2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

7.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení v České Třebové


Branky


7

Horní Ředice opět nedokázaly na venkovním hřišti bodovat a Česká Třebová tak svého soupeře překvapivě porazila 2:1. Domácí dokázali napravit zaváhání z minulého týdne proti Heřmanově Městci a získali tak důležité tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu 17.9.2022 přivítala domácí Česká Třebová na svém hřišti velkého favorita z Horních Ředic. Českotřebovští nedokázali minulý týden přerušit nehezkou šňůru proher s Heřmanovým Městcem a chtěli tak napravit svůj předchozí neúspěch. Nečekalo je však nic jednoduchého, jelikož do České Třebové přicestoval opravdu velmi kvalitní a ambiciózní ředický celek, který se před tímto utkáním nacházel na těch nejvyšších patrech průběžného pořadí. 

 

Bezbranková první půle

V prvním dějství se určitě více dařilo hostům z Horních Ředic. Hostující hráči se snažili tvořit hru, držet míč na svých kopačkách a udávat tempo tohoto utkání. Za to domácí měli velký problém dostat se do ideální herní pohody a spíše jen odráželi útoky jejich soupeřů. Ředice si v první půli vytovřily celou řadu velmi nadějných šancí. Z minimálně čtyř jednoznačných gólovek však hostující celek nedokázal ani jednou skórovat a gól tak nevstřelil. Vstřelená branka však visela na vlásku i na druhé straně. Domácí "šutér" Vaňous však svým nadějným pokusem pouze orazítkoval břevno zkušeného brankáře Lindra. Žádná šance se tedy bohužel gólově neujala a stav utkání po první půli byl 0:0. 

 

Druhá půle přinesla hned tři branky.

Druhý poločas nám již nabídl jiný obraz hry. Hráči domácího celku po štastně "přežitém" prvním poločase výrazně zvedli svoje nasazení a svému kvalitnímu soupeři se dokázali herně vyrovnat. Uplynuly pouhé čtyři minuty od zahájení druhé půle a domácí fanoušci již mohli slavit jednogólové vedení. Ve 49. minutě se totiž dokázal po velmi povedené akci prosadit domácí Filip Grepl a svému týmu tak zajistil brzké vedení po vstupu do druhé půle. Již o minutu později dokázali udeřit také hosté. V 50. minutě se trefil teprve sedmnáctiletý mladíček Adam Kaufman, který se tak postaral o srovnání skóre na 1:1. Divoký druhý poločas však touto brankou neskončil a v 68. minutě se mohli opět radovat zástupci domácího celku. Velezkušený kapitán Zdeněk Vaňous dokázal svým gólem poslat svůj tým opět do vedení 2:1 a výrazným způsobem tak nasměroval českotřebovský celek za důležitým vítězstvím. I přes velkou snahu ředických hráčů se již skóre do konce utkání nezměnilo a domácí si tak po bojovném výkonu a možná i trochu se štěstím dokráčeli pro obrovsky cenné vítězství z domácího hřište. Horní Ředice si budou moci svoji reputaci napravit již příští týden, kdy na svém hřišti přivítají dobře známého soupeře z Holic. Na druhé straně českotřebovský výběr pocestuje za dalším utkáním na horkou půdu do Lanškrouna, kde se bude jistě jednat o další velmi atraktivní klání. 



Ohlasy k zápasu


FK Česká Třebová
Hráč Jan Flídr: První poločas mohl skončit vysokým vedením Ředic, ale naštěstí jsme dokázali udržet stav 0:0. Ve druhé půli se výkony našich hráčů otočily o 360 stupňů a díky dvěma brankám jsme dokázali toto utkání vyhrát. Obě mužstva podala kvalitní výkon, ale my jsme měli trochu více štěstíčka.




Sestavy


FK Česká Třebová
J. Truhlář [-] - M. Deml [-] , F. Herclík [-] (89. J. Flídr [-] ) , M. Krása [-] (53. J. Vašata [-] ) , V. Langer [-] , O. Bohunek [-] , Z. Vaňous [-] (86. D. Štos [-] ) , K. Klumpar [-] (74. Š. Fric [-] ) , P. Müller [-] , F. Grepl [-] , J. Deml [-]

FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - M. Plašil [-] , Č. Pithart [-] (14. A. Kaufman [-] ) , A. Koreček [-] , V. Skoumal [-] , A. Šenkýř [-] , P. Fous [-] , V. Morávek [-] , O. Březina [-] , D. Obermajer [-] , D. Přibyl [-]

ŽK: 22. M. Krása , 30. F. Herclík , 52. F. Grepl - 61. P. Fous , 84. D. Přibyl .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - ŠTĚRBA Jaroslav, KOPECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Koukola

Expert: Ondřej Peleška
Tip experta: výhra hostů

Ředice potvrdí roli favorita a dokážou vyhrát. Nebude to však vůbec jednoduchá práce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů