0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2022 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci branku neviděli


Branky


15

Zápas skončil bezbrankovou remízou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V souboji o třetí místo přívítal Budišov mužstvo z Krásných Louček. Fotbalisté obou týmů nabídli divákům zajímavou a bojovnou partii, které ale chybělo gólové zakončení. Hrálo se nahoru dolů. Hned v pété minutě se dostal k odraženému míči domácí Kuric, jehož vychytal brankář Hradil. Loučky pak si vypracovaly několik příležitostí. Po centru Mohyly nastřelil brankáře Matěje Němečka Juchelka. Pak dvakrát do šance poslalo Juřinu duo středových hráču Ručka s Ondrou. Juřina se ale gólově neprosadil. Pak vystřeli doprostřed branky Ondra. Po nahrávce Michala Mitury střelu Ondry vytáhl na roh Matěj Němeček. Po rohu Mohyly střílel slabě Juřina. Poslední sedmiminutovka poločasu patřila domácím, kteří si vypracovali velký tlak. Měli asi pět rohů. Z nich se ale nic neurodilo. Ve 42. minutě nacedl míč po pravé straně Kuric, a nahrál Dvořákovi, jehož střelu vykopával z brankové čáry Daříček. Za minutu poslal Jan Němečk balon na Kurice, jehož křižnou střelu vyrazil na roh Hradil.

I ve druhé půli mířili střelci slepými

I ve druhém poločase se hrálo nadále bojovné utkání. Ubylo však velkých gólových šancí. Za domácí měli největší v 57. minutě, když střelu Hudečka ze čtyřiceti metrů vyrazil Hradil pouze k Pizurovi, jehož pokus skončil těsně vedle tyčky. Loučky si vypracovaly dvě slibné situace. Střelu Juřiny vyrazil Matěj Němeček na roh. Další střela Mrukvii byla zblokována domácí obranou. V závěru zápasu ještě hosté přežili dva nebezpečné rohy domácích. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou. 

 

Budišov v posledním kole bude hostit Lichnov. Krásné Loučky jedou do Hlavnice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): Zápas byl bojovný, hrálo se nahoru dolů, divákům se to muselo líbit. Jediné, co chybělo byly branky. Kluci to odobojovali s kvalitním soupěřem. Bod nakonec bereme.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): My jsme si přijeli pro bod, to byl náš hlavní cíl. Chtěli jsme se udržet na třetím místě tabulky. Naštěstí jsme byli docela v plné sestavě, takže jsme si to mohli se soupeřem rozdat na férovku. Remízu 0:0 bereme.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - J. Němeček [-] , J. Dvořák [-] (68. K. Hrabina [-] ) , J. Kuric [-] , T. Skácel [-] , D. Chung [-] (46. E. Levák [-] ) , V. Hudeček [-] , J. Vondrouš [-] , T. Černoch [-] , M. Marek [-] , P. Pizur [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - L. Slaný [-] (46. J. Urban [-] ) , A. Ondra [-] , O. Ručka [-] , L. Dvořák [-] , L. Pella [-] , L. Mohyla [-] , M. Daříček [-] , L. Juchelka [-] (66. D. Mrukvia [-] ) , T. Juřina [-] (76. L. Mitura [-] ) , M. Mitura [-] (54. L. Chlopčík [-] )

ŽK: 40. V. Hudeček , 70. J. Němeček - 41. L. Mohyla , 80. O. Ručka , 86. L. Pella .
Hráči zápasu: T. Černoch - M. Daříček .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: THIEMEL Karel - PHILIPP Marek, GALVAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 11:19

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 18:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 18:01
Tomáš Holata

Expert: Tomáš Mrázek
Tip experta: remíza

Budišov je doma extrémně silný, ale Loučky mají zkušený mančaft a vidím to na remízu.