0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladenská rezerva po delší době zaváhala, doma remizovala s Klecany


Branky


8

B-tým Kladna má skvělou formu a z posledních třech zápasů měl skóre 18:2. Dnes chtěl fazónu potvrdit proti Klecanům, kterým se ale v poslední době rovněž daří. Dnešní utkání se řídilo statistikami a nabídlo vyrovnanou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Kladenská rezerva je známá svými skvělými vstupy do utkání a jinak tomu nebylo ani dnes.

 

To, co v posledních zápasech dělalo kladenské starty fantastickými, dnes ale nepřišlo, a to rychlá vedoucí branka. Klecany dokázaly odolat a po zhruba dvaceti minutách hry to byli právě hosté, kteří převzali iniciativu a svého soupeře mírně přehrávali.

 

Šance ale přicházely na obou stranách a tu největší měl zhruba po půl hodině hry domácí útočník Matěj Šnobl. Samostatný nájezd na hostujícího brankáře Hrkala ale neproměnil.

 

Úvodní pětačtyřicetiminutovka tak branku nenabídla.

 

Rozuzlení jsme se nedočkali

Ani druhá půle nebyla chudá na šance, bohužel, stejně, jako ta první, na góly ano. Střelecké pokusy obou týmů buďto nenašly zařízení nebo nechaly vyniknout oba brankáře.

 

Pár minut před koncem mohly rozhodnout oba celky. Nejdříve domácí, střela ale byla vykopnuta z brankové čáry.

 

Vzápětí se podobná situace odehrála na druhé straně. Po pěkné individuální akci a zakončení Antonína Hrdiny dorážel z vápna Ondřej Dvořák, jeho pokus byl ale na poslední chvíli zastaven jedním z obránců domácích.

 

Střetnutí Kladna "B" a Klecan tak branku nenabídlo, a oba týmy tak braly bod.



Ohlasy k zápasu


SK Kladno B
Tomáš Abrham: Hosté byli kvalitní, hráli dobře odzadu a měli i šikovné útočníky. Musím uznat kvalitu soupeře včetně toho, že celé utkání s námi vydrželi běhat, takže je vidět, že asi mají natrénováno. Výsledek 0:0, gólové šance ale byly na obou stranách. Útočníci žádnou šanci neproměnili, a proto je výsledek takový, jaký je.

MSK Klecany
Jiří Kruťa: Prvních dvacet minut měli iniciativu domácí, poté jsme ji trochu převzali my. Ve finále to bylo vyrovnané, bojovné a myslím si, že i kvalitní utkání. O nějakou šanci jsme možná měli víc, remíza je ale asi spravedlivá.



Sestavy


SK Kladno B
A. Cimrman [-] - M. Šnobl [-] , O. Noll [-] , F. Jančí [-] (57. J. Janda [-] ) , M. Blažek [-] , D. Šíma [-] (78. S. Chvojka [-] ) , L. Pospíšil [-] , A. Klvaň [-] (57. T. Fedorišin [-] ) , T. Abrham [-] , M. Veiner [-] (68. O. Čermák [-] ) , T. Čapek [-]

MSK Klecany
F. Hrkal [-] - O. Průcha [-] , D. Průcha [-] , P. Zuskin [-] , A. Hrdina [-] , O. Dvořák [-] , D. Žampach [-] (46. M. Bečka [-] ) , L. Urban [-] (57. P. Svoboda [-] ) , F. Vaktor [-] , P. Hájek [-] , V. Hordashko [-] (80. F. Mančal [-] )

ŽK: 88. J. Janda - 55. A. Hrdina , 86. O. Dvořák , 90. F. Mančal .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jan Červený
Tip experta: výhra domácích

Kladno využívá toho, že B-tým často doplňují hráči z A-týmu, což v zápasech musí být znát. Myslím, že Kladno vyhraje, ale Klecany budou kousat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích