2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Hamrech nerozhodně


Branky


27

Okresní derby skončilo dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Utkání začali aktivněji domácí kladiváři, když se dvakrát do zakončení dostal Dominik Havlík, ovšem brankář hostí jeho pokusy vytěsnil. Ve 12. minutě mohl jít do vedení Bohdalov, když fauloval Tomáš Novotný útočníka hostí Koukala. Penaltu si vzal na svá bedra Neuman, ovšem netrefil ani bránu. Ve 25. minutě došlo v domácí obraně k nedorozumění, když Adam Šabart nenechal míč brankáři Lukáši Bencovi a jejich zaváhání využil Koukal, který pohodlně poslal hosty do vedení - 0:1. Následně mohl vyrovnat Jaromír Culek, který šel sám na branku, ovšem zakončení se mu nevydařilo. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo. 

Domácí v závěru srovnali

Od začátku druhé půle se domácí hnali za vyrovnáním. To přišlo již v 51. minutě, když Dominik Havlík vybojoval zdánlivě ztracený míč a vypíchl jej pro Jakuba Štíbala, který neměl problém zavěsit - 1:1. Utkání bylo velmi bojovné, kde rozhodčí rozdal mnoho žlutých karet. V 80. minutě otočil utkání ve prospěch domácích střídající Kamil Suský, který se trefil přesně k tyči - 2:1. Vedení však vydrželo pouze dvě minuty. V 82. minutě se po dlouhém autu otočil ve vápně Pokorný a vyrovnal na 2:2. Následně mohl vrátit vedení opět Kamil Suský, ale tentokrát šla střela těsně vedle tyče. V poslední minutě ovšem mohli strhnout výhru na svou stranu hosté, ale přímý kop skončil na tyči. Derby tak dopadlo nerozhodně.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Čekali jsme opět tvrdé utkání, jako vždy s Bohdalovem, což se potvrdilo. Bohužel opět chyby v obraně, nás stály první půli. Naopak letos nám nepadají góly co dříve, tudíž se na branku dost nadřeme. Remíza asi nakonec spravedlivá, ale už potřebujeme nějakou výhru.




Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - D. Havlík [-] , J. Štíbal [-] , J. Gančev [-] (70. L. Střecha [-] ) , J. Jun [-] , P. Novotný [-] (53. I. Sojma [-] ) , J. Culek [-] (71. K. Suský [-] ) , V. Zedníček [-] , J. Lóži [-] , T. Novotný [-] , A. Šabart [-]

Sokol Bohdalov
M. Martinčič [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , P. Neuman [-] , P. Fabík [-] - L. Krčál [-] , F. Boháček [-] , D. Toman [-] , A. Neuman [-] - V. Koukal [-] , J. Švoma [-] (71. V. Pokorný [-] ) -

ŽK: 28. P. Novotný , 58. T. Novotný , 63. D. Havlík , 65. J. Lóži , 67. V. Zedníček , 90. L. Benc - 36. P. Neuman , 41. A. Neuman , 78. V. Koukal .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: PORUPKA František - UHLÍŘ Lukáš, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lubomír Vařejka
Tip experta: remíza

Očekávám bojovné utkání na malém hřišti, kdy zápas skončí remízou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza