Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš otočila výsledek s Červeným Kostelcem


Branky


15

Třebeš po čtyřech kolech dokázala vyhrát za tři body. Výhru řídil kapitán Michal Krykorka.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení zkušený Havlíček

V úvodu utkání byli domácí blízko ke vstřelení branky, když se po standartní situaci jen zachvělo břevno hostující branky. V 10. minutě se na druhé straně hostům podařilo gólově prosadit. Karel Havlíček dorazil hlavičku svého spoluhráče, když zblízka propálil brankáře Heřmana. 0:1.

 

Ve 13. minutě dostal míč do hostujcící branky domácí kapitán Krykorka, ale jeho trefa nebyla uznána pro offside. Ve 31. minutě se už Michal Krykorka radoval oprávěně, když se prosadil po rohovém kopu na zadní tyči a srovnal na 1:1.

 

Do poločasu měl ještě jednu šanci na skórování domácí Ryšavý, ale brankář Středa jeho poku zneškodnil, a tak se šlo do kabin za remízového stavu.

Krykorka přidal druhou trefu, která byla vítězná

Hned v úvodu druhé půle mohli jít hosté do vedení. Z levé strany se řítil do šance Jan Škoda, ale domácí brankář Heřman jeho střelu vyrazil. Domácí si pak postupem času vypracovali mírnou převahu a do šancí se dostávali hlavně po centrech ze strany. Příležitosti však likvidoval brankář Středa, a nebo se nevešly mezi tři tyče.

 

V 70. minutě si na centr Daniela Tesaře naskočil domácí kapitán Michal Krykorka, který hlavou překonal brankáře Středu a poslal svůj tým do vedení. 2:1.

 

Červený Kostelec se pak tlačil za vyrovnáním, ale své šance nedokázal proměnit. Největší možnost měl zkušený Havlíček, ale po standartní situaci napálil jen břevno domácí branky. Hosté v závěru otevřeli svou hru, čehož využil v nastaveném čase domácí Richard Kuneš, když se prosmýkl rozhozenou obranou, obešel Středu a do prázdné branky pečetil výhru Třebše. 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): " Zápas byl vyrovnaný jen první poločas. Ve druhém poločase hostům došly síly a už si nevytvořili žádnou gólovou šanci. Naopak Třebeš dokázala vývoj utkání otočit ve svůj prospěch a zaslouženě zvítězit."

TJ Červený Kostelec
Pavel Barták (vedoucí mužstva): "Stále se potýkáme s mnoha absencemi (práce, dovolené, zranění) a nehrajeme ani dvě utkání za sebou ve stejné sestavě. Vytvořili jsme si dostatek pološancí, které jsme nedotáhli do gólového efektu i zásluhou velice bojovného výkonu domácích. V 86.min.jsme po standardní situaci trefili břevno a domácí nás v závěru ještě potrestali."



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Ryšavý [-] , J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , R. Kuneš [-] , O. Etflaiš [-] (62. M. Palma [-] ) , P. Fridrich [-] , I. Kosyak [-] (82. J. Šiška [-] ) , J. Kudrna [-] , T. Hendrich [-] , D. Tesař [-]

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - P. Bárta [-] , J. Škoda [-] , M. Srkal [-] , J. Malina [-] , P. Kratěna [-] (46. D. Hála [-] ) , J. Čejchan [-] , P. Prokop [-] , K. Havlíček [-] , D. Vejman [-] , L. Hlava [-]

ŽK: 86. P. Fridrich , 92. M. Palma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOROTÍK Petr - NÝVLT Roman, ŽEROVNICKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Ivan Kosyak
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím, že zabereme a zvítězíme na domácím hřišti.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích