Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 14:00

1.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V klobuckém derby rozstřílel Start Mirošov celek Smoliny, Pavel Obadal zaznamenal hattrick


Branky


0

Na hřišti v Mirošově se v nedělním odpoledni hrálo zahajovací utkání čtvrté třídy skupiny C zlínského okresu. V klobuckém derby se zde utkal domácí Start Mirošov s Družstevníkem Ploština ze Smoliny. Utkání nakonec bylo jasně v režii domácího týmu, který vyprovodil hosty ze Smoliny sedmigólovým přídělem. Blýskl se autor tří branek Pavel Obadal a také dvoubrankový Rajznauer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli řádil domácí Rajznauer

V derby dvou týmů, které spadají územně pod Valašské Klobouky, šli do vedení poměrně překvapivě hráči Smoliny, kdy se trefil Bosák. Domácí ale o dvě minuty později srovnali zkušeným Pavlem Obadalem. Do vedení poslal Mirošov jeho kapitán Rajznauer. Ten přidal těsně před odchodem do kabin třetí branku, která hodně ovlivnila další průběh utkání. Hosté, pokud chtěli pomýšlet na body, museli otevřít hru, což byla voda na mlýn pro domácí rychlonohé útočníky.

Pavel Obadal byl na hřišti k neudržení

Ve druhém poločase se nejdříve obě mužstva přetahovala, kdo vsítí branku a na obou stranách se vyznamenali i oba brankáři. Po hodině hry však přišla branková smršť STARTU, který v rozmezí dvaceti minut vsítil čtyři branky. Pavel Obadal dokonce docílil hattrick a ten se v derby určitě cenní. Hosté ze Smoliny dali pouze kosmetickou úpravu výsledku v samotném závěru utkání, kdy se trefil Jan Barcuch. Výhra Mirošova je ale naprosta zasloužená a jeho příští duel v Divnicích bude určitě hodně zajímavý. Utkání sledovala početná divácká návštěva, která by patrně slušela i krajským soutěžím.



Ohlasy k zápasu


FC Start Mirošov
Pavel Rajznauer - kapitán Mirošova: Myslím si, že naše výhra byla zasloužená, soupeř nás jen chvilku pozlobil v úvodu druhé půle. Závěr utkání už patřil našemu týmu, střelecky se prosadil Pavel Obadal. Potěšila mne i skvělá návštěva na utkání a diváci museli ze zápasu odcházet spokojeni.

TJ Smolina
Michal Drga - sekretář Smoliny: Utkání nám nevyšlo úplně podle představ, soupeř nás přehrával. Problémy nám dělal hlavně Obadal. Na zvrat jsme tentokrát neměli, hráli jsme dobře jen začátkem druhého poločasu. Snad bude lepší náš výkon v neděli v Loučce.



Sestavy


FC Start Mirošov
T. Trčka [-] - V. Frys [-] , D. Maniš [-] , M. Kořenek [-] , D. Holba [-] - R. Pacík [-] , P. Rajznauer [-] , P. Polách [-] , D. Andrýs [-] - D. Ház [-] , P. Obadal [-]

TJ Smolina
M. Ekart [-] - P. Malina [-] , J. Barcuch [-] , J. Barcuch [-] , L. Bosák [-] - P. Sucháček [-] , J. Sucháček [-] , J. Pechanec [-] , J. Kudela [-] , J. Kudela [-] - T. Sucháček [-]

ŽK: 88. P. Obadal - 65. J. Kudela , 76. J. Barcuch .
Hráči zápasu: P. Rajznauer , P. Obadal .
Místo: Mirošov. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.