0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:30

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočno vyhrálo v Předměřicích nejtěsnějším rozdílem


Branky


10

O výhře Opočna rozhodl mladý útočník David Drašnar, který vstřelil první gól za A-tým Opočna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dostal do vedení Drašnar

První větší šanci divákům nabídli hosté. Ve 23. minutě záložník Adam Smola vyvezl balon k levé lajně, prostrčil ho na střed mezi stopery kam si naběhl Lukáš Čtvrtečka a ve vyloženě šanci pouze trefil domácího golmana.

 

V 37. minutě si dlouhý balon za obranu zpracoval Stanislav Jech, který balón potáhl až k rohovému praporku, kde obešel obránce a nacenteoval míč do vápna. Tam na přední tyč nalétl mladý útočník Opočna David Drašnar, který byl v souboji s domácím stoperem  a brankářem důraznější a dopravil míč do sítě.

 

V prvním poločase další gól nepadl a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro domácí

Předměřice v druhém poločase zlepšily hru, na výhru to však nestačilo

V druhém poločase byly domácí lepším týmem. Vytvořili si dvě velké šance. První lapil opočenský gólman Martin Malý a poté po centru z levé strany hlavičkoval domácí útočník do tyče.

 

Druhý poločas divákům nic důležitého nenabídl a Opočno si tak odváží z Předměřic důležité tři body. Domácí i přes zlepšený výkon v druhé půli zůstávají s jedním bodem na posledním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Opočno
Martin Šnajdr, trenér: Zápasy s Předměřicemi jsou vždy vyrovnané, což se potvrdilo i tentokrát. V první půli jsme několik akcí nedotáhli ke gólovému efektu, naštěstí jsme díky důrazu patnáctiletého Davida Drašnara nakonec míč do sítě dostali. Druhý poločas patřil domácím. Přežili jsme dvě tutovky, ale zodpovědným výkonem jsme vedení ubránili! Poděkování patří celému týmu, a věřím, že výkon a tři body potvrdíme v neděli s Hronovem, kdy se poprvé v sezoně představíme na domácím hřišti!



Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
J. Novák [-] (38. O. Satranský [-] ) - J. Bouček [-] (46. A. Pumr [-] ) , L. Neradílek [-] , A. Hronek [-] , J. Voborník [-] (74. J. Mrkvička [-] ) , L. Ponikelský [-] , M. Šmarda [-] , L. Hošek [-] , B. Markarjanc [-] , P. Koubalík [-] (80. A. Skořepa [-] ) , P. Paizker [-]

TJ Spartak Opočno
M. Malý [-] - Š. Brožek [-] , J. Franc [-] , P. Hrudík [-] - A. Smola [-] , D. Drašnar [-] , S. Jech [-] , H. Černý [-] - T. Přibyl [-] - L. Růžička [-] (90. J. Serbousek [-] ) , L. Čtvrtečka [-]

ŽK: 15. L. Ponikelský , 40. A. Hronek .
Místo: Předměřice nad Labem. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Prinz Zbyněk - VÍCH Patrik, MRKVIČKA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jakub Lán
Tip experta: výhra domácích

Předměřice se v čele se zkušeným Michalem Šmardou dočkají prvního vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů