1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Repríza loňského začátku sezóny vyzněla lépe pro Hnojník


Branky


21

Rok a den od zápasu z ročníku 2021/22  Hnojník : Vendryně 1:3 se tito soupeři potkali znovu, tentokrát byli úspěšnější hráči Hnojníka a zaslouženě zvítězili 1:0, když jedinou branku vstřelil Karel Maceček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trenér hostů Martynek pro úvodní duel sezóny postrádal hned 6 důležitých hráčů z kádru, kteří z nejrůznějších důvodů nemohli být k dispozici pro utkání v Hnojníku. Domácím scházeli pro start nové sezóny například Glac, Rakus, Lamoš, Grochal a Pieszka. Trenér Blahuta naopak mohl pro tento duel počítat například s nečekanou posilou Karlem Macečkem, který na hnojnický stánek dorazil během první půle a byl tedy k dispozici od druhého poločasu. 

 

Od úvodních minut utkání měl Hnojník navrch, a do patnácté minuty si vytvořili Bolek a spol. 4 „gólovky“, které postupně neproměnili obránci Oborný a Rusz, útočník Bolek a záložník Brzuchanski trefil pouze boční síť. A málem se v 18.minutě, měnilo skóre v neprospěch Hnojníku, když Oborného obranný zákrok skončil vedle branky opět vynikajícího Kreželoka. A když se do poločasu nepodařilo překonat vendryňského brankáře Kolarczyka ani Brzuchanskému či Lachowiczovi odcházelo se do kabin za stavu 0:0, ale fotbal se musel líbit.

 

Videozáznam první půle:

 

Pohledný fotbal rozhodla jedna branka, v utkání se i červenalo

Do druhého poločasu už nenastoupil zkušený Lachowicz (sval), kterého nahradil Maceček, který vyslyšel trenérovy prosby a zjevil se v kabině až v průběhu prvního poločasu. A hned ve 48.minutě trenér třinecké mládeže Maceček „zazdil“ po skvostné přihrávce Bolka další tutovku. Nová posila z Nýdku Petr Příborský se taky nakazil od spoluhráčů, v 55.minutě, místo aby se míč po jeho střele už konečně třepal v síti, je z toho další roh po zákroku brankáře hostů.

A Maceček byl ústřední postavou dalších minut, v 65.minutě ho znovu vychytal Kolarczyk a o minutu později hasil jeho brejk Safák a z rukou rozhodčího Tomaie se právem červenalo.A přesilovka domácích mohla začít pěkným šokem, ale v 72.minutě Neuman se z gólového brejku neprosadil.Spravedlnost nezůstala v tomto utkání slepá, v 82.minutě vysunul výborně hrající Rusnok - Macečka a ten rozhoduje nadprůměrné utkání 1.B. třídy skupiny C! V závěru utkání domácí ještě mohli přidat pojistku, ale nakonec byli rádi za vítěznou branku a čisté konto Kreželoka po organizovaném výkonu celého týmu. 

 

Vendryni čeká v dalším kole domácí duel s Petřvaldem, to Hnojník zajíždí na půdu nováčka z Horního Žukova. Oba duely startují shodně v sobotu 20.8.2022 v 16:30.

 

Videozáznam druhé půle:

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: V letní přípravě jsme absolvovali 8 tréninkových jednotek a 5 utkání, v této sestavě jsme však hráli poprvé, přesto jsme po celé utkání byli lepším týmem a to mě samozřejmě moc těší, zvlášť když jsme porazili třetí tým loňského ročníku. Jen ty neproměněné šance moc mrzí. Dnes ještě nebudu chválit jednotlivce, ale budu chválit celý tým, jsem rád, že se z tréninku objevily dobré věci i v zápase. Na koncovce musíme zapracovat a do Žukova jet s pokorou bojovat o 3 body, dali jsme si v kabině nějaký bodový cíl pro úvod sezóny a ten budeme chtít dodržet.

TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Na první zápas sezóny jsme přijeli hodně oslabení, chybělo nám 6 hráčů základní sestavy, to ale nemění nic na tom, že jsem věřil, že s týmem, který mám k dispozici uspějeme. Bohužel jsme se vůbec nedokázali dostat do tempa a byli jsme nějací ospalí. Vůbec nic nám nevycházelo, tak jak bychom si představovali, měli jsme problém s mezihrou a když už jsme se dostali do dvou, třech 100% šancí, selhali jsme v zakončení. Remízový zápas, ale Hnojník bere všechny 3 body rozhodně zaslouženě. Samozřejmě jde jen o jeden zápas, jede se dál a v tom příštím se snad vrátíme na vítěznou vlnu.



Sestavy


TJ Sokol Hnojník
B. Kreželok [-] - P. Příborský [-] (89. L. Molin [-] ) , D. Bolek [-] , J. Lachowicz [-] (46. K. Maceček [-] ) , M. Walica [-] (54. J. Hradil [-] ) - J. Rusnok [-] , J. Kozel [-] , P. Rusz [-] , M. Bauman [-] - L. Brzuchanski [-] , E. Oborný [-] -

TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - M. Safak [-] , V. Divina [-] , F. Lukosz [-] , J. Wawreczka [-] - D. Neuman [-] (74. J. Lysek [-] ) , M. Kiedroň [-] (46. A. Safak [-] ) , J. Szarzec [-] , R. Sikora [-] , M. Hulboj [-] (46. T. Guznar [-] ) - B. Klus [-] -

ŽK: 70. L. Brzuchanski , 84. P. Rusz - 43. M. Safak . ČK: 66. M. Safak .
Místo: Hnojník. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tomai Martin  - NĚMEC Petr, ŠAŠINKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Hradil

Expert: Martin Sobek
Tip experta: výhra hostů

Tvrdý zápas, který nakonec urvou hosté na svoji stranu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích