1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:30

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec porazil Třebeš nejtěsnějším rozdílem


Branky


16

Jediná branka rozhodla utkání mezi Chlumcem a Třebší. O tu se postral v 7. minutě domácí Petr Staněk. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staněk poslal Chlumec do vedení

Od úvodů se hrálo utkání ve vysokém tempu. V 7. minutě se prodral do pokutového území hostů chlumecký Doležal, předložil míč Petru Staňkovi, který v pádu překonal brankáře Heřmana. 0:1.

 

V 17. minutě mohl navýšit vedení svého týmu Staněk, ale z malého vápna přestřelil branku. V 19. minutě šel na durhé straně sám na brankáře Kukala hostující Kosyak, ale minul branku. Ve 30. minutě šli opět hosté sami na brankáře. Tentokrát branku netrefil Richard Kuneš. Ve 44. minutě musel hostující brankář Heřman včasným vyběhnutím likvidovat průnik Kučery, který se řítil do šance. Do konce poločasu se nic další nestalo.

Šance na obou stranách branku nepřinesly

Na začátku druhé půle se obě mužstva prezentovala aktivní hrou. V 54. minutě pálil tvrdě domácí Kučera, ale brankář Heřman jeho pokus zlikvidoval. Jen o chvilku později šel sám na Kukal opět hostující Kosyak, ale stejně jako v prvním poločase se jeho zakončení mezi tři tyče nevešlo. Na druhé straně měl podobnou šanci chlumecký Dítě, ale brankář Heřman skvěle zasáhl.

 

V 60. minutě střílel nebezpečně po rohovém kopu domácí Doležal, ale jeho střela šla nad branku. V 80. minutě pálil k tyči domácí Hartman, ale brankář Heřman jeho dobrou střelu vyrazil na roh. V 90. minutě musel míč z brankové čáry vytahovat na poslední chvíli brankář Heřman a když ani tato šance neskončila brankou, tak se výsledné skóre nelišilo od toho poločasového. Chlumec tedy udolal Třebeš 1:0.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek (trenér): "Výborně zvládnuté utkání vzadu s další nulou. Přáli bychom si určitě více branek na kontě hostí, ale neproměnili jsme další šance a museli svědomitě bránit do 93.minuty. Výhry si moc vážíme, Třebeš je nepříjemný soupeř a byla nebezpečná jak z brejkových, tak standartních situací. Konečně jsme zlomili jičínsko-třebešský komplex, vypíchneme určitě kolektivní výkon, vypracování dostačného množství šancí a zodpovědný přístup v celé fázi zápasu. Uvítali bychom určitě ještě větší diváckou podporu."

TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): "Zápas byl vyrovnaný. šance na obou stranách. Více vyložených šanci měla Třebeš, ale ani jednu šanci jsme neproměnili. Chlumec, byl šťastnější a laciným gólem vyhrál. Zápas se odehrál ve velkém tempu po celých 90.minut. "



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - J. Ludvík [-] , O. Žahourek [-] , P. Staněk [-] , V. Doležal [-] , J. Dítě [-] , J. Hartman [-] , J. Kučera [-] , J. Novotný [-] (85. O. Jansa [-] ) , L. Pánek [-] , O. Vaníček [-]

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - T. Hendrich [-] , J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , D. Tesař [-] (83. T. Téra [-] ) , M. Farkaš [-] , I. Kosyak [-] , O. Etflaiš [-] (77. V. Kober [-] ) , M. Franta [-] (77. M. Palma [-] ) , J. Kudrna [-] , R. Kuneš [-] (83. F. Císař [-] )

ŽK: 58. J. Ludvík , 72. O. Žahourek , 91. J. Kučera - 31. I. Kosyak , 57. D. Tesař , 74. M. Krykorka .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: ŠESTOŘÁD Jakub - ZUSKIN Petr, MIŽIČ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Lukáš Müller
Tip experta: výhra domácích

Chlumec je doma hodně silný a má skvělou ofenzivní sílu, doma potvrdí roli favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích