1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj bratrů skončil dělbou bodů, Velká Dobrá remizovala s B-týmem Kladna


Branky


6

Utkání mezi celky FC Čechie Velká Dobrá a SK Kladno "B" bylo okořeněné jednak tím, že několik hráčů domácího celku prošlo právě Kladnem, ale hlavně tím, že proti sobě stáli dva bratři. Trenér domácího týmu Marek Abrham a trenér hostí Tomáš Abrham. Vyrovnaný zápas, který mohly ve svůj prospěch rozhodnout oba celky, skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka na obou stranách

Od začátku utkání se hrál kvalitní a pohledný fotbal. Na obou týmech byla vidět touha po vítězství, a proto byla hra otevřená a k vidění bylo spoustu šancí na obou stranách.

 

První příležitost byla proměněna v 10. minutě, a to na straně domácích. Po přihrávce do vápna se střelou do odkryté branky prosadil Patrik Ondrášek. Velká Dobrá tak vedla 1:0.

 

Ve 29. minutě bylo srovnáno. Střelou zpoza vápna, která vymetla pavučiny v horním růžku domácí sítě, se mezi střelce utkání zapsal Jan Slabý. Po půlhodině hry se tak začínalo od znova.

 

První půle už nic dalšího, co by stálo za zmínku, nenabídla, a hráči tak odcházeli do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

 

Nevyužité šance obou celků

Druhá půle pokračovala ve stejném trendu, jako ta druhá. Otevřená hra a šance na obou stranách.

 

Nejvíce vynikali brankáři. V brance domácích Martin Kindl a v hostující brance Martin Vokoun. Oba si v utkání připsali několik důležitých zákroků.

 

Druhý poločas a celý zápas by se dal nazvat jako "festival zahozených šancí," a vyrovnané utkání tak skončilo zaslouženou remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham: Utkání bylo z mého pohledu velice kvalitní. K vidění bylo spoustu gólových šancí a remíze je asi spravedlivá. Kluky musím pochválit za dobrý výkon. Jediné, co mě mrzí, je to, že jsme z našich šancí nepřidali ještě nějaký gól.

SK Kladno B
Tomáš Abrham: Utkání nám ukázalo, co budeme potřebovat zlepšit. Vytvářeli jsme si spoustu šancí, to proměňování je ale potřeba zlepšit. Pak budeme moct hrát za tři body.



Sestavy


FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - R. Volman [-] (74. P. Salvét [-] ) , D. Rogers [-] (46. J. Mertlík [-] ) , P. Ondrášek [-] , M. Zelenka [-] , M. Zimerman [-] , T. Andruchovič [-] , R. Stříška [-] , M. Bílek [-] , F. Dejčmar [-] , D. Sekanina [-] (85. P. Popelka [-] )

SK Kladno B
M. Vokoun [-] - J. Rottner [-] , M. Veiner [-] , J. Slabý [-] , T. Abrham [-] , A. Klvaň [-] (67. S. Chvojka [-] ) , T. Fedorišin [-] (74. O. Čermák [-] ) , M. Blažek [-] , F. Jančí [-] , L. Pospíšil [-] , O. Noll [-]

ŽK: 84. P. Ondrášek - 84. L. Pospíšil .
Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Luboš Krejza
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích