1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:30

8.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč zařídila Okříškám první prohru v sezóně!


Branky


23

Ledeč měla před sebou těžký zápas s vedoucím týmem tabulky. Velice pohledný fotbal skončil lépe pro domácí. Okříšky si zapisují první prohru v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Ledče přijely rozjeté Okříšky s bilancí pouhých dvou inkasovaných branek a tak se brankové hody nedaly očekávat. A výsledek zápasu to potvrdil. Utkání rozhodla jediná branka, kterou vstřelili domácí hned po přestávce. Domácím s přispěním chybujícího hráče hostí vyšla kombinace před tribunou, centrovaný míč propadl až na zadní tyč k nekrytému Vágnerovi, který si pravou zpracoval a levou zavěsil do poloodkryté branky – 1:0. Obě mužstva sice další šance měla, ale skóre se již do konce zápasu nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Pavel Storož, trenér: "Utkání s prvním celkem tabulky je svátkem, celý týden jsme se upřímně tešili! Na hráčích bylo vidět, že nikdo nechce začínat ze střídačky. Máme tak skvělou možnost různých herních variant, jako například přeřazení Matěje Vágnera v domácích utkání do útoku, kde se prosazuje. Věděli jsme, že jsou Okříšky mimořádně silné ze standardních situací a rychlých přechodů, což se potvrdilo hned v počátku utkání. Nicméně, co nezachránil tradičně skvělý Tomáš Bezděk, to zařídila Štěstěna. Naši největší tutovku neproměnil Martin Chlubna, to když se řítil sám na brankáře hostí. Zbytečně na sebe pak sám vytvořil tlak, neboť bylo vidět, jak jej situace mrzí. Myslím, že jsme v celkovém součtu byli o něco nebezpečnější. Výhru nám zařídil již zmíněný Matěj Vágner střelou uvnitř pokutového území. A to po akci, po které jsme o přestávce v kabině volali - více kombinace na stranách hřiště. Následně museli hosté více otevřít hru, čímž se stali ještě více nebezpečnými. Na druhou stranu měli na noze uklidňující góly střídající Vodička (hned po svém nástupu a mohla to být branka týdne) a také Jonáš Stehno, kterému zhatila oslavy tyč. Troufám si tvrdit, že se utkaly dva mimořádně bojovné týmy s chutí vyhrávat, přesto musím zmínit příjemné překvapení slušného a férového chování týmu a hlavně realizačního týmu (před utkáním, během něj, stejně jako po závěrečném hvizdu, přestože zklamání bylo velké). Vše toto, věřím, přispělo k celkově hezkému představení 8. kola."




Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - F. Radil [-] (63. L. Vodička [-] ) , M. Vágner [-] (63. M. Havel [-] ) , F. Gramer [-] , S. Bezděk [-] (78. J. Stehno [-] ) , P. Herčík [-] , M. Toula [-] , M. Chlubna [-] (91. M. Stehno [-] ) , P. Pešek [-] , T. Žemlička [-] , J. Karel [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , V. Bulant [-] (74. M. Veleba [-] ) , R. Ryšavý [-] , R. Bence [-] , V. Bence [-] , P. Molák [-] (63. P. Dubský [-] ) , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] (58. T. Trnka [-] ) , J. Částka [-] , V. Němec [-]

ŽK: 31. J. Karel , 41. F. Gramer , 86. M. Toula , 88. M. Chlubna - 36. J. Částka , 41. P. Molák , 83. M. Veleba .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - PORUPKA František, GREGAR Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích