3:3
(2:2)
15. L. Koutek
34. L. Koutek
55. L. Koutek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín i Křimice berou bod po remíze 3:3


Branky


16. T. Velek , 26. J. Dolejš , 73. J. Lysek - 15. L. Koutek , 34. L. Koutek , 55. L. Koutek (p.)
21

Oba týmy minulé kolo zvítězily. Mochtín si poradil s Bolevcem, Křimice vyzrály na Horšovský Týn. Na vítězství samozřejmě chtěli navázat a před podzimní přestávkou navýšit svůj bodový zisk. Oba soupeři si ale po remíze 3:3 body rozdělily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z první větší šance hosté dokázali otevřít skóre. Po rohovém kopu se prosadil Ladislav Koutek. Hned po rozehrávce se ale Mochtín dostal dlouhým balónem do vápna, kde se po odrazu dostal ke střele Tomáš Velek a ten zamířil přesně. Aktivita Mochtínu stoupala a ve 26. minutě skóre otočili. Jiří Dolejš se v malém vápně dostal k míči a poslal domácí do vedení. 

Po golu na 2:1 se hrálo spíše ve středu s hřiště s velkým množstvím soubojů. Z ojedinělé šance ale dokázali hosté ještě pred přestávkou srovnat na 2:2. Chybu domácí obrany potrestal druhým gólem v zápase Ladislav Koutek.

Začátek druhého poločasu zastihl v lepším rozpoložení hráče Křimic, kteří ale z několika standardek nedokázali vytěžit vůbec nic. Zhruba v 55. minutě si ve vápně soupeře pokryl balón Ladislav Koutek, byl faulován a sám se k penaltě postavil. Jeho střelu doprostřed gólman vyrazil zpátky k němu a na druhý pokus už neměl problém dokonat hattrick.

Mochtín hrozil hlavně prostřednictvím Jana Žiaka, který dělal hostující defenzivě problémy. Křimice spíše bránily hubený a nikam se příliš nehrnuly. Gól domácích visel ve vzduchu. V 73. minutě z levé strany odcentroval Jakub Lysek, jehož nepovedený centr padal za brankáře Moravce. Ten možná i vinou slunce na míč nedosáhl a 17 minut před koncem bylo srovnáno.

Po gólu to byl spíše boj ve středu hřiště. Zdálo se, že se oba týmy spkkojily s remízou. Domácí měli nějaké náznaky šancí, všechny ale skončily na Moravcovi.

Poslední slovo ale měli Křimičtí, když se v 90. minutě dostal k zakončení ve vápně Václav Sýkora. Gólman Prokop ale v důležité chvíli podržel svůj tým a střelu vyrazil. Zápas tak skončil remízou 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda klubu: Hrálo se za příjemného podzimního počasí, ale na kluzkém terénu. Hosté u nás uhráli remisu 3:3, autorem hatricku byl jejich útočník Ladislav Koutek. Náš tým odehrál dobrý zápas, měl v závěru šance na vítězství, ale neproměnil je.

FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Naivně jsem se domníval, že situace, která nastala minulý týden, už se nebude opakovat. Opak byl bohužel pravdou, na zápas do Mochtína jsme odjížděli s 10 hráči do pole, jedním zraněným náhradníkem a dvěma brankáři. Náš trenér si tak pro velký úspěch z minulého zápasu, dnes zahrál místo 60 minut rovnou celý zápas. Ano chtěli bychom hrát moderní líbivý fotbal jako Real Madrid, ale víme na co teď máme a vzhledem k výše uvedeným důvodům jsme opět upravili taktiku, nikam se nehnali a čekali na naše šance. Dnes měl svůj den střelec Láďa Koutek a spadlo mu tam kromě jedné situace snad všechno. Díky bohu! Vím, že spousta kluků z našeho týmu hraje se sebezapřením, kdy už se projevuje konec podzimní části. O to víc si vážíme bodu z Mochtína. Kluci opět díky všem!



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - J. Šafránek [-] , J. Lysek [-] , T. Velek [-] , Z. Smolík [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , D. Gajdušek [-] , J. Pretzelmayer [-] , P. Blažek [-] (44. J. Osvald [-] ) , J. Dolejš [-]

FC Křimice
J. Moravec [-] - P. Havlíček [-] , P. Grambal [-] , L. Koutek [-] (72. P. Hulina [-] ) , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , L. Čejka [-] , M. Pinc [-] , J. Kovačič [-] (84. J. Dytrt [-] ) , V. Sýkora [-] , M. Bláha [-]

ŽK: 88. Z. Smolík - 24. M. Pinc , 31. M. Bláha , 85. V. Sýkora .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - FANFULE Adam, JÍLOVEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Luboš Pernglau
Tip experta: výhra hostů

Křimice mají zkušený tým, který si poradí s Mochtínem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Souboj dvou týmu, které od sebe dělí pouhé 2body. Družstvo Mochtína si po dvou vysokých porážkách v posledním kole "smlsnulo" na Bolevci, kterému se ale v této sezóně zatím moc nedaří. Kdežto hosté z Křimic mají šňůru 3 vítězství, která se toto kolo ještě nepřetrhne a odvezou si z Mochtína 3 BODY!

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza