Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Inter doma naplno bodoval odnesla to Vendryně


Branky


21

Jak už se říká že vítězná sestava se nemění , tak trenéři Hanus a Bernatík, proti soupeři z Vendryně udělali dvě změny a to ty že do sestavy se vrátili Jakub Sznapka a sním i Petr Horák. Kdy tihle dva v minulém kole chyběli. Inter chtěl navázat na skvělý výkon v Bašce i doma před svými vlastními fanoušky, kteří jej chodí podporovat.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Už od úvodního hvizdu to bylo pro oba týmy hodně těžké na podmáčeném terénu , ale na hráčích Interu bylo znát, že prakticky ví, kde je jejich hřiště podmáčené a kde jsou příznivá místa, kde mohou hrát svůj fotbal. V podstatě na domácím hřišti nechtěli nechat nic náhodě a doma už po několika kolech naplno bodovat. Na ukazateli se rozbíhala 4. minuta zápasu a po skvělé výměně míče na půli hřiště Petra Czyže s Jaroslavem Martikánem, který vysunul skvělým míčem za beky petrovické pendolíno Petra Horáka, který se řítil sám na brankáře hostí a tvrdou křižnou střelou otevřel skóre 1:0 pro domácí. Rozbíhala se 7. minuta utkání a domácí museli sáhnout k nucené změně do zadních řad, kdy si obnovil svalové zranění Petr Lukosz, který následně střídal a nahradil jej Radek Dvořák, ovšem muselo přijít i na změnu přeskupení řad, kde se Jaroslav Martikán posunul na pozici stopera, Czyž na pozici středního záložníka a Dvořák se vysunul na pozici útočníka. Rozbíhala se 8 minuta zápasu a skvělým vysunutím Czyže na Horáka se opět řídil sám na brankáře hostí a opět to zkoušel z hranice šstnáctky na vzdálenější tyč ovšem Kolarczyk jeho pokus vyrazil k dobíhajícímu Denisu Chmelaři na kterého zívala odkrytá klec, ale ten  z dorážky trefil Kolarczyka, ovšem míč do sítě dotlačil Sznapka a zvýšil tak na 2:0. Pro domácí přišla zhruba po 24. minutách další rána, když si o střídání musel říct i střelec první branky Horák, který podle informací má také svalové zranění, na hřiště tak místo něj musel Antolík, který se postavil na hrot. Hráči Interu i přes tohle značné oslabení ofenzivního i defenzívního hráče dál na hráče Vendryně tlačili a vytvářeli si brankové situace. Běžela zhruba 30 minuta zápasu, kdy z pravé strany přišel centr do šestnáctky od Chmelaře, který našel hlavu Brzósky, který přidal třetí branku, bohužel ale hlavní sudí Dytková branku neuznala po údajném faulu Antolíka na hráče Venderyně, tudíž stav byl stále 2:0. Rozbíhala se 36. minuta a s ní přišla i změna skóre a to když původně centrovaný míč od Safaka, skončil za zády Chmelaře, který očekával centrovaný míč, ovšem Safak jej trefil tak dobře, že Chmelaře doslova nachytal na švestkách 2:1. Od téhle branky se poločasové skóre neměnilo a zůstalo na stavu 2:1.  

 

Druhá půle

Do druhé půle šli hráči Interu s tím že chtějí za každou cenu v tomhle utkání brát všechny body a tvrdě si za tím šli. Už od hvizdu do druhé půle se hráči Interu tlačili na branku Kolarczyka, ovšem k brance to nevedlo. Běžela 53. minuta zápasu, kdy si vyměnili míč Chmelař s Madeckým, který si tzv. posadil hned dva obránce svou elegantní kličkou na zadek uvolnil se a skvělým centrem do šestnáctky našel hlavu Antolíka, který zvýšil už na rozdíl dvou branek 3:1.  Ovšem i po téhle brance hráči Interu i na velmi těžkém terénu hráli svou hru a snažili se tenhle zápas uzmout na svou stranu. Zhruba po hodině hry se na hranici vápna skvěle uvolnil Madecký, který svou levou nohou poslal projektil kolem pravé tyče Kolarczyka. Hráči Vendryně nemohli najít recept, jak se dostat za obranu Interu a když už jej našli, tak jejich útok skončil na dobře sladěné obraně Interu či Chmelaři.  Ovšem přece jen se hráčům Vendryně povedlo snížit, když se v 78 . minutě dostal k odraženému míči Pliska a snížil na 3:2. Ani tahle branka hráče Interu nerozhodila, ba naopak to vypadalo, že je ještě víc nakopla, aby přidali další branku. V utkání byl velice střelecky aktivní Madecký, který byl namlsaný touhou dát branku, ovšem když už se zdálo že branku zhruba v 88. minutě dá, tak jej nešikovnou tečí Antolík vysměroval ven z branky. Na skóre 3:2 se už do konce utkání nic nezměnilo a Inter si tak mohl připsat další 3 body do tabulky a poskočit o něco výš tabulkou.

 

ZASLAL: PATRIK CHMELAŘ



Ohlasy k zápasu


TJ Internacionál Petrovice
Patrik Chmelař: Musím říct, že pro nás tyhle body s Vendryní jsou velice důležité, navíc, když se nám ji podařilo po několika zápasech s nimi porazit. Ovšem chtěli jsme i doma dokázat to, že začátek sezóny byl jen náš menší výpadek. Do dalších bojů se budeme muset obejít bez obou Petrů, jak Lukosze, tak Horáka. Ovšem musím vyzdvihnout v posledních zápasech Madeho (Medeckého), který jakožto brankář, který je v poli, hraje výborně a za poslední 3 kola si zasloužil nominaci do sestavy. Teď nás čeká Horní Žukov, kde budeme chtít navázat na výhry v posledních 2 kolech.




Sestavy


TJ Internacionál Petrovice
P. Chmelař [-] - P. Horák [-] (24. J. Antolík [-] ) , R. Madecký [-] , P. Czyž [-] (89. M. Petr [-] ) , D. Chmelař [-] - P. Lukosz [-] (7. R. Dvořák [-] ) , D. Volný [-] , M. Brzóska [-] , J. Martikán [-] - P. Fic [-] , J. Sznapka [-] -

TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - M. Safak [-] , J. Pilch [-] , D. Szymczyk [-] (70. D. Neuman [-] ) , M. Hulboj [-] - B. Klus [-] , J. Szarzec [-] , J. Pilch [-] (58. R. Ťupa [-] ) , R. Sikora [-] - R. Pliska [-] , Z. Walek [-] (58. D. Mitrenga [-] ) -

ŽK: 63. P. Fic , 90. R. Dvořák - 68. R. Pliska .
Místo: Petrovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dytková Šárka  - BEDNÁŘ Marcel, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Interu se letos nedaří optimálně. Tady se však chytí a zaznamená tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza