Nedašov veze výhru z Lipové, v utkání padly dvě červené karty


Branky


0

Do Lipové zavítala v neděli rezerva Nedašova, která byla v duelu s domácím týmem favoritem a v poslední době předvádí velmi dobré výkony. Ale Lipová v minulém kole potrápila v derby lídra tabulky z Loučky a na body si věřila i duelu s Nedašovem. Hosté však neponechali nic náhodě a o své výhře rozhodli prakticky už v první půli, kdy dokázali vstřelit hned tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Nedašova si vypracovali tříbrankový náskok

Začátek zápasu přinesl tlak Nedašova, který si velmi dobře zvykl na hřiště menších rozměrů v Lipové a podřídil také tomu svoji hru. Hosté byli všude dříve u míče a domácí tým působil poněkud ospalým dojmem. První zákonitý trest přišel proto už v 10. minutě, kdy se poprvé v zápase radoval nedašovký Dominik Novák. Hosté i nadále produkovali svoji hru, byli běhavějším týmem a s lehkostí se dostávali do šancí. Ty ještě pochytal domácí brankář Doruška, ale po půlhodině hry nestačil na trefu hostujícího kapitána Jiřího Fojtíka. To už Nedašov vedl 2:0 a hlídal si svůj náskok. Třetí branka Nedašova nedala na sebe dlouho čekat a ve 35. minutě se trefil znovu nedašovský Dominik Novák a rázem to bylo 3:0 a hosté na hřišti dominovali. Domácímu týmu poločas vůbec nevyšel podle představ a trenér Tomeček musel v kabině zvednout hlas. Hosté odcházeli do kabin velmi spokojeni, vedli již o tři branky a měli rázně nakročeno ke třem bodům.

Nedašov si hlídal náskok, padly dvě červené karty

Na začátku druhého poločasu se domácí prezentovali zlepšeným výkon, přidali více pohybu do své hry a pomohly k tomu určitě  i některé změny v sestavě. Lipová utkání ještě nevzdávala a taky přivrdila v osobních soubojích a na hřišti se začalo jiskřit. Doplatili na to v 55. minutě domácí obránce Kamil Klein a hostující Beňo, kteří viděli z rukou sudího Diváckého červené karty a museli přečasně do kabin. Hra se potom rozdrobila, také hosté prostřídali sestavu a poslali na hřiště čerstvé hráče. V 73. minutě se podařilo vstřelit branku domácímu Juříkovi, který tak snížil na 1:3. Hosté už ale v takticky vedeném závěru z jejich strany další drama nedopustili a na své konto si připsali další tři body. Těch mají na svém kontě už 16, což je na nováčka velmi dobrý počin a pokud uspějí ve víkendové dohrávce s vedoucí Loučkou, posunou se rázem na 3. místo hned za svého soka, na kterého by ztráceli pouhé dva body. Pro Lipovou podzimní sezona končí, její výkony byly jako na houpačce a na jejím kontě mohlo být těch bodů určitě ještě více.



Ohlasy k zápasu


TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: O výhře hostí se rozhodlo už v prvním poločasu, který nám nevyšel podle představ. Ve druhém dějství jsme se zlepšili, ale hosté si už zaslouženou výhru pohlídali. Na takového soupeře prostě jedna dobrá půle nestačí a Nedašov má opravdu velmi kvalitní tým.

TJ Nedašov B
Vojtěch Holba, asistent trenéra: Vyšel nám začátek zápasu, rychle jsme šli do vedení a postupně navyšovali svůj náskok. Ve druhém poločasu už jsme si hlídali svoje vedení, domácí sice snížili, ale už nás neohrozili. Před dohrávkou s vedoucí Loučkou to máme dobře rozehrané a pokusíme se ji doma náležitě potrápit.



Sestavy



TJ Nedašov B
J. Švach [-] - A. Beňo [-] , V. Holba [-] , D. Novák [-] , J. Novák [-] - J. Fojtík [-] , M. Holba [-] (82. J. Vilímek [-] ) , Z. Hrnčiřík [-] (77. F. Čech [-] ) , M. Novák [-] (64. R. Švach [-] ) - L. Vaculík [-] (72. J. Fojtík [-] ) , D. Novák [-]

ŽK: 43. P. Drábík , 64. M. Miklas - 72. J. Novák , 88. J. Fojtík . ČK: 55. K. Klein - 55. A. Beňo .
Hráči zápasu: J. Fojtík , D. Novák .
Místo: Lipová. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.