0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice ve šlágru zvítězily a jsou první


Branky


26

Šlágr 7. kola 1.A třídy, první s druhým, nejlepší útok hostil nejlepší obranu. To nabídl poslední nedělní zápas mezi Sušicí a Kralovicemi. Vzhledem k pozici obou týmů v tabulce se očekával vyrovnaný zápas. Výsledek ale mluví jinak. Kralovice vyloupily Sušici a vyhouply se na čelo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre mohl otevřít sušický útočník Ondřej Míčka. Ten ale netrefil z voleje prázdnou bránu, a tak se vzápětí radovali hosté. Rohový kop si našel nikým nehlídaný Ondřej Berbr, který poslal Kralovice do vedení. Pro Sušici to fungovalo jako motivace a domácí se začali dostávat do šancí. Situace ale často řešili hekticky a nepřesně.

Pár minut po začátku druhé půle přidali hosté druhý gól. Brankář Míček sice vyrazil tvrdou ránu z přímého kopu. Míč se ale odrazil k Davidu Běláčovi, kterému dala obrana Sušice více než dost prostoru a doklepl míč do sítě. O pár minut později vstřelily Kralovice už třetí gól. Brejkovou situaci zakončil přesnou střelou Jakub Kulhánek. V tu chvíli už bylo pro domácí velmi složité skóre otáčet. Kralovičtí si už výsledek pohlídaly a ve šlágru kola v Sušici zvítězily tříbrankovým rozdílem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: V domácím prostředí jsme přivítali soupeře, který byl v tabulce pouhý bod za námi čili tento minimální rozdíl napovídal, že se diváci mohou těšit na zajímavý souboj. Bohužel kvalitu prvního poločasu poznamenal velmi silně podmáčený trávník, kdy utkání spíše připomínalo hru vodní pólo než fotbal. S tímto terénem se lépe vyrovnal soupeř, který v soubojích fyzicky převyšoval. První obrovskou šanci spálil nikým nekrytý Oja Míčka, když na zadní tyči netrefil z volejte odkrytou branku. Následně při naší slabé defenzivě dostal soupeř možnost zahrát první rohový kop a naopak nikým nehlídaný hráč vsítil první branku. To nás lehce nakoplo k vyšším otáčkám ale některé situace jsme řešili příliš emotivně a velmi nepřesně. O přestávce jsem potřeboval kluky uklidnit a trochu je namotivovat k většímu důrazu v osobních soubojích. To nám však narušil rychlý gól když vyraženou tvrdou ránu z trestného kopu naši obránci pouze staticky prohlíželi jak soupeř doklepává do prázdné branky. O pár minut později jsme opět inkasovali z brejkové situace kdy se unikající hráč nemýlil v zakončení. Tento stav si soupeř pohlídal až do konce utkání. Nám se nedařilo překonat zhuštěnou obranu a když se nám to povedlo tak nám chyběl klid v zakončení. Celkově byl soupeř fyzicky silnější a náš výkon zřejmě poznamenala velká nervozita a důležitost utkání o udržení první příčky. Musíme dobře potrénovat a připravit se na další těžké utkání v tradičním derby v Lubech. Děkujeme fanouškům že i za velmi nepříznivého počasí i stavu utkání neustále hlasitě povzbuzovali.

TJ Sokol Kralovice
Jakub Kulhánek, hráč: Zápas se odehrál v nepříznivém počasí, kdy vydatně pršelo a hřiště bylo místy velmi pod vodou. Míč se na místech, kde se držela voda zpomaloval a mnohdy to měnilo trajektorii míče. Podmínky byly však stejně pro obě mužstva a utkání měli i tak pěkné tempo. Po našem perfektně zahraném rohu jsme se dostali do vedení, kdy střelou ve vápně z voleje vstřelil gól Ondřej Berbr. Hosté se snažili hrát po lajnách a dávat míče do vápna. Centry i střely byly nepřesné a neměli žádné velké šance až na jednu, kdy byl nějaký odraz ve vápně ale nic z toho nevytěžili. Kralovice jsme měli v první půli rohy, centry a střely, z kterých jsme ale také nezahrozili. Do druhého poločasu jsme si dali jasný cíl a to vstřelit rychlý gól pro klid naší hry. To se podařilo a ve 48 minutě po pěkné střele ze standardky Jakuba Vlka dorazil do brány nikým nebráněný David Běláč, který střídal asi ve 20. minutě zraněného Jana Lavičku. Plno prostoru v obraně Sušic nám přineslo další šanci, kterou proměnil v 51 minutě Jakub Kulhánek. Hosté se ke konci zápasu natlačili ve většině hráčích do útoku a vehementně se snažili snížit. Na úkor toho jsme se dostali do pár brejků, které jsme měli zakončit gólově. To se nám nepodařilo a skóre tak skončilo 0:3 pro Kralovice.



Sestavy


TJ Sušice
F. Míček [-] - J. Králík [-] , J. Štěch [-] , J. Kysilka [-] (46. M. Podlipský [-] ) , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , A. Pivetz [-] , J. Papež [-] , O. Míčka [-] , M. Budil [-] (62. J. Skála [-] ) , T. Klíma [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Pánek [-] (76. P. Pícl [-] ) , J. Vlk [-] , J. Kulhánek [-] , J. Lavička [-] (39. D. Běláč [-] ) , T. Kříž [-] , M. Řenč [-] , L. Sládek [-] , O. Berbr [-] , D. Sládek [-] (83. P. Hájek [-] ) , M. Kůsa [-]

ŽK: 26. T. Klíma - 45. T. Kříž , 58. J. Kulhánek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: DUDA Miroslav - FANFULE Adam, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Kulhánek
Tip experta: výhra hostů

Sušice vede tabulku a jeví se jako velký adept na postup. Sušice ale zatím nenarazila na Kralovice, které si utkání pohlídají a vyhrají těsným rozdílem 0:1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích