Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:15

9.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divnice zaskočily favorizovanou Horní Lhotu a získaly první letošní bod


Branky


0

Na hřiště menších rozměrů v Divnicích zavítali v nedělním dopoledni fotbalisté z Horní Lhoty. Ti byli v duelu s posledním týmem tabulky jasným favoritem, ale nakonec zachraňovali remízu až v poslední desetiminutovce. Domácí tak získali první letošní bod, v penaltové loterii se štěstí usmálo na celek z Horní Lhoty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločasu viděli diváci po jedné brance na každé straně

Utkání začali hosté z Horní Lhoty výborně, prvních patnáct minut se hrálo převážně na jednu bránu a hornolhotští neproměnili tři čtyři naprosto vyložené šance. Až poté se domácí celek osmělil a krásnou střelou Pavla Fojtíka mladšího do rožku Plškovi brány šel překvapivě do vedení. I poté se hrálo většinou na půlce domácího celku, výsledkem toho bylo alespoň  vyrovnání hostí, kdy se trefil ve 40. minutě Hlavička. Výsledkem byl poločasový nerozhodný stav, domácí celek hrál ale velmi obětavě a co nestačili obránci zablokovat, zneškodnil nestárnoucí Pavel Fojtík v brance Divnic. Ve druhé půli se tak dal očekávat tlak hostí, domácí celek ale prahnul po prvním bodovém zisku v podzimní sezoně.

Domácí šli překvapivě do vedení, hosté srovnali až v závěrečné desetiminutovce

Do druhé půle chtěli favorizovaní hosté nastoupit s tím, že co nejdřív utkání zvrátí ve svůj prospěch. Místo toho ale po deseti minutách, po hrubé chybě v obranné činnosti, dostali druhý gól od Polácha a znovu museli otáčet skóre. Obraz hry se moc nezměnil, šance si hosté vytvářeli, ale bez gólového efektu. Brankář Fojtík stále držel vysoko akcie Divnic na bodový zisk. Alespoň vyrovnání se dočkali hráči Horní Lhoty deset minut před koncem, kdy se trefil Hlavenka. Domácí tým zvýšenou bojovností udržel vyrovnaný stav až do závěru duelu, hostující celek už si další vyloženou šanci nevypracoval. Bod je tak pro Divnice cenný, mohly mít nakonec i dva, ale v penaltovém rozstřelu dominovali fotbalisté z Horní Lhoty, kteří se tím udrželi v první trojici tabulky IV. třídy skupiny C.

V penaltové loterii uspěli fotbalisté Horní Lhoty

Hosté z Horní Lhoty vyhráli na penalty v poměru 5:4 a připsali si tak z duelu bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Divnice
Jarek Urbaník, hráč: Zápas s Horní Lhotou byl velmi vyrovnaný a konečně jsme sahali po 3 bodech. Bohužel díky chybě rozhodčího po neodpískání jasného faulu pak Horní Lhota před koncem vyrovnala. Jsme rádi i za jeden bod, který byl z mého pohledu zasloužený, utkání jsme odmakali....

SK Horní Lhota
Josef Šenovský, kapitán: Opět se potvrdilo, že nezvládáme utkání, ve kterých jsme papírovým favoritem. Dnes jsme bohužel doplatili na naši střeleckou nemohoucnost. Na druhou stranu, podzimní část sezony můžeme hodnotit kladně, teď si odpočineme a pak potrénujeme, abychom ve vyrovnané tabulce i v konečném bilancování udrželi postavení v první trojce.



Sestavy


TJ Divnice
P. Fojtík [-] - P. Polách [-] , J. Urbaník [-] , D. Strnka [-] (46. M. Kliment [-] ) , F. Patka [-] - J. Urbaník st. [-] , P. Jandl [-] (83. T. Grček [-] ) , J. Mana [-] , V. Fusek [-] - P. Fojtík ml. [-] , K. Tlusťák [-]

SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - P. Hlavenka [-] (83. D. Maňas [-] ) , A. Ščuglík [-] , J. Masař [-] (46. L. Plášek [-] ) , Z. Plášek [-] - J. Šenovský [-] , P. Smištík [-] , P. Hlavička [-] , F. Brostík [-] - R. Váňa [-] , M. Soukeník [-]

ŽK: 83. P. Polách , 90. J. Urbaník st. - 70. L. Plášek .
Hráči zápasu: P. Fojtík , P. Polách .
Místo: Divnice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.