4:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr podzimu pro Velké Heraltice


Branky


7. A. Rolný , 18. M. Návrat , 41. M. Návrat , 69. A. Rolný (p.) - 4. J. Schneider , 46. R. Urban
15

Velké Heraltice vyhrály o dvě branky nad Slavkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heraltice vedly o dvě branky

Ve šlágru podzimu se utkala mužstva z Velkých Heraltic a Slavkova. Do zápasu vstoupil lépe Slavkov, který se už ve čtvtré minutě ujal vedení, když pom rohu Krále vznikl ve vápně závar, ve kterém se nejlépe orientoval Schneider, který pokořil Patrika Kleina - 0:1. Za tři minuty domácí vyrovnali, když Šimon zatáhl míč, nahrál ho pod sebe na Návrata, který jej posunul na Adama Rolného, který své bodlo poslal pod víko - 1:1. Otočit skóre mohl Trupl, ale přeloboval brankáře Košárka i s brankou. V 18. minutě zatáhl balon do vápna Šimon a našel nahrávkou pod sebe Návrata, který zavěsil - 2:1. Pět minut před paizou chtěl z přímáku vše propálit Valchař, ale míč se odrazil k Návratovi, který se nemýlil - 3:1. V závěru poločasu mohl ještě navýšit skóre Šimon, který ale neuspěl. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Úvod druhého poločasu patřil Slavkovu, když na začátku rychlé akce byl Urban, který dával míč na Krále, který mu ho vrátil a Urban nedal Patriku Kleinovi šanci -3:2. Hosté pak začali domácí hodně zlobit. Gračanin vletěl do vápna, kde dával míč na Urbana, ale Patrik Klein vzal Urbanovi míč z kopačky. V 67. minutě se hosté hodně zlobili na rozhodčího, že odmával Urbanovi ve velké šanci ofsajd. Za dvě minuty fauloval Obludník ve vápně Adama Rolného a sám postižený s přehledem proměnil penaltu - 4:2. Hosté pak v poslední dvacetiminutovce vyvinuli tlak. Do polološancí se dostal Urban, Král. Kuncovi zblokovala střelu domácí obrana. Hosté z toho nic nevytěžili a domácí tak navýšili náskok na svého soupeře na pět bodů. 

 

Velké Heraltice hrají příští kolo v Bruntále. Slavkov bude hostit Krnov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): Byl to kvalitní zápas, a Slavkov byl nejleoší soupeř, co zatím u nás hrál. Zápas měl parametry vyšší třídy. Byla i hodně kvylitní návštěva. Začátek nám nevyšel, ale do poločasu jsme otočili skóre. Na začátku druhé půle jsme inkasovali a začali se obávat o výsledek. Vysvobodila nás penalta dvacet minut před koncem. Pak už jsme si to pohlídali.

TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Osobně jsem zklamaný z výkonu soupeře. My jsme naopak hráli aktivně a myslím si, že 4:2 je pro nás kruté a výsledku by slušela remíza. Kluci hlavně ve druhém poločase domácí skoro k ničemu nepustili. Heraltice byly efektivnější.



Sestavy


TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - A. Rolný [-] (71. A. Vucak [-] ) , D. Ladner [-] , D. Šimon [-] (90. J. Piatkevič [-] ) , T. Trupl [-] (71. D. Klein [-] ) , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] , D. Šrek [-] , D. Válek [-] (90. V. Kocián [-] ) , J. Tesař [-] (59. J. Košárek [-] ) , M. Návrat [-]

TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] - D. Gračanin [-] , J. Schneider [-] (32. L. Kunc [-] ) , T. Marek [-] , R. Urban [-] , J. Král [-] , M. Frey [-] , K. Kurka [-] (46. P. Heinzke [-] ) , P. Gloga [-] , D. Marek [-] (81. J. Quis [-] ) , J. Obludník [-]

ŽK: 22. A. Rolný - 6. P. Gloga , 35. D. Marek , 65. R. Urban , 88. J. Král .
Hráči zápasu: M. Návrat .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - BARČÍK Antonín, ŘEZNÍČEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 14:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 18:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 16:10
Tomáš Holata

Expert: Adam Faldýn
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačně zápas kola, kdy proti sobě nastoupí dva nejlepší týmy v tabulce a Heraltice doma potvrdí svou formu a zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 08:37
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 10:50

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:41

Tip: remíza