2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlavnice vybojovala první bod v sezóně


Branky


18

Slavia doma remizovala s Hlavnicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice vedla o jednu branku

Slavia Opava přivítala na svém trávníku mužstvo z Hlavnice, které doposud nebodovalo. V prvním poločase byla lepším mančaftem Hlavnice. Hosté z Hlavnice se ujali vedení už po deseti minutách, když rohový kop Lodňánka na přední tyči usměrnil hlavou nechytatelně do sítě Čunta – 0:1. Do dalšího názanku šance se dostali hosté po přiťuknutí Pasterňáka na Lodňánka, ale druhý jmenovaný mířil jen vedle. U domácích pak stojí za zmínku krásná střela Meleckého, která šla jen těsně vedle. Další branku přidala aktivně hrající Hlavnice po půlhodině hry, když přímý kop načechral do šestnáctky Pasterňák a Čunta opět hlavou z hranice penalty skóroval – 0:2. Sedm minut před odchodem do kabin se Slavii podařilo snížit, když přesný centr Škrobánka umístil hlavou k tyči Mužík – 1:2.

Slavia vyrovnala

Většina druhého poločasu se hrála převážně mezi šestnáctkami. Hlavnice měla příležitost opět Lodňánkem, ale toho vychytal Mrázek. Za domácí pak se dostal do šance opět Melecký, ale dokázal nastřelit jen tyčku hostující branky. Osm minut před koncem zápasu přišlo vyrovnání domácích, když si na rohový kop Maisela naběhl Štencl, který nekompromisně zakončil hlavou a Steiner byl bez jakékoliv šance – 2:2. V závěru zápasu pak byl ještě po dvou rychlých žlutých kartách vyloučen hostující Pasterňák. Zápas pak už dospěl k remízovému konci.

 

Slavia Opava jede příští kolo do Slavkova. Hlavnice bude hostit Vítkov. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Ivo Kratochvíl (trenér): V prvním poločase měli hosté převahu a oba góly dali ze standardek. Kem konci poločasu jsme to otočili ve svůj prospěch a snížili jsme. Ve druhém se nehrálo nic moc, bylo to nervózní, uhádané a zbytečně vyhrocené. Hosté už nic neměli. My jsme jednu šanci proměnili a vyrovnali.

Družba Hlavnice
Lukáš Kirschner (hráč): Z naší strany byl první poločas byl dobrý, přehrávali jsme je a k ničemu jsme je skoro nepustili. Nebyl to však ideální fotbal jakom minulou sezónu. Bylo to spíš bojovné a nakopávané. Po poločase jsme vedli o jednu branku. Druhý poločas byl takový nic moc, převážně mezi šestnáctkami. Oni vyrovnali z rohu. Slabsí výkon rozhodčího. Ne že by zápas ovlivnil, ale měl dát dvě červené karty. Domácím jednu odpostil.



Sestavy


FK Slavia Opava
T. Mrázek [-] - Š. Henčl [-] , M. Škrobanek [-] , M. Valík [-] (46. R. Buratchuk [-] ) , T. Matějek [-] , J. Vrána [-] - J. Binar [-] (79. X. Nguyen [-] ) , O. Melecký [-] , J. Štencel [-] (84. J. Hanslik [-] ) , D. Maisel [-] - F. Mužík [-] (64. T. Ryž [-] )

Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - J. Steyer [-] (59. M. Smija [-] ) , M. Grygar [-] (46. P. Wolf [-] ) , D. Ochrana [-] , P. Haas [-] , O. Haas [-] , D. Haas [-] , P. Čunta [-] , L. Lodňánek [-] (66. P. Jaksch [-] ) , D. Liška [-] , O. Pasterňák [-]

ŽK: 29. J. Štencel , 42. T. Matějek , 67. T. Ryž - 27. D. Liška , 41. P. Čunta , 61. L. Lodňánek , 89. O. Pasterňák . ČK: 90. O. Pasterňák .
Hráči zápasu: J. Štencel - L. Lodňánek , D. Haas .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - BARČÍK Antonín, GREIPEL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jan Němeček
Tip experta: výhra domácích

Tady tipuji výhru domácích, Slavia si spraví chuť po minulém týdnu a na domácí půdě zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Slavia si zápas doma pohlídá a tak ani na čtvrtý pokus Hlavnice nebude bodovat