1:1
(1:1)
36. V. Folta
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Holicích došlo k dělbě bodů!


Branky


3

Litomyšl si po remíze 1:1 odvezla z Holic jeden bod. Všechno důležité na obou stranách se odehrálo již během prvního poločasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

 

V sobotu 20.8.2022 se proti sobě postavily celky Holic a Litomyšle. Domácí tým Holic nevstoupil do soutěže po jedné výhře a jedné remíze vůbec špatně a chtěl si tak udržet kvalitní výkonnost a získat tak opět v nejlepším případě všechny tři body. Hráči Litomyšle chtěli naopak napravit zaváhání z předchozího víkendu, kdy na domácím hřišti podlehli České Třebové poměrem 1:2. Čekalo nás tedy velmi zajímavé a především důležité utkání pro obě strany. 

 

Domácí začali aktivněji

Hráči Holic vstoupili do utkání o něco lépe. Od začátku se snažili držet míč a kontrolovat hru. To se jim také dařilo a hostům z Litomyšle poměrně trvalo, než se dokázali s míčem na nohou alespoň trochu uklidnit, vyměnit si pár přihrávek a pokusit se na své soupeře něco vymyslet. Ani jeden z týmů však zjevně nenastoupil do utkání s taktikou vysokého presingu a vyvíjení tlaku na rozehrávku obránců soupeře. Domácí měli hned v úvodu několik šancí, žádná z nich však nakonec brankou neskočila, přestože tomu bylo opravdu hodně blízko. 

 

Rozhodující závěr prvního poločasu   

Přestože domácí byli po většinu první půle lepším týmem, první branku se možná překvapivě podařilo vsítit hostům z Litomyšle. Gólové akci předcházel nedovolený zákrok holického středopolaře na obranné polovině domácích. Standartní situaci si vzal na starost velmi kreativní záložník Petr Kundera, který k překvapení všech volný přímý kop rychle rozehrál a chytrým lobem za stopery Holic nabídl stoprocentí gólovou přiležitost pro Vojtěcha Foltu. Ten touto nabídkou nepohrdnul a i přes rychle vybíhajícího brankáře dokázal skórovat, když pouze velmi chytře přizvednul poskakující balón a domácího brankáře tak s přehledem přehodil - 1:0 pro Litomyšl. Holice však první půli zdaleka nezabalily a jejich aktivita byla ještě před poločasou přestávkou náležitě odměněna. Postupnou kombinací od vlastního gólmana se domácí dostali až k pokutovému území Litomyšle, do kterého následně přišel z křidelního prostoru velmi nebezpečný centr. S tím si sice alepoň na chvíli dokázala obrana hostů poradit, po nepovedeném odkopu se ale míče opět zmocnil domácí Jindřich Václavek, vyvedl si ho do volného prostoru a nádhernou křižnou ranou dokázal s přispěním brankové konstrukce vstřelit opravdu krásný gól. Stav zápasu byl tak rázem 1:1 a oba týmy tak odcházeli na poločasovou přestávku za smírného stavu.    

2. poločas

Druhý poločas již žádnou branku nenabídnul.

Přestože z obou týmů bylo v druhé půli cítit, že by moc chtěli urvat vítězství tohoto zápasu na svoji stranu, ani jednomu z nich se to nakonec nepodařilo a odešly z trávníku oba se ziskem jednoho remízového bodu. I tak nás však fotbal v druhém poločase nenudil a na obou stranách se naskytlo několik možností, ze kterých se s trochou štestí, větší kvality či lepší soustředěnosti určitě dalo vytěžit více. Drtivá většina šancí ale bohužel skončila buď dobrým defenzivním zákrokem obrany, jistým zákrokem gólmana či nepřesným zakončením. Věřme, že produktivita obou týmů se do příštího utkání výrazně zlepší a fanoušci si tak v následujícím kole budou moci užívat více gólových akcí a krásných fotbalových momentů. Holice se o týden později utkají s velmi silným týmem z Libišan, což by mohla být záruka atraktivního a hlavně gólového utkání. Libišany totiž mají obrovskou kvalitu v ofenzivě, ale v defenzivní činnosti se často najdou nějaká okénka k tomu, aby sami inkasovaly gól. Litomyšl bude zase v neděli 28.8. zajíždět na horkou půdu do Lázní Bohdaneč a zde bude chtít litomyšlský trenér po zisku jednoho bodu z posledních dvou utkání již určitě bodovat naplno za tři body. Nechme se tedy překvapit, co si pro nás oba týmy na příští týden přichystají a doufejme, že půjde o samou kvalitní fotbalovou podívanou. 



Sestavy


SK Holice
D. Javorski [-] - T. Sochůrek [-] (89. M. Habas [-] ) , R. Řezníček [-] (74. J. Tlučhoř [-] ) , D. Lát [-] , Š. Černý [-] , T. Pitter [-] (82. L. Hanč [-] ) , T. Jedlička [-] , L. Prokop [-] , D. Fotul [-] , P. Prokopec [-] , J. Václavek [-]

TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - P. Malý [-] (71. Š. Čermák [-] ) , L. Tomšů [-] , V. Folta [-] , P. Škeřík [-] , P. Urban [-] (85. J. Zeman [-] ) , P. Kundera [-] , L. Jiskra [-] , J. Hašek [-] , J. Štoudek [-] , J. Jireček [-]

ŽK: 23. J. Štoudek , 78. J. Jireček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PECINA Zdeněk - ŠKORPÍK Martin, KOPECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Koukola

Expert: Lukáš Koukola
Tip experta: remíza

Věřím, že Litomyšl v Holicích získá alespoň bod.

Tip: výhra domácích