácích, Jiřího Rychlíka. Hráči Jílové měli již štěstí, že se domácí zastavili na šesté brance a další už nepřidali. I tak to ale stačilo a hosté budou mít v příštím kole co dělat, aby tuto porážku odčinili.



Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - M. Štochl [-] , O. Matějka [-] (67. R. Jandera [-] ) , M. Vašek [-] (85. J. Drašnar [-] ) , M. Vondra [-] (76. J. Trefný [-] ) , J. Rychlík [-] , J. Voříšek [-] (76. T. Plecitý [-] ) , J. Molnár [-] , V. Janů [-] , M. Suchý [-] , O. Slačík [-]

FC Jílové
T. Kruliš [-] - V. Řípa [-] , J. Maroušek [-] , J. Dvořáček [-] (72. J. Bodlák [-] ) , K. Kratochvíl [-] (75. P. Dvořáček [-] ) , M. Štědronský [-] , T. Javůrek [-] , M. Cimpl [-] , J. Nesvadba [-] (46. L. Sadloň [-] ) , Š. Malknecht [-] , J. Kos [-]

ŽK: 84. O. Slačík - 37. Š. Malknecht , 73. J. Kos .
Hráči zápasu: M. Vašek .
Místo: Spartak Příbram. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vokoun Daniel - PEJŠA Tomáš, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.