Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice je podruhé za sebou bez bodu, naopak Luby po vítězství na Smíchově znovu slaví zisk tří bodů


Branky


25

Favorita tohoto zápasu bychom nejspíše hledali na straně hostů, na to se ale ve fotbale nehraje. Luby Sušici překvapily a po vydařeném prvním poločase berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci nečekali na první branku příliš dlouho. Po rychlém protiútoku šly do vedení domácí Luby. Přesně mířil Vojtěch Petrželka. Po úvodním gólu nastřelil v rychlém sledu sušický Papež brankáře a břevno. Gól z toho ani v jeednom případě nebyl. V 18. minutě už ale ano. Hosté ze Sušice výsledek srovnali zásluhou Jana Skály. Radost z vyrovnání ale brzy přebil druhý gól domácích. Hlavou se prosadil Matěj Pivoňka a vrátil Lubům vedení.

Vypadalo to na odchod do kabin za stavu 2:1. Ve 44. miutě se ale po rohovém kopu prosadil Václav Řeřicha a hosté zee Sušice tak musely v kabině střádat plány jak nepříznivé skóre otočit.

 

Domácí bránili, hosté tlačili a měli míč na kopačkách. Do šancí se ale příliš nedostávali a byli nebezpeční pouze po vápno. Snížení přišlo v 74. minutě, kdy svůj únik proměnil Jan Skála. Hosté měli zhruba čtvrt hodinu na to, aby výsledek srovnali. Na to ale nepřistoupil gólman Šít, který důležitými zákroky v závěru podržel svůj tým. Ten slaví tři body proti silné Sušici.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, trenér: Pro nás samozřejmě dobrý zápas. Jsme rádi za tři body, protože by se dalo říct, že Sušic byla favoritem, ale musím pochválit hráče, že to, co jsme si řekli v kabině, tak jsme víceméně plnili. Samozřejmě soupeř měl svou kvalitu. V několika šancích nás podržel gólman, na druhou stranu i my jsme několik šancí zahodili.

TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Věděli jsme že v Lubech nás nebude čekat jednoduchý zápas naopak jsme byli připraveni na soubojové utkání navíc na těžkém terénu. Začátek se potvrdil, soupeře jsme zatlačili před vlastní pokutové území a začali jsme dobývat branku domácích. Ale bohužel jako v předešlých zápasech nám chybí více klidu a jistota na našich kopačkách a to nás svazuje k přesnému zakončení. Soupeř se bránil s obrovským nasazením v maximálním počtu hráčů a nechával na hrotu pouze jednoho útočníka. Tento hráč nám dělal při ofenzivě velké problémy, které z velké části pramenili z hrubých chyb nebo špatného postavení našich obránců. Toto varování nám nestačilo, a proto šli domácí hráči do brzkého vedení. My jsme se neustále snažili vstřelit branku ale stále neúspěšně, když Kuba Papež po úniku ze strany trefil brankáře a následně břevno, standardku z hranice pokutového území zastavila zeď a několik velkých příležitostí jsme nedotáhli ve vyrovnávací branku. To se nám podařilo po rychlé přímočaré akci, kdy ještě střelu Oji Míčky brankář vyrazil na tyč a Honza Skála pohotově uklidil do prázdné branky. Z vyrovnávací branky jsme se však radovali velmi krátce, když soupeř opět z brejkové situace vstřelil druhý gól a těsně před poločasem po dalších hrubých chybách při naší obranné hře přidal třetí branku. Do druhého poločasu jsme věděli, že nás čeká stejný scénář, kdy domácí budou velmi urputně bránit vlastní branku a proto jsme potřebovali přidat na rychlosti, agresivitě a snažit se maximálně o rychlou vyrovnávací branku. Opět jsme začali velkým tlakem, ale stále se nám nedařilo ve finální fázi. To se povedlo v 74. minutě opět Honzovi Skálovi, který svůj únik přetavil v branku. V tu chvíli jsem věřil, že přidáme další góly a zápas otočíme. To však nepřipustil vynikající gólman domácích, který svými neuvěřitelnými zákroky vychytal naše útočníky a proto odjíždíme z Lub bez bodu. Musíme řádně rozebrat nepovedené utkání, kdy jsme byli v defenzivě velice slabý a lehkovážní a naopak zapracovat na útočné fázi, kde se nám nedaří v zakončení. Doufám, že vše odčiníme v příštím domácím utkání.



Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - H. Pikhart [-] , M. Pivoňka [-] (77. K. Šleis [-] ) , J. Cole [-] , A. Čížek [-] , V. Petrželka [-] , J. Holý [-] , V. Řeřicha [-] (65. D. Vozka [-] ) , D. Šnour [-] , T. Blohmann [-] , K. Křížek [-] (86. M. Lalev [-] )

TJ Sušice
F. Míček [-] - J. Papež [-] (46. L. Hájek [-] ) , O. Míčka [-] , J. Skála [-] , J. Králík [-] , T. Klíma [-] , J. Štěch [-] , A. Vystrčil [-] (76. J. Kysilka [-] ) , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , A. Pivetz [-] (83. Š. Krůs [-] )

ŽK: 9. A. Čížek , 22. D. Šnour , 81. T. Blohmann - 11. T. Klíma , 49. J. Skála .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Říha Zdeněk - ŠNAJDR David, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Jakub Čapský
Tip experta: výhra hostů

Luby mě proti nám herně nepřesvědčili, ale to se dá říct i o nás proti nim. Sušice je přejede rozdílem více branek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů