5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

10.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolice České Třebové


Branky


12. M. Havelka , 27. L. Markl , 49. T. Svoboda , 83. M. Havelka , 88. J. Ficek
6

Česká Třebová absolutně nezvládla utkání v Pardubičkách a prohrála vysoko 5:0. Domácí hráči si s chutí zastříleli a Martin Havelka si na své konto připsal hned dvě vstřelené branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V neděli 9.10.2022 přivítaly domácí Pardubičky na svém hřišti v rámci desátého kola krajského přeboru celek České Třebové. Oba týmy dělily před tímto utkáním pouhé dva body a hosté tak mohli v případě vítězství svého soupeře o jeden bod v tabulce předskočit. Česká Třebová se však nepotýkala se zrovna nejlepší formou, když z posledních třech utkání získala jeden jediný bod, a navíc vstřelila také jedinou branku. Za to Pardubičky si z posledních tří utkání odnesly hned šest bodů, a i vzhledem k domácímu prostředí tak byly favoritem tohoto duelu.

 

Dvougólový první poločas

Na první gól tohoto utkání přítomní fanoušci nemuseli příliš dlouho čekat. Neuplynulo totiž ani čtvrt hodiny hry a skóre utkání už se poprvé měnilo. Domácím fotbalistům se povedla hezká kombinace přes pravou stranu hřiště, po které přilétl do pokutového území České Třebové prudký přízemní centr. Ten chtěl jeden z hostujících obránců odkopnout do bezpečnějšího prostoru, ale místo toho ho jen s přispěním nebezpečné rotace ztečoval směrem k vlastnímu brankáři. Ten si následně s nevyzpytatelně točícím se míčem neporadil a nedokázal ho již na cestě do brány zastavit. Domácí se tedy po velmi šťastné situaci dostali do brzkého vedení 1:0. O dalších 15 minut později bylo pro hosty ještě hůře. Ve 27. minutě se totiž domácím fotbalistům podařilo sehrát velmi rychlý protiútok, na jehož konci se odvážně prosadil přes jednoho z obránců Lukáš Markl a následně i technickou střelou překonal z těžkého úhlu brankáře České Třebové. Domácí se tedy po bezmála půl hodině hry dostali do dvougólového náskoku a měli tak utkání jasně ve svých rukou. Hosté se sice v dalším průběhu prvního dějství snažili o kontaktní branku, a dokonce se i dostali do několika slibných náznaků na gólovou šanci, žádný z nich ale brankou neskončil a oba týmy tak odcházely na poločasovou přestávku s rozdílem dvou gólů.

 

Zmar České Třebové

Hostující Trenér své svěřence o poločasové přestávce určitě nabádal k o dost většímu nasazení, a především kvalitnější práci v obranných řadách. Hosté ale na tuto nepříznivou situaci nedokázali vůbec zareagovat a místo snahy o vyrovnání se tak zápas ubíral úplně opačným směrem. Už ve 49. minutě se domácí Pardubičky dostaly do třígólového vedení. Tomáš Svoboda využil krásného centru do pokutového území hostů, výborně se pověsil do vzduchu a přesnou hlavičkou potřetí v utkání překonal bezmocného gólmana České Třebové. Poté následoval až téměř do závěru celého zápasu gólový klid. Pardubičky si ale pošetřily síly i na závěrečnou desetiminutovku, v níž dokázaly ještě dvakrát udeřit. V 83. minutě se nejprve po přesné zpětné přihrávce ve skluzu a s přispěním brankové konstrukce postaral o čtvrtý gól utkání Martin Havelka. No a dvě minuty před naplněním základní hrací doby ještě využil obrovské hrubice hostující obrany a upravil skóre do finální podoby Jakub Ficek. Domácí Pardubičky tedy velmi suverénním způsobem rozstřílely Českou Třebovou a naprosto pohodlně si tak dokráčely pro zasloužené tři body. Hosté by na tuto lekci měli co nejdříve zapomenout a upírat svoje zraky na další utkání, které sehrají o týden později na domácím stadionu proti rezervě Vysokého Mýta. Na druhé straně Pardubičky budou chtít v dalším zápase navázat na svůj povedený výkon a opět zvítězit. Soupeřem jim budou tentokrát průběžně třetí Holice, takže nás bez pochyb bude čekat velmi atraktivní utkání.



Ohlasy k zápasu



FK Česká Třebová
Trenér hostů: Obrana v troskách a útok marný. Tak by se dal jednoduše charakterizovat výkon týmu. Během půlhodiny domácí vystřelili jednou na branku a pohodlně vedli 2:0. V dalším průběhu hry jsme příležitosti měli, ale nechovali jsme se v zakončení dobře. A když se k tomu přidalo naivní a liknavé počínání obránců, výsledek nemohl být jiný. Ve 49. min. to bylo po hlavičce neobsazeného Svobody 3:0. V závěru zápasu jsme nedokázali uhrát zdánlivě jednoduché situace, dvakrát inkasovali, kalich hořkosti vypili do dna a odjeli s ostudným debaklem.



Sestavy


SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - M. Bažant [-] (85. D. Menšl [-] ) , F. Krejčí [-] (63. M. Tuťálek [-] ) , T. Svatoň [-] (78. D. Valenta [-] ) , O. Štědrý [-] , M. Bobek [-] , T. Svoboda [-] (80. J. Ficek [-] ) , M. Havelka [-] , R. Froš [-] , D. Norek [-] , L. Markl [-] (70. J. Müller [-] )

FK Česká Třebová
J. Truhlář [-] - M. Deml [-] , F. Herclík [-] , V. Langer [-] (46. L. Sejkora [-] ) , Z. Vaňous [-] (69. J. Flídr [-] ) , K. Klumpar [-] (69. M. Krása [-] ) , P. Müller [-] , D. Štos [-] , V. Novotný [-] , J. Deml [-] , J. Vašata [-]

ŽK: 31. J. Vašata , 41. V. Langer , 75. V. Novotný .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mrázek Aleš - VALENTA Jan, RÁZEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích