Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřvald si v derby s Věřňovicemi body rozdělil


Branky


14

Věřňovičtí zajížděli na hřiště Petřvaldu s cílem protáhnout neporazitelnost na 9 utkání v řadě. Domácí chtěli navázat na předchozí domácí úspěch s Lískovcem. Duel dvou tabulkových sousedů neměl rozhodně předem daného favorita a i dění na hřišti tomu odpovídalo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl pro domácí celek

Fotbalisté Věřňovic táhli sérii tří výher v řadě, navíc naposledy prohráli na konci srpna. Obě série chtěli prodloužit i na hřišti tabulkového souseda. I domácí Hepo bylo v solidní formě. V posledních pěti zápasech totiž svěřenci Martina Weisse vyhráli hned čtyři a pohybovali se na čtvrté příčce. 

Domácí tým nastoupil do utkání aktivněji, ovšem úvodní branku se mu vstřelit nepovedlo. Gólový účet zápasu tak otevřel hostující Jakub Kubiš. Ve 26. minutě využil velké chyby Podhorného a po přihrávce Chalkidise zamířil z hranice vápna přesně. O pár chvil později pálil tvrdě Matěj Kubiš, ale Janča byl připraven. Vedení zelenobílým nevydrželo dlouho. Ve 34. minutě totiž netrefil při odkopu míč Pisarčík a Gorovič nachytal Ference střelou k tyči. To však nebylo od Hepa vše. Ve 41. minutě si našel rohový kop Podhorného Marek a zády poslal svůj tým do vedení.

Kubiš sebral domácím všechny body v 90.minutě

Krátce po změně stran bylo opět srovnáno a znovu v tom měla prsty dvojice - Chalkidis, Jakub Kubiš. Tentokrát si role prohodili a využili další hrubice petřvaldské obrany. A za pár minut to mohlo být 2:3. Obrovskou příležitost však nevyužil Matěj Kubiš. A tak přišel trest. Novotný si v 67. minutě pohrál s naší obranou a z ojedinělé šance domácích ve druhé půli vytěžil vedoucí branku. Věřňovičtí si ve zbytku utkání vytvořili velký tlak a i velké šance. Ty největší měl asi Chalkidis, ale Janča ho dvakrát vychytal. A po úniku Vlčka neměl sudí Broskevič odvahu písknout penaltu. Když navíc domácí srazili dobrou ránu Vondráka a Janča vytěsnil Wojtasovy nůžky nad břevno, vypadalo to na druhou věřňovickou porážku v sezóně. V 90. minutě však přišla ještě jedna příležitost. Na hranici vápna dostal opět trošku prostoru Jakub Kubiš a tentokrát slabší pravou nohou vyrovnal na konečných 3:3.

 

Videozáznam utkání:



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Jakub Kubiš: Nezačali jsme dobře, domácí měli více ze hry, ale naštěstí žádné vážnější šance. Šli jsme do vedení a místo toho abychom se uklidnili tak jsme za chvíli dostali gól a v závěru poločasu po další chybě druhý po rohu. Druhý poločas už byl v naší režii, rychle jsme srovnali a měli velké šance na to abychom šli do vedení. Ale Hepo vytěžilo z minima maximum, když po našem špatném bránění šlo zase do vedení. Měli zase jsme tam zase příležitostí srovnat dřív, naštěstí se to povedlo v poslední minutě, a tak vezem aspoň bod. Chtěli jsme tu vyhrát, ale když uděláme takové chyby v defenzivě, tak nemůžeme pomýšlet na vítězství. Vlastně to byl zápas obrovských chyb v defenzívě, kterých oba týmy využily. Pro nestranného diváka asi super zápas.



Sestavy


TJ Petřvald
J. Janča [-] - V. Stavař [-] (65. P. Cina [-] ) , J. Goldbricht [-] , J. Karkoška [-] , T. Budina [-] - F. Marek [-] , J. Sztymon [-] , D. Podhorný [-] , M. Gorovič [-] (58. M. Sobek [-] ) - O. Cudrák [-] , R. Novotný [-] -

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
V. Ferenc [-] - D. Čopík [-] , J. Vondrák [-] , J. Vlček [-] , D. Pisarčík [-] - N. Chalkidis [-] , M. Kubiš [-] (68. K. Lubojacki [-] ) , J. Wojtas [-] - J. Ganobčík [-] (81. F. Hruška [-] ) , J. Kubiš [-] , R. Lobodinský [-] -

ŽK: 13. J. Sztymon , 63. D. Podhorný , 80. J. Janča - 23. J. Ganobčík , 55. D. Čopík , 90. J. Wojtas .
Místo: Petřvald. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Broskevič Michal  - JURAJDA David, GODFRYD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 06:57

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 08:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 19:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 17:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 17:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 22:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 11:56

Tip experta: remíza

Utkají se dva celky, které mají stejný počet bodů a mají i podobné skóre, tady moc gólů nepadne a tipuji remízu.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 08:13

Tip: výhra hostů