FOTOGALERIE: Borek se nebojácně pustil do bojů v I.B. Porazil Novou Včelnici


Branky


38. R. Horejš , 48. R. Horejš , 62. D. Hájek , 80. D. Hájek - 27. Z. Didek
11

Borek se dočkal vytouženého postupu do krajské soutěže a hned na úvod prokázal, že v I.B rozhodně nebude do počtu. Na utkání fotila Markét Horejšová. "Los prvního kola nám připravil opravdový křest ohněm v podobě TJ Nové Včelnice, která ještě loni hrála I.A třídu. Do zápasu jsme nemohli nasadit J.Houšku, D.Eliáše a zcela fit nebyl ani V.Baščevan, který přesto nastoupil. Domácí zápasy letos hrajeme v novém hracím čase v sobotu od 10:15 hod. a tak hřiště ještě bylo pokryté rosou což přidávalo hře na rychlosti," sdělil na úvod reportáže Radek Horejš.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

ÚVOD ZÁPASU PATŘIL JASNĚ HOSTŮM

Vše bylo nachystané a tak zápas mohl začít. Hosté od úvodních minut ukazovali, že v této soutěži se chtějí pohybovat na špici a zcela diktovali tempo hry. Všude byli dřív, hýřili pohybem a dostávali se i do vyložených gólových šancí. Tu první měl hned ve 4.min D.Jaroš, kdy jeho střela z 20 metrů orazítkovala levou tyč Krčínovi branky. Hosté měli několik šancí, které ovšem nedokázali přetavit v góly a tak první trest přišel až ve 27.min kdy zahrávali rohový kop, který se se štěstím odrazil k volnému Zdeňku Didkovi, který otevřel skóre 0-1. Domácí se ovšem nesložili a postupně se začali hostům herně vyrovnávat. Ve 38.min utekl po levé straně D.Hájek ideálně přihrál před branku na Radka Horejše, který neměl problém poslat míč do odkryté branky a první krajský gól pro Borek byl na světě 1-1. A domácí mohli být ještě veselejší. V další šanci se ocitl D.Hájek jehož střelu vyrazil hostující gólman jen na roh. Ve 45.min zahrával J.Frank rohový kop, který způsobil před hostující brankou pořádný závar zakončený střelou R.Horejše, ale hostující gólman předvedl parádní zákrok. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu a příjemného potlesku domácích fanoušků.

Domácí vstoupili do druhé půle aktivně a dočkali se už ve 48.min. Hostující gólman T.Ködel odkopem trefil jen svého spoluhráče na vápně k odraženému míči se dostal Radek Horejš udělal kličku gólmanovi a ve skluzu poslal míč do sítě 2-1. Hosté byli zjevně zaskočení a vůbec se nemohli dostat do tempa zato domácí byli na koni což dokazovala i gólová akce ze 62.min. M.Kocina byl faulován na půlce D.Šťastný okamžitě rozehrál na R.Horejše ten posunul na J.Franka, který našel ve vápně Davida Hájka a bylo to 3-1. Hosté se snažili o snížení, ale postupně jim docházeli síli a do větších šancí se nedostávali snad jen kromě gólové hlavičky, kterou bravurně vyrazil M.Krčín. Na druhé straně trefil M.Kocina hlavou tyč po rohu D.Hájka. V 80.min přišel další smrtící brejk domácích. O. Hanžl vyhrál hlavičkový souboj na svém vápně a po ose R.Horejš,O.Vaník se míč dostal až k Davidu Hájkovi, který svůj únik dokonale využil 4:1. Poslední gólovou tečku mohl přidat R.Horejš. Trestný kop z 20 metrů poslal přes zeď do šibenice, ale levé tyč byla proti a následná dorážka J.Čermína trochu zaskočila. Fotbal krajské úrovně se musel všem fanouškům líbit a tak děkujeme za podporu.

 

(report zaslal R. Horejš)



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Radek Horejš: Prvních 30 minut nás hosté jasně přehrávali a kdyby to bylo 0:3, tak se nikdo nemohl divit. Poté se nám ale podařilo vyrovnat a postupně se dostat do hry. Vstup do druhé půle nám vyšel a tak můžeme slavit první tři body v nové sezoně. Děkujeme fanouškům za podporu a věříme, že na další domácí zápas přijdou ještě ve větším počtu.




Sestavy


FK Borek
M. Krčín [-] - J. Endlicher [-] (87. M. Bukovinský [-] ) , M. Michal [-] , O. Vaník [-] , M. Leština [-] , J. Čermín [-] - R. Horejš [-] , D. Šťastný [-] , J. Frank [-] (78. O. Hanžl [-] ) - D. Hájek [-] , V. Baščevan [-] (37. M. Kocina [-] )

TJ Nová Včelnice
T. Ködel [-] - Z. Didek [-] (77. V. Kalkus [-] ) , O. Blažek [-] (90. M. Mojžíšek [-] ) , T. Mareš [-] (77. M. Neubauer [-] ) , L. Šlapanský [-] , M. Pivko [-] (83. P. Tušil [-] ) , M. Petráš [-] , P. Jaroš [-] , D. Jaroš [-] , Z. Malý [-] (66. D. Havlíček [-] ) , D. Tuček [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Novák Roman - TAUBER Lukáš, KUBEŠA Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 8. 2022 08:06
Hodnocení zápasu
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích