J. Pinc 36.
J. Pinc 85.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia konečně poprvé bodovala


Branky


36. J. Pinc , 85. J. Pinc
17

U Malého jezu se potkali dva týmy z konce tabulky, které v dosavadním průběhu sezóny ještě nepřipsaly výhru. Domácí Slavie hostila Čtyři Dvory a k vidění tedy bylo budějovické derby. Oba týmy chtěly urvat první výhru a od začátku to bylo vidět.

 

 

Autor videa: Karel Šíma

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před koncem prvního poločasu poslal Pinc Slavii do vedení

První větší šanci po úvodním oťukávání měl na svědomí hostující útočník Dubský, který v krkolomné pozici na dlouhou nohu zakončoval nad branku domácích. Domácí hrozili hlavně z pravé strany hřiště a standardních situacích. Ve 30. minutě přišel důležitý okamžik, kdy hosté přišli zbytečně o balón na vlastní polovině a Král zatáhl za záchrannou brzdu a zastavil nedovoleně unikajícího Lhotáka. Po tomto zákroku nemohlo následovat nic jiného než červená karta. Hosté byli ovšem stále aktivní a vytvářeli si šance. Krásnou střelu zpoza pokutového území vytáhl domácí Hosnedl na roh. Poté již však začínala být znát převaha jednoho muže na hřišti. Centrovaný míč z pravé strany se odrazil do prostoru penalty, kde si ho našel Pinc a pohotově uklidil k tyči - 1:0. Do poločasu už se nic zajímavého nestalo a tak se šlo do kabin v lepší náladě domácím hráčům.

I přes snahu hostujícího týmu o vyrovnání se nakonec ze tří bodů radovali domácí

Druhý poločas začal opět vyrovnaně jako by byl na hřišti stejný počet hráčů na obou stranách. Domácí chtěli těžit z brejku, hosté se museli za každou cenu hnát za vyrovnáním. Čtyři Dvory si vytvářely tlak, avšak nedostávaly se do zakončení. Domácí ke konci zápasu zahazovali jednu šanci za druhou, šli 5x v přečíslení na bránu, avšak trestuhodně řešili tyto situace. Hosté však již neměli síly na obrat. Nakonec se domácí přece jen dočkali druhého gólu, když se trefil výstavní střelou z dvaceti metrů Pinc. Slavie již udržela vedení a připsala si důležité tři body do tabulky. V dalším kole se odehraje budějovické derby ve Čtyřech Dvorech kam zavítá trápící se mužstvo Nemanic a Slavii čeká nelehký zápas s momentálně vedoucím Meteorem Tábor.

ů



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitám mužstva): Museli jsme vyhrát a vyhráli jsme. Velmi jsme posílili tým, což bylo znát a přineslo nám to ovoce. Bezchybný výkon vzadu byl podpořen i v útočné fázi. Zápas asi tolik krásy nepřinesl, ale to se dalo čekat. Všichni gratulujeme Kubovi Pincovi ke dvěma brankám, ale hlavně k narození syna Vojty!




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
M. Hosnedl [-] - P. Lhoták [-] (88. P. Hajný [-] ) , P. Mrzena [-] (46. K. Dvořáček [-] ) , P. Kindermann [-] (46. J. Voldán [-] ) , T. Wejskrab [-] , J. Pinc [-] , A. Cihlář [-] , L. Janák [-] (90. T. Zýka [-] ) , T. Vršitý [-] , M. Bohůnek [-] , O. Kindermann [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice
J. Jágr [-] - T. Dubský [-] (46. P. Janeček [-] ) , L. Zvánovec [-] , M. Rachač [-] (74. D. Sobolík [-] ) , L. Hofmann [-] (70. F. Sháněl [-] ) , V. Houška [-] (70. L. Hartl [-] ) , K. Jindrle ml. [-] , M. Matušek [-] , T. Pecha [-] , F. Král [-] , M. Pavlík [-]

ŽK: 54. T. Vršitý - 84. T. Pecha . ČK: 30. F. Král .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - ZABILKA Luboš, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Domácí se trápí v produktivitě a kvůli tomu ani nezískávají body. Čtyrák úvod sezóny nezastihl v dobré formě, ale myslím si, že nad Slavií zvítězí o 2 a více gólů.

Tip: výhra domácích