3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýdek díky povedené druhé půli otočil utkání s Hnojníkem


Branky


50. L. Kantor , 74. M. Čelůstka , 86. Ľ. Perniš (p.) - 20. J. Hradil
21

Duel, který mohl potenciálně rozdělit tabulku na elitní čtyřku a "ten zbytek" se odehrál v Nýdku kam zavítal Hnojník. Na i přes nepřízeň počasí skvěle připraveném pažitu se odehrál duel dvou odlišných poločasů ze strany Hnojníku, který do utkání nejprve dobře vstoupil, ale po pauze přenechal iniciativu domácím. V utkání došlo i na rodinný souboj otce a syna v podobě trenéra Nýdku Petra Baumana a jeho syna na stoperu hnojnické obrany Michala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hnojník se ujal těsného vedení

Rodinný souboj Baumanů začal lépe pro trenéra Nýdku, ale Hojdysz trefil ve 13 minutě tyč naší branky, ve které stál Kreželok, jeho brankářský kolega odehrál utkání v útoku. O minutu později se zastřeloval Rusnok, který jen těsně minul domáci svatyni. Ve 20.minutě už ale hosté vedou, přihrávku Rusnoka zužitkoval Hradil 0:1. Moc šancí už v první půli k vidění nebylo, jen se hodně jiskřilo od kopaček obou týmů, a nebo třeba zkoušel Perniš nafilmovat penaltu  a byl po zásluze potrestán ŽK, dokonce došlo i na trenéra Baumana, který za kritiku rozhodčího vyfasoval taky ŽK. Na karty to tak bylo v prvním poločase 3:1, ale skóre bylo ve prospěch Hnojníka 0:1. 

 

Videozáznamy první půle.

Domácí přidali a Hnojník nestíhal

Už v padesáté minutě po autovém vhazování srovnává na 1:1 hráč č.6 Kantor. V 57 minutě se mohl prosadit bývalý hráč Nýdku Příborský, ale jeho střela ze „16“ minula těsně cíl. V 65.minutě trefil domácí kapitán Spratek tyč. A když se ani na podruhé neprosadil náš Příborský pomohli si domácí další standartou, po centru Spratka se prosazuje legionář Čelůstka 2:1, ani u jedné z branek nemá čisté svědomí brankář Kreželok. Po této brance stahuje trenér Blahuta hru na 3 obránce, do předu se vysouvá  Rusz, ale už jsme si nevypracovali žádnou šanci na vyrovnání. Naopak v 86.minutě se z penalty prosazuje Perniš a domácí za druhý poločas zaslouženě vítězí 3:1 a v tabulce se tak dotahují na vedoucí skupinku Oldřichovice, Sedliště a Dobrou. A právě Dobrá bude našim dalším soupeřem.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nýdek
Viktor Polok - asistent trenéra: V prvním poločase jsme se moc nedokázali dostat do šancí,krom jedné nastřelené týče, jak už bývá zvykem tak po prvním poločase prohráváme o jednu branku, naštěstí v druhém poločase se nám podařilo vývoj zápasu otočit a myslím si že za výkon v druhém poločase jsou to zasloužené tři body, zatím jsme tak doma stále stoprocentní, snad se nám podaří bodovat i v Petřvaldu

TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: Poctivě jsme se na utkání v týdnu připravovali, v týmu vládla neuvěřitelná pohoda a odhodlání. Sestava byla připravena už od pátku, ale nedělní omluvenky vše narušily. Přesto jsme se myslím zaslouženě dostali do vedení, ale to jsme ve druhé půli neudrželi. Nýdek si pomohl standardkama, my jsme za tři poslední zápasy obdrželi ( 0 1 3) čtyři branky a to z rohu, autu, trestného kopu a z penalty, bohužel. Teď nás čeká těžká série, tak uvidíme, jak ji zvládneme a kdo zase bude chybět.



Sestavy


TJ Sokol Nýdek
J. Kantor [-] - M. Hojdysz [-] (87. T. Lamacz [-] ) , P. Turoň [-] , L. Paleček [-] (70. T. Suszka [-] ) , T. Spratek [-] - L. Cienciala [-] , Ľ. Perniš [-] , L. Kantor [-] (70. P. Mazurek [-] ) , P. Placzek [-] , M. Kluz [-] (89. V. Szmek [-] ) - M. Čelůstka [-] -

TJ Sokol Hnojník
B. Kreželok [-] - L. Brzuchanski [-] , M. Bauman [-] , P. Rusz [-] , J. Kozel [-] - P. Příborský [-] , M. Klus [-] (81. V. Rakus [-] ) , D. Bolek [-] , J. Rusnok [-] - J. Hradil [-] (69. Š. Grochal [-] ) , E. Oborný [-] -

ŽK: 15. P. Turoň , 18. Ľ. Perniš , 52. L. Paleček , 76. T. Suszka - 21. L. Brzuchanski , 67. J. Hradil , 86. J. Kozel .
Místo: Nýdek. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Nydek i Hnojník po minulé sezóně na sobě očividně zapracoval, a tak nás zde čeká dle mého názoru vyrovnaný zápas, myslím, že by mohl skončit nerozhodně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů