P. Junek 53.
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 10:15

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kralupy doma potrápily Vestec, favorit ale nezaváhal


Branky


7

Ve středu kralupští remizovali na domácí půdě s Rakovníkem. Dnes je čekal veliký oříšek, a to první Vestec. Kralupy favorita pořádně potrápily, Viktorka si ale vedení pohlídala a ani tentokrát neklopýtla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly hostů

Utkání začalo poměrně opatrně a hrálo se spíše ve středu hřiště.

 

První zajímavější situace přišla ve 14. minutě, kdy po centru Silovského zblízka skóroval Matysík. Vestecký útočník byl ale v ofsajdu, a branka tak nebyla uznána.

 

Vzápětí hlavičkoval po rohovém kopu osamocený Houška, domácí obránce ale branku netrefil.

 

Stejný muž vyrobil v 18. minutě trestuhodnou chybu v rozehrávce a Radim Matysík tvrdou ranou poslal Viktorku do vedení.

 

Ve 26. minutě mohlo být vyrovnáno. Balón propadl až ke Krejzovi, který se řítil na hostujícího Víška. Domácímu strikerovi se ale zakončení vůbec nepovedlo a balón skončil v zámezí.

 

Kralupským se nevyužití příležitosti vymstilo ani ne o tři minuty později. Dlouhý balón do lajny dostal Vidlička, který se dostal až před domácího brankáře Šídla. Poté přihrál na volného Jiřího Ježdíka a ten do prázdné branky uklidil na 2:0.

 

Úvodní dějství už nic dalšího nepřineslo, a Kralupy tak po první pětačtyřicetiminutovce prohrávaly s Vestcem 0:2.

 

Snížení domácích

Domácí vstoupili do druhého poločasu velice aktivně a snažili se o snižující branku.

 

Po pěti minutách hry zakončoval po centru Uhlíře hlavou Novotný, balón ale proletěl vedle Víškovy svatyně.

 

Po chvíli už se kralupští radovali. Po pěkné individuální akci Hulínského se tváří v tvář Víškovi ocitl střídající Junek a povedeným zakončením snížil na 2:1.

 

O pár minut později se po jednom ze zákroků domácího obránce vestečtí dožadovali penalty. Ta se ale nepískala a akce byla dohrána tečovanou střelou, která jen těsně minula Šídlovu branku.

 

V 63. minutě zakončoval po centru Uhlíře Houška, balón ale skončil ve Víškových rukavicích.

 

O deset minut později se do zakončení dostali zase hosté. Po pěkné kombinaci zakončoval zblízka Pecinovský, branku ale netrefil.

 

Pět minut před koncem mohl hostům výhru pojistit Matysík, jeho tvrdá hlavička ale mířila doprostřed branky, kde stál připravený Šídlo.

 

V závěru měl jednu z posledních šancí na vyrovnání Junek, jeho hlavička ale těsně minula hostující branku.

 

Kralupy tak doma po srdnatém výkonu podlehly favorizovanému Vestci 1:2.



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Luboš Černý: Věděli jsme, že Vestec má kvalitní a zkušené mužstvo a že nás nečeká lehký zápas. První poločas to potvrdil. Hosté byli více na balónu a zaslouženě vedli 2:0. Druhý poločas jsme snížili v 53. minutě na 1:2 a chvílemi jsme soupeře i přehrávali. Z utkání se dal vytěžit i bod, ale bohužel jsme se ke konci zápasu už do vážnější příležitosti nedostali a soupeř v součtu celého zápasu bere zasloužené tři body a právem mu patří první místo v tabulce.

TJ Viktoria Vestec
Ivan Voborník: Dnes se hrály dva rozdílné poločasy. Ten první patřil nám a druhý domácím. V 65. minutě musel střídat Vidlička a hra se vyrovnala. Domácí se tlačili do zakončení, ale řadou nepřesností nám umožnili se z tlaku vymanit a závěr utkání jsme zvládli na jedničku.



Sestavy


FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - M. Houška [-] , M. Řenč [-] , R. Culek [-] , M. Uhlíř [-] - D. Weiner [-] , J. Kulhavý [-] (38. P. Hulinsky [-] ) , J. Novotný [-] , D. Hemr [-] , S. Mařík [-] (46. P. Junek [-] ) - L. Krejza [-]

TJ Viktoria Vestec
P. Víšek [-] - M. Hlubuček [-] , V. Ježdík [-] , J. Ježdík [-] (90. M. Chaloupka [-] ) , J. Maňák [-] (85. O. Vlasák [-] ) , R. Matysík [-] , M. Říha [-] (90. T. Bartusek [-] ) , V. Vidlička [-] (65. J. Ptáček [-] ) , M. Hendrych [-] , P. Pecinovský [-] , D. Silovský [-]

ŽK: 22. D. Hemr , 39. M. Řenč , 79. R. Culek - 63. P. Pecinovský , 69. J. Ježdík , 70. V. Ježdík , 80. R. Matysík .
Počet diváků: 116. Rozhodčí: POKLOP Petr - PUDIL Václav, VOLENEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Vojtěch Němčanský
Tip experta: výhra hostů

Bude to velmi zajímavý duel a určitě tahák kola. Oba týmy jsou kvalitní, ale očekávám, že Vestec bude o úroveň výš a bezpečně vyhraje. Jejich postavení v tabulce, složení týmu a výsledky mluví za vše.