2:1
(1:1)
12. V. Brož
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Liberecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po vyrovnaném zápase zůstaly body v Rychnově


Branky


4

Rychnov na svém trávníku přivítal Doubí. Poslední soupeř obou celků byl stejný, Pěnčín, jenže každý ze zápasu odešel jinak, Rychnov doma prohrál 2:0, zatím co Doubí porazilo Pěnčín 5:1, i přesto se očekával velmi vyrovnaný souboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový start Doubí a srovnání na konci poločasu

V minulém kole se většina zápasu neodehrála, kvůli podmáčenému hřisti, tentokrát to byl pravý opak. Díky slunečnému počasí byl trávník velmi suchý a nepříjemný, to ale hráče ani jednoho týmu neodradilo předvést zajímavé utkání. Již ve 12. minutě skóre otevřel Vojtěch Brož, po přihrávce mezi obránce, kterou poslal Doropei. Rychnov se tak musel opět pokusit otočit nepříznivý vstup do utkání. Ve 26. minutě musel rozhodčí poprvé udělit žlutou kartu, kterou obdržel hostující stoper Tomáš Drašner. Doubí do zápasu vkročilo velmi dobře, ale nepodařilo se jim navýšit vedení, čehož ve 42. minutě využil Jan Pleštil, který po rohovém kopu vstřelil branku a srovnal tak stav zápasu.

Nebezpečné standartní situace Rychnova zařídili vítězství

Před začátkem druhého poločasu za domácí již na hřistě nenastoupil Filip Kuchynka, za něj na hřistě vyběhl zkušený Filip Kubát. Druhý poločas začal velmi vyrovnaně, ale spíš než o technický zápas se jednalo o fotbal plný osobních soubojích na obou stranách, toho v 58. minutě využili domácí, když získali standartní situaci na polovině hřistě a po ní otočil zápas Roman Hušek, domácí tak šli do vedení. V průběhu druhého poločasu rozhodčí udělil žluté karty na obě strany, první žlutou obdržel v 60. minutě domácí hráč a střelec vyrovnávací branky Jan Pleštil. Na druhé straně obdržel v 84. minutě žlutou kartu kapitán Tomáš Koťátko. Na každé straně se v průběhu zápasu objevili zajímavé šance ty však zápas neovlivnily. Body tak po otočeném zápase zůstaly na hrišti Spartaku.



Ohlasy k zápasu


Rychnov
Ondřej Králíček: Trápí nás úvody utkání a navíc jsme věděli, že Doubí porazilo v minulém zápase Pěnčín 5:1, což je super výsledek, takže jsme věděli, že to nebude lehký zápas. Hra byla vyrovnaná, ale obecně to nebyla moc hezká podívaná pro fanoušky.

Doubí
Tomáš Brezinský: Měli jsme dobrý vstup do utkání, ale soupeř nás nakonec porazil standartními situacemi. Kluky jsme po zápase pochválili, ale byla to smolná prohra



Sestavy


Rychnov
J. Ducháček [-] - R. Hušek [-] , O. Petr [-] (87. D. Dupač [-] ) , R. Paldus [-] , T. Janků [-] (46. F. Ouoba [-] ) , J. Pleštil [-] , O. Králíček [-] , J. Jindra [-] , D. Havlíček [-] (85. M. Pfeifer [-] ) , F. Kuchynka [-] (46. F. Kubát [-] ) , M. Procházka [-]

Doubí
V. Klíma [-] - M. Kašpar [-] , T. Koťatko [-] , N. Zahejský [-] (84. T. Brezinský [-] ) , O. Herkner [-] , J. Haunold [-] , J. Flesner [-] , T. Drašner [-] , B. Doropei [-] (62. Š. Lubas [-] ) , J. Čížek [-] , V. Brož [-]

ŽK: 60. J. Pleštil - 26. T. Drašner , 84. T. Koťatko .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TŘEŠŇÁK Vojtěch - JIRÁK Jiří, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Stránský

Expert: Tomáš Brezinský
Tip experta: remíza

I když jsme oslabení budeme chtít zabojovat minimálně o bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Pěnčín 19 59:19 50
2 SK Jívan Bělá 19 51:21 43
3 SK Studenec 19 59:32 38
4 TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou 18 46:35 36
5 Jiskra Mšeno 19 38:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Studnička 23
2 Jan Řeháček 20
3 Jakub Obršlík 17
4 Tomáš Bárta 13
5 Dominik Dupač 13
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 60 47,6% 0
2 Jiří Klik 58 48,7% 0
3 Radek Hruška 36 42,9% 0
4 Vojtěch Brož 18 42,9% 0
5 Miroslav Liška 13 46,4% 0
Zobrazit celou tabulku