4:2
(1:2)
30. R. Cápek
36. M. Cabal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichov sklapl Csaplárovu past


Branky


38. M. Tilkeridis , 57. J. Hanslík , 62. P. Andráško , 84. M. Šmíd - 30. R. Cápek , 36. M. Cabal (p.)
15

Jindřichov vyhrál o dvě branky nad Bruntálem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bruntál vedl o jednu branku

Do Jindřichova přijelo v sobotu rezervní mužstvo z Bruntálu. Hosté v prvním poločase byli aktivnější, byli více na míči a vypracovali si také více brankových situacích. Ve 10. minutě se jim ale bohužel zranil kapitán a spolehlivý pilíř defenzívy Hapka, a to se pak hlavně ve druhém poločase projevilo na jejich výkonu. Po půlhodině hry se hosté ale dostali do vedení, když Cápek dostal balon ze strany na levačku a křižnou střelou pokořil brankáře Kašpara - 0:1. Za šest minut se vytvořil v domácím vápně závar, kde pak Tilkeridis fauloval Cabala, který pak s přehledem proměnil penaltu - 0:2, Jindřichov ale vykřesal jiskérku naděje o pár okamžiku později, když Šmíd zatáhl balon po lajně a nahrávkou po sebe našel Tilkeridise, který nedal Dolanskému žádnou šanci - 1:2. V závěru poločasu pak ještě mohl vyrovnat Čech, ale bez gólového efektu.

Jindřichov otočil

Ve druhém poločase hosté odpadli a domácí uplatnili bezezbytku své zkušenosti. Velkým přínosem pro ně se ukázalo střídání Zawadského, který nahrál na dvě branky. Hned po svém vystřídaní v 57. minutě poslal nahrávku mezi stopery na Jaroslava Hanslíka, který z hranice vápna poslal balon přesně k tyči - 2:2. Za deset minut Zawadski vydláždil českou uličku pro Andráška, který nasadil hokejový blafák Dolanskému a uklízel míč do prázdné branky - 3:2. Definitivní pojistku přidal šest minut před koncem Šmíd, který potáhl míč do vápna, jeho střelu Dolanský ještě vyrazil, ale pouze na kopačky Šmída, který pohotově vrátil balon do brány - 4:2.

 

Jindřichov hraje příští kolo v Malých Hošticích. Bruntál bude hostit Velké Heraltice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Začátek zápasu byl vyrovnaný. My jsme byli více na balónu. Oni pak dali z brejku branku a z penalty přidali druhou. Naštěstí jsme pak ještě do poločasu snížili. Ve druhém byl klíčový příchod Zawadského, který nahrál na dvě branky. Pak jsme ještě dali čtvrtou pojišťovací. Ve druhé plli už Bruntál nic neměl.

MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (asistent trenéra): Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. Ten první byl v naší režii, vedli jsme 2:0. Bohužel ale se nám zranil brzy kapitán Hapka, který hrál na stoperu. To se pak na nás podepsalo ve druhém poločase, kdy jsme odešli a domácí nás přehráli. Měli jsme dnes v kádru několik dorostenců a ti to bohužel proti zkušeným domácím nezvládli.



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - M. Kuřec [-] , J. Novák [-] , D. Zábranský [-] (55. M. Zawadzki [-] ) , V. Boháček [-] , K. Barvík [-] (72. V. Petrovič [-] ) , J. Hanslík [-] , J. Hanslík [-] (4. M. Čech [-] ) , M. Šmíd [-] , M. Tilkeridis [-] , P. Andráško [-] (72. T. Kusenda [-] )

MFK Bruntál B
D. Dolanský [-] - P. Šanda [-] , Š. Kubesa [-] (75. L. Kopec [-] ) , T. Unverdorben [-] , R. Cápek [-] , M. Cabal [-] , R. Hapka [-] (10. J. Duhajský [-] ) , Š. Flekač [-] , R. Hanák [-] , R. Kovář [-] , F. Stoklasa [-] (71. L. Foltín [-] )

ŽK: 69. V. Boháček - 52. F. Stoklasa , 70. P. Šanda , 74. J. Duhajský .
Hráči zápasu: M. Zawadzki - D. Dolanský .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: THIEMEL Karel - POLÁCH Ivan, KUBESA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 14:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 18:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 16:10
Tomáš Holata

Expert: Adam Faldýn
Tip experta: výhra hostů

Jindřichov zatím v této sezóně nehraje vůbec špatně, ale myslím si, že Bruntál si odveze všechny body domů.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 08:37
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 10:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:53

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:41

Tip: výhra domácích