Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

19.kolo, Liberecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Doubí si překvapivě odvezl 3 body z Pěnčína.


Branky


4

Jeden ze zápasů, který měl jasného favourita překvapivě vyšel lépe pro celek z Doubí. Souboj dvou Sokolů vyhrál poměrně nečekaně hostující tým výsledkem 5:1. Zatímco domácí neproměnili své šance hostům se vše dařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance Pěnčína a skvělý start Doubí

Již začátek zápasu fanouškům ukázal, že se bude jednat o velmi zajímavý fotbal, když v 7. minutě fantastickým obranným zákrokem Tomáš Drašner zastavil tělem střelu Smeichlera, který obešel gólmana. Chvíli na to se z prvního gólu radovali hosté, z levé strany míč nacentroval Jakub Flesner a z blízkosti se Ondřej Herkner prosadil. Zápas byl v prvním poločase velmi vyrovnaný a ve 42. minutě srovnal domácí tým, za ně se po zmatku ve vápně trefil Tomáš Bárta. Domácí se z gólu příliš dlouho neradovali, jelikož se ve 43., po sólové akci, prosadil Bohdan Doropei, který svým gólem uzavřel první poločas. 

Skvělá střídání Doubí zajistila výhru

Doubí do druhého poločasu nastoupilo velmi bojovně a hned v úvodních minutách kopalo hned několik rohů, což se jim vyplatilo, v 53. minutě se trefil hlavou Miloš Brezinský. Po pár minutách z rohu hlavou opěz Brezinský zahrozil, ale tentokrát byl brankář Pěnčína, Martin Semenský, připraven a míč vyrazil. V 61. minutě proběhlo první střídání domácích, když nastoupil Vojtěch Holeček místo Davida Primáska. v zápětí střídali i hosté, Jiřího Haunolda vysřídal Vojtěch Brož. Doubí nadále hrozilo z rohových kopů, ale marně. Domácí se snažili zvrátit nepříznivý výsledek a proto místo Daniela Škréti poslali na hřiště Matěje Borovičku. O pár minut později střídali opět i hosté, po žluté kartě byl vystřídán Ondřej Herkner a nastoupil Filip Stránský. V 81. minutě se z gólu radovali opět hosté, střídající Vojtěch Brož se se štěstím dostal k zakončení a skóroval do prázdné brány, skóre tak zvýšil na 4:1. Vše v 89. minutě zápasu zakončil Nicolas Zahejský, který 2 minuty před gólem přišel na hřiště. Zápas tedy skočil nečekaně 5:1 pro hosty, kteří si vezou tři cenné body do tabulky po šňůře 7 nevyhraných zápasů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pěnčín
Tomáš Bárta: Hráli jsme na těžkém terénu a soupeř nás velmi zaskočil bojovností a agresivitou. Prohráli jsme šťastnými góly a neproměnění vlastních šancí.

Doubí
Tomáš Brezinský: Domácí do zápasu vstoupili velmi dobře a neproměnili 2 velké šance, ale my jsme své šance proměnili a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Pěnčín
M. Semenský [-] - T. Bárta [-] , M. Vít [-] , M. Žďárský [-] (83. F. Handl [-] ) , T. Schmeiler [-] , D. Škréta [-] (70. M. Borovička [-] ) , J. Škréta [-] , M. Matějíček [-] (83. J. Lhoták [-] ) , J. Mikula [-] (83. J. Šerpán [-] ) , D. Primásek [-] (61. V. Holeček [-] ) , T. Mendlík [-]

Doubí
V. Klíma [-] - B. Doropei [-] (87. Š. Lubas [-] ) , T. Koťatko [-] , J. Čížek [-] (87. N. Zahejský [-] ) , O. Herkner [-] (77. . Stránský [-] ) , J. Haunold [-] (62. V. Brož [-] ) , J. Flesner [-] , T. Drašner [-] , M. Kašpar [-] , M. Karásek [-] , M. Brezinský [-]

ŽK: 54. B. Doropei , 75. O. Herkner , 90. V. Brož .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kánská Blažena - IKIZGÜL Varol, FRYŠ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Stránský

Expert: Ondřej Králíček
Tip experta: výhra domácích

V souboji dvou Sokolů vyhrají domácí, poslední zápasy se Doubí nevydařili.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Pěnčín 19 59:19 50
2 SK Jívan Bělá 19 51:21 43
3 SK Studenec 19 59:32 38
4 TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou 18 46:35 36
5 Jiskra Mšeno 19 38:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Studnička 23
2 Jan Řeháček 20
3 Jakub Obršlík 17
4 Dominik Dupač 13
5 Tomáš Bárta 13
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 60 47,6% 0
2 Jiří Klik 58 48,7% 0
3 Radek Hruška 36 42,9% 0
4 Vojtěch Brož 18 42,9% 0
5 Miroslav Liška 13 46,4% 0
Zobrazit celou tabulku