Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

13.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Třebová doma rozstřílela Třemošnici


Branky


7

Domácí Česká Třebová naprosto suverénně přejela bezmocného soupeře z Třemošnice a zpravila si tak chuť po porážce z posledního kola. Domácí rozhodli o osudu tohoto utkání už v průběhu první půle, kdy svému soupeři nasázeli rychlé tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V sobotu 29.10.2022 se proti sobě v rámci 13. kola krajského přeboru postavily celky domácí České Třebové a hostů z Třemošnice. Českotřebovští fotbalisti se v letošním ročníku potýkají s poměrně proměnlivou formou a jejich výsledky jsou tak dost často jako na houpačce. Na druhé straně Třemošnice byla v poměrně slušné formě, když ze svých posledních pěti utkání jenom jedenkrát prohrála a dokázala získat dvě velmi cenné výhry. Oba celky navíc dělily v průběžné tabulce pouhé čtyři body a dalo se tak očekávat celkem vyrovnané utkání.

 

Během první půle bylo rozhodnuto.

Domácím fotbalistům se v tomto kole povedl naprosto snový vstup do utkání. Fanoušci České Třebové se totiž už v první minutě mohli radovat z bleskového vedení svého týmu. Po několika sekundách se díky své dravosti probil do obrovské šance a samostatného nájezdu na třemošnického gólmana Vojtěch Novotný a s touto příležitostí naložil mazácky, když bez problémů obstřelil vyběhnutého gólmana soupeře. Domácí se tak dostali do vedení nejrychleji, jak to jenom bylo možné a mohli hrát od samého úvodu s klidnější hlavou. Netrvalo to však dlouho a českotřebovští se mohli radovat již podruhé. Ve 14. minutě poslal po rohovém kopu na bránu Třemošnice lehký pozdrav z velmi ostrého úhlu českotřebovský Filip Grepl a balón k překvapení všech protančil nepřipravenému brankáři mezi nohami a skončil tak vsíti. Domácí se tedy ještě během úvodní čtvrt hodiny hry dostali do dvougólového vedení a utkání tak bylo jednoznačně v jejich rukou. Ani dva góly však domácím v první půli nestačily. V nastaveném čase prvního dějství se hráčům České Třebové podařilo sehrát velmi dobrý protiútok do nepřipravené obrany soupeře, na jehož konci se do balónu zhruba ze vzdálenosti hranice pokutového území opřel kapitán Zdeněk Vaňous a svoji tvrdou ranou přesvědčivě propálil hostujícího brankáře. Domácí celek si tedy v průběhu prvních 45 minut vypracoval velmi pohodlné vedení a o osudu zápasu tak bylo prakticky rozhodnuto.

 

Druhá půle v podobném trendu

Ve druhém poločase byl obraz hry velice podobný tomu prvnímu. Domácí celek si vytvářel celou řadu šancí, ale několik z nich nedokázal ideálně vyřešit. Už v 50. minutě však došlo k navýšení vedení. Po standartní situaci a následném závaru v pokutovém území se do jasné gólové příležitosti dostal domácí Lukáš Sejkora a jeho zakončení z bezprostřední blízkosti bylo neomylné. Česká Třebová tak rázem vedla již 4:0 a o vítězi tohoto zápasu tak bylo naprosto jasně rozhodnuto. V 64. minutě bylo navíc pro hostující tým ještě o něco hůře. Domácím se povedlo sehrát krásnou akci z autového vhazování, na jejímž konci se do samostatného úprku na gólmana Třemošnice dostal Kryštof Klumpar, který si se zakončením nelámal hlavu, krásně se opřel do poskakujícího balónu a nekompromisní ranou suverénně překonal bezmocného gólmana. No a jelikož do konce tohoto atraktivního utkání už žádná další branka nepadla, tak si domácí mužstvo z tohoto zápasu po velmi dobrém výkonu odneslo důležité tři body a opět se tak posunulo výše v průběžném pořadí soutěže.



Ohlasy k zápasu


FK Česká Třebová
Hráč Jan Flídr: Gól v prvních vteřinách nás nakopnul. Dnes jsme neproměňovali mnoho šancí, výsledek mohl být jinak ještě jednoznačnější. Náš soupeř nám dnes ale tento zápas výrazně ulehčil.




Sestavy


FK Česká Třebová
J. Truhlář [-] - M. Deml [-] , L. Hýbl [-] , O. Bohunek [-] , Z. Vaňous [-] (64. J. Flídr [-] ) , K. Klumpar [-] , P. Müller [-] , F. Grepl [-] (46. L. Sejkora [-] ) , V. Novotný [-] (65. J. Vašata [-] ) , J. Deml [-] , F. Herclík [-] (81. M. Krása [-] )

ŽSK Třemošnice
L. Tuček [-] (46. D. Oswald [-] ) - L. Lazaridis [-] (58. M. Kodeš [-] ) , T. Tomíška [-] , D. Forman [-] , J. Petrlík [-] , J. Šebek [-] , D. Krška [-] , J. Vančura [-] , P. Šindelář [-] , V. Petr [-] , O. Vančura [-]

ŽK: 34. V. Novotný , 39. P. Müller , 54. L. Sejkora - 28. O. Vančura , 74. J. Vančura .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VYKOPAL Filip - HOŘÍNEK Lukáš, KOVÁŘ Matouš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 12:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 17:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 10:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:12

Tip experta: remíza