1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec zvítězil v Kostelci nad Orlicí


Branky


15

Kostelec nedokázal vyhrát ani v druhém domácím utkání v řadě. Chlumecké "béčko" si odvezlo všechny body.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení kapitán Vopátek

Chlumec zažívá povedený začátek sezóny a veze se na vítězné vlně. Kromě prohry se Slavii ve 2. kole nepoznal hořkost porážky a to ani na penalty. Výhra na půdě Kostelce nad Orlicí se však nerodila vůbec snadno.

 

Většinu času byli aktivnější hosté, ale i domácí několikrát zahrozili a chlumecký brankář Kukal musel vytáhnout pár dobrých zákroků. Ve 29. minutě odcentroval hostující Hartman a na zadní tyči nikým nehlídaný kapitán Jan Vopátek hlavou otevřel skóre zápasu. 0:1. Do poločasu již branka nepadla.

Rychlé srovnání

Kostelci se podařilo vyrovnat na začátku druhého poločasu. V 52. minutě našel Klapal v pokutovém území Richarda Dostálka, který tvrdou střelou z prvního doteku nedal hostujícímu brankáři šanci. 1:1.

 

Vyrovnaný stav netrval však dlouho. V 59. minutě si vzal Chlumec vedení zpátky. Střelu Kučery ještě dokázal domácí brankář Matoušek vyrazit, ale na dorážku Petra Staňka byl už krátký. 1:2.

 

V 76. minutě mohl navýšit vedení hostů Kučera, ale nařízenou penaltu mu skvěle lapil brankář Matoušek. Domácí se snažili vyrovnat do posledních chvil, ale poslat zápas do penalt se jim nepodařilo, a tak si všechny body odvezli hráči Chlumce.



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan (trenér): "V dnešním utkání byl soupeř o jednu branku lepší a proto jsme vyšli bodově na prázdno. Několik příležitostí ke vstřelení remízové branky jsme si vytvořili, ale bohužel nám chyběl v koncovce větší klid."

FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek (trenér): "Obavy z tohoto výjezdu se naplnily a na výhru jsme se velmi nadřeli. Měli jsme sice utkání po většinu času pod kontrolou, vytvořili si velké množství šancí, dovolili jsme si i neproměnit PK, ale uvolněný domácí tým v čele s výborným brankářem nás nenechal polevit až do konce. Bodů si moc vážíme, v minulé sezoně jsme takové zápasy prohrávali nebo remizovali, nyní je vidět, že tým zraje a podává stabilně kolektivní a zodpovědný výkon. Výhru musíme potvrdit doma s Jičínem, očekáváme těžké utkání."



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - O. Kotyza [-] , M. Plocek [-] , J. Havel [-] (82. D. Sejkora [-] ) , A. Poledno [-] (65. O. Bečka [-] ) , M. Pups [-] , L. Říha [-] , R. Dostálek [-] , R. Müller [-] , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - F. Jelínek [-] , O. Jansa [-] , P. Staněk [-] , V. Doležal [-] , J. Dítě [-] (92. V. Kříž [-] ) , J. Hartman [-] , J. Kučera [-] , J. Novotný [-] (91. J. Věříš [-] ) , J. Vopátek [-] , L. Pánek [-]

ŽK: 24. L. Říha , 64. P. Klapal - 29. J. Novotný , 38. J. Hartman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - JUREČEK Michal, ILNYTSKA Marta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Lukáš Červenka
Tip experta: výhra hostů

Kostelec to má tuto sezónu dost složité. Chlumec je rozjetý, po jasné výhře na domácím hřišti budou chtít zvítězit i venku. Potvrdí roli favorita.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza