0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani ve druhém kole se Slavii nepodařilo bodovat


Branky


21

Už v prvním poločase si hostující celek z Třebětic vytvořil dvoubrankový náskok. Slavia se opět trápila a gólově se vůbec neprosadila. Naopak hosté ve druhém poločase přidali další dvě branky a z hřiště od Malého jezu si odvezli všechny tři body. V dalším kole se utkají dva nováčkové Třebětice s Jistebnicí a Slavia změří své síly s Kovářovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán mužstva): V prvním domácím zápase jsme chtěli odčinit porážku z Veselí, což se nám však nepovedlo. Hosté z Třebětic ukázali kvalitu a herní vyspělost a budou se podle mého názoru pohybovat v nejvyšších patrech tabulky. Nás trápí školácké chyby v obraně a střelecká impotence. Snad se to zlepší v následujícím kole.

FK Sokol Třebětice
Marek Černoch (trenér): Vstup do utkání nám vyšel, od začátku jsme se usadili na domácí polovině a dařilo se nám do prvního gólu. Poté jsme začali strašně kazit i jednoduché věci a soupeř hru rázem vyrovnal hlavně naším přičiněním. Přesto jsme předvedli pár výborných akcí a z jedné jsme náš náskok navýšili. V poločase jsme si zlehka řekli co změnit a co dělat trochu jinak a hned to bylo na hřišti znát. Druhé dějství bylo z naší strany dominantní, domácí jsme přehrávali a vytvořili jsme si i dost dalších šancí, jediným záporem druhé půle bylo, že jsme proměnili jen dvě. Přesto bylo naše vítězství naprosto zasloužené.



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
L. Rychlý [-] - P. Lhoták [-] , P. Mrzena [-] , T. Zýka [-] , K. Dvořáček [-] (70. J. Pytel [-] ) , M. Pollák [-] , J. Pinc [-] (77. P. Hajný [-] ) , A. Cihlář [-] , L. Janák [-] , J. Hromádka [-] (59. D. Maruška [-] ) , M. Bohůnek [-]

FK Sokol Třebětice
V. Zejda [-] - V. Habr [-] , J. Chvátal [-] , R. Tříletý [-] , O. Černoch [-] , V. Bastl [-] , P. Kelbler [-] , P. Švarc [-] (82. T. Přívětivý [-] ) , R. Nehyba [-] , M. Kelbler [-] (85. D. Mašát [-] ) , V. Novák [-]

ŽK: 44. J. Pinc - 26. P. Kelbler , 84. M. Kelbler .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Crkva Robert - TAUBER Lukáš, KOTNAUER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Jiří Průša
Tip experta: výhra hostů

Tým z Třebětic by mohl být letošním černým koněm soutěže. Mají velice dobrý tým, o čemž jsme se přesvědčili v minulém kole, a proto věřím, že Slavie jim nebude dělat moc velký problém, aby získali své první vítězství v A třídě.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích