2:3
(0:2)
15. T. Dinh
28. L. Filipec
59. D. Štolle (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany zápas zdramatizovaly, přes to Kaznějov bere všechny body


Branky


25

Nedělní odpoledne nabídlo v Chlumčanech zápas mezi týmy z horní poloviny tabulky. Kaznějov chtěl navázat na tři po sobě jdoucí výhry a v Chlumčanech zvítězit. To se jiim nakonec povedlo a jelikož Kralovice i Sušice prohrály a zápas Košutky v Mochtíně byl kvůli nezpůsobilému terénu odložen, se dostali Kaznějovští na první příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal ve vysokém tempu a brzy se dostali domácí do první šance. Po příležitosti Chlumčan ale zůstal stav 0:0. Po sérii rohů to při střele jednoho z domácích hráčů vypadalo na první branku. Konečky prstů ale dokázal míč vytěsnit mimo tři tyče gólman Valeš.

Po rychlém brejku vymýchal obranu Chlumčan Tuan Anh Dinh a poslal hosty do vedení. Zápas se odehrával za neustáleho deště s podporou nepříjemného větru. To ani jednomu účastníkovi zápasu přiliš nevyhovovalo, a tak se kupily nepřesnosti.

Zhruba v polovině prvního dějství se předvedl opět brankář Kaznějova Valeš a stejně jako na začátku zápasu z toho byl záhy paradoxně gól hostů. S notnou dávkou štěstí se prosadil Lukáš Filipec a Kaznějov vedl v Chlumčanech po půli 2:0.

 

Domácí věděli, že mají na to hrát s Kaznějovem vyrovnanou partii a možná také myslet na body. Druhý poločas začali lépe než soupeř a hromadily se šance. Ve dvou z nich selhal Štolle a jak už tomu tak v tomto zápase bylo dvakát, i potřetí se prosadili hosté na druhé straně hřiště. Střílený centr si nešťastně srazil do brány Dominik Štolle.

Domácí se ale nevzdali naděje na bodový zisk a brzy přišlo snížení. Lukáš Tomášek svou ranou trefil horní roh brány a v Chlumčanech bylo zaděláno na drama. Veseleji bylo domácím o pár minut později, kdy na rozdíl jedné branky snížil z přímého kopu Petr Dostálík. Posledních 20 minut sice měli míč nna kopačkách převážně domácí. Hromadily se ale chyby v kombinaci, a tak nic nebránilo Kaznějovu, aby hubený náskok udržel a z Chlumčan si odvezl tři body. 



Ohlasy k zápasu



FK Bohemia Kaznějov
Jiří Švamberg, brankář: Do Chlumčan jsme přijeli potvrdit poslední dobré výsledky. V předchozích zápasech se nám dařila kombinační hra, kterou chceme hrát. Bohužel počasí už napovídalo, že by mohlo přijít podcenění z naší strany. Proto trenér apeloval, aby jsme od začátku ukázali, že je to Kaznějov, kdo chce vyhrát. Bohužel tomu bylo jen prvních pár minut a díky naší laxnosti se mohli dostat domáci do brzkého vedení. Naštěstí jsme proměnili v zápase skoro všechny naše vyložené šance. Na týmu je znát pohoda a začíná se tvořit dobrá parta. Další vítězství i když po velkém boji.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
V. Regner [-] - M. Němeček [-] (46. R. Hýbner [-] ) , J. Havlík [-] (64. V. Smola [-] ) , P. Dostálík [-] , L. Tomášek ml. [-] , P. Šimána [-] , J. Hrdlička [-] , J. Potočník [-] , D. Štolle [-] , L. Milota [-] , M. Vojáček [-]

FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - T. Dinh [-] (88. J. Beránek [-] ) , F. Fait [-] (46. . Müller [-] ) , L. Filipec [-] , J. Vondráček [-] , M. Mareš [-] (77. O. Běhounek [-] ) , M. Polívka [-] (40. J. Vondráček [-] ) , J. Kiss [-] , M. Vondráček [-] , D. Pojer [-] , V. Vašíček [-]

ŽK: 71. J. Vondráček , 83. O. Běhounek .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: LAPÁK Zdeněk - SCHNEIDER Josef, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Čapský
Tip experta: výhra domácích

Chlumčany proti nám ze všech týmů zatím vypadaly nejlépe, proto očekávám výhru domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů