V. Novotný 56. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 17:00

1.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice vyloupily Českou Třebovou a po výhře 2:1 si odvezly všechny 3 body!


Branky


56. V. Novotný (p.) - 26. J. Václavek (p.) , 47. T. Jedlička
1

Velmi vyrovnaný a pro rozhodčího díky dvěma penaltám a sedmi uděleným žlutým kartám složitý zápas, ve kterém excelovali gólmani na obou stranách. Vítězství nakonec dokázali ve svůj prospěch vybojovat hosté z Holic a v prvním soutěžním zápase si tak připsali cennou výhru na půdě soupeře.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Naprosto vyrovnaný první poločas

 

 

V prvním dějství utkání mezi domácí Českou Třebovou a hostujícími Holicemi bylo k vidění velmi vyrovnané klání mezi dvěma podobnými celky. Oba týmy si vytvářely náznaky šancí, které však byly většinou zastaveny ve finální nebo předfinální fázi. Změna nastala ve 26. minutě. Po tvrdém souboji domácího obránce a hostujícího útočníka v pokutovém území sudí přesvědčivě písknul na píšťalku a nařídil tak poměrně přísný pokutový kop ve prospěch hostujícího celku. K míči se postavil Václavek a s obrovským přehledem poslal míč do levého horního rohu branky. Brankář sice správně tipnul stranu, na kterou míč poletí, ale díky skvělému umístění a razanci byl naprosto bez šance. Hosté se tak ujali vedení a tento stav vydržel až do konce prvního poločasu, a to i přesto, že se ve 45. minutě ocitl domácí velezkušený Zdeněk Vaňous po hezké kombinaci ve velmi solidní střelecké příležitosti. Nezamířil však tak, jak by si představoval a skóre tak zůstalo beze změny. 

 

2. poločas

Úspěšný vstup hostů do druhého půle  

Krátce po zahájení druhého poločasu zápasu mezi domácí Českou Třebovou a hosty z Holic se podruhé měnilo skóre. Opět se dokázali prosadit holičtí hráči. Pouhých několik desítek sekund po začátku druhého dějství si hostující Tomáš Jedlička dobře naběhl na perfektní přihrávku za obranu a rozvlnil síť za českotřebovským brankářem – 2:0 pro Holice.

 

 

 

Domácí hráči nedali svou kůži zadarmo.

 

 

Tempo hry bylo ve druhém poločase vysoké a fotbalisti České Třebové se odmítali s aktuálním stavem utkání smířit. Odměnou za nasazení a předvedenou hru byla možnost skórovat z pokutového kopu po nevybíravém zákroku hostující obrany. Role exekutora se zhostil Vojtěch Novotný a naprosto bez komplikací uklidil míč do levého dolního rohu brány. Brankář hostů nezvolil správnou stranu pro svůj skok a nedostal tak šanci pokutový kop zneškodnit. Česká Třebová tedy vstřelila kontaktní gól na 1:2. Následující minuty utkání patřily na obou stranách především gólmanům, kteří dokázali svůj tým několika přesvědčivými zákroky „podržet“. Skóre se tak už do závěrečného hvizdu nezměnilo a tým Holic si dokázal uhlídat těsné vítězství na půdě soupeře a odvést si na úvod soutěže velmi cenné tři body. Oba týmy však podaly v tomto utkání solidní výkon a pro domácí Českou Třebovou tak byla prohra trochu krutá. Šanci napravit si reputaci však budou mít již za týden, kdy vyzvou další kvalitní celek, tentokrát zavítají na horkou půdu celku TJ Jiskra Litomyšl, kde to ale určitě nebude lehká práce.

 



Sestavy


FK Česká Třebová
J. Truhlář [-] - J. Flídr [-] (46. M. Krása [-] ) , F. Herclík [-] , V. Langer [-] , O. Bohunek [-] , Z. Vaňous [-] , P. Müller [-] , L. Sejkora [-] (85. Š. Fric [-] ) , V. Novotný [-] , J. Deml [-] , J. Vašata [-]

SK Holice
D. Javorski [-] - D. Fotul [-] , R. Řezníček [-] , Š. Černý [-] , D. Lát [-] , J. Václavek [-] (87. J. Tlučhoř [-] ) , T. Pitter [-] , J. Jedlička [-] , T. Jedlička [-] (90. M. Habas [-] ) , L. Prokop [-] (53. T. Sochůrek [-] ) , J. Rosůlek [-]

ŽK: 22. F. Herclík , 24. J. Vašata , 30. Z. Vaňous , 64. V. Novotný , 74. V. Langer - 55. T. Pitter , 78. T. Sochůrek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Filipi Vojtěch - KUDYN Milan, NAVRÁTIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích