J. Karel 40. (vl.)
1:2
(1:0)
53. P. Herčík
92. T. Knotek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč veze 3 body, i když obdrželi dvě červené


Branky


40. J. Karel (vl.) - 53. P. Herčík , 92. T. Knotek (vl.)
22

Hosté přijeli s výbornou bilancí posledních pěti zápasů (čtyři výhry a jedna remíza), ale na Budíně se představili jen jako průměrný tým. Rozhodně nebyli lepší než domácí, ti jim však tři body darovali ne na stříbrném podnose, ale doslova na podnose zlatém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Prvních patnáct minut patřilo jasně FCS. Hned z prvního útoku zahrozil Cajz střelou z úhlu do boční sítě. V 9. min. ohrozil po centru Vodáčka dobrou hlavičkou branku hostí Svoboda. V 15. min. unikl po levém křídle Podhradský a dobře odcentroval na Vodáčka, který byl ve velkém vápně neobsazený. Tady to chtělo asi spíše zakončení než další přihrávku. V 15. min. znovu Vodáček dával z přímého volného kopu z velké dálky míč k pravé tyči, hostující brankář byl připraven. Pak se utkání vyrovnalo a ve 36. min. přišla i šance hostů, když v nepřehledné situaci na malém vápně se míč nakonec odrazil od Gramera do bezpečí. A ve 40. min. to konečně přišlo! Vodáček zahrával volný přímý kop zleva a míč skončil u pravé tyče v síti. V zápise o utkání je branka uvedena jako vlastní hostujícího Karla.

 

Dvě červené, přesto výhra

Ve druhé půli však hosté překvapivě v 53. min. vyrovnali zblízka Herčíkem, když brankáři Švecovi vypadl z rukou lehký míč. V 71. min. nebezpečně hlavičkoval hostující Toula. V 76. min. šla Ledeč do deseti po červené kartě pro Herčíka. FCS se ve druhé půli dostával jen obtížně do koncovky, i když utkání bylo i nadále vyrovnané. Výjimkou byla 79. min., kdy dalekonosná střela střídajícího Kučery se otřela o břevno branky hostů. V 89. min. viděli hosté druhou červenou kartu, konkrétně Havel. To už byl ale závěr utkání, který se odehrával ve středu hřiště. Přesto přišel šok v nastavení, když v 92. min. si dal domácí Knotek dokonce vlastní branku. Pak už následovaly jen bouřlivé oslavy hráčů Ledče nad Sázavou.

 

 

Komentář z očí diváka: http://www.zirovnickeohlasy.cz/



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Roman Hřib, trenér: "Darovali jsme soupeři všechny body, měli jsme zápas jednoznačně vyhrát, ale naše rozhodování při řešení zakončení nebylo dobré. Góly, co jsme dostali…to je opravdu smutný, ale to je fotbal. Ledeč byl slabý soupeř a hlavně nechtěli hrát, zadržovali, hádali se, takové chování jsem dlouho neviděl… měli jsme jim dát tři góly, naše chyba."

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Pavel Storož, trenér: "Věděli jsme do čeho jdeme, na tým Žirovnice jsme se byli podívat a o jejich výraznějších hráčích jsme informace také měli. Domácí byli jasně aktivnější zhruba prvních 25 minut, nesedělo nám jejich rozestavění, na které jsme museli reagovat, což se povedlo. Matěj Vágner (naše kometa posledních utkání) pomohl ve středu pole a rázem jsme byli více na balonu a osmělovali se směrem dopředu. Určitě nesouhlasíme s tím, že mohlo být za půl hodiny po utkání, možná jsme byli na jiném zápase (smích). Do kabin jsme šli nicméně na nepříznivého stavu. Druhé dějství bylo bojem.Podařilo se nám Herčíkem (první branka v ledečském dresu) srovnat a v závěru utkání se mohlo stát cokoliv. A také se tak stalo - dohrávali jsme s devíti hráči a osobně bych bod z venkovního utkání bral. Na týmu bylo však vidět, že i v oslabení nic nevzdává a dařilo se nám v ofenzivě "zlobit", čemuž pomohla také střídání. V posledních vteřinách si uklidil domácí Knotek míč do sítě a naše oslavy byly dlouhé (smích)."



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - J. Svoboda [-] , A. Vaš [-] , V. Kněžínek [-] , T. Knotek [-] , M. Hřebecký [-] - M. Němeček [-] (72. T. Hřebecký [-] ) , M. Drápal [-] (67. V. Kučera [-] ) , V. Cajz [-] - J. Vodáček [-] , R. Podhradský [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - M. Vágner [-] , F. Gramer [-] , M. Havel [-] , S. Bezděk [-] (71. F. Radil [-] ) , P. Herčík [-] , M. Toula [-] , M. Chlubna [-] (81. L. Vodička [-] ) , P. Pešek [-] , T. Žemlička [-] , J. Karel [-]

ŽK: 26. V. Kněžínek , 45. T. Knotek , 49. M. Němeček , 71. A. Vaš - 12. P. Pešek , 26. M. Chlubna , 31. M. Havel , 45. P. Herčík , 69. T. Žemlička , 86. M. Toula . ČK: 76. P. Herčík , 89. M. Havel .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - ŠETEK Jiří, BESEDA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů