5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:30

4.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár přejel Speřice


Branky


15

Šerého střelecký galakoncert zajistil domácím pohodlné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Vstup do utkání měli lepší domácí, ale v 1. minutě se po závaru před brankou míč za záda Moravce nedostal. Další šanci měl v 16. minutě Starý, ale hlavou mířil mimo. Až ve 28. minutě se domácí konečně mohli radovat. Po kulečníkovém biliáru, kdy domácí trefili obě tyče se míč odrazil k Šerému, který již míč dopravil do branky - 1:0. V 33. minutě domácí navýšili skóre na dvougólový náskok. Nedvěd rychlou rozehrávkou vybídl ke skórování Šerého, který celou akci zakončil střelou na zadní tyč - 2:0. Domácí nadále kontrolovali zápas a ještě před odchodem do kabin v 43. minutě zakončil Nedvědův roh Trojánek - 3:0.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas již ovládli domácí fotbalisté a odevzdanému soupeři přidali další dvě branky. V 50. minutě si prodloužený odkop Jíchy zpracoval Šerý a samostatný nájezd chladnokrevně proměnil - 4:0. V 71. minutě pak potáhl po pravé straně akci Homolka a jeho centr zužitkoval střelou z voleje Šerý - 5:0. V 88. minutě měl ještě šanci zvýšit Nedvěd, ale jeho střela orazítkovala jen horní tyč. 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Dneska jsme byli jednoznačně lepší a vyhráli jsme. Mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem, ale jsme spokojeni.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - T. Trojánek [-] , J. Nedvěd [-] , P. Severa [-] , R. Sodomka [-] , D. Novotný [-] (68. A. Homolka [-] ) , O. Starý [-] , M. Šerý [-] (84. M. Pelikán [-] ) , Č. Vitásek [-] , T. Vokoun [-] , J. Henzl [-]

TJ Dálnice Speřice
J. Moravec [-] - P. Honzárek [-] , M. Fukan [-] , T. Marek [-] (79. V. Zach [-] ) , P. Šíma [-] , M. Řezáč [-] - M. Eremiáš [-] (46. M. Fejt [-] ) , D. Vlček [-] (84. T. Krejčí [-] ) , P. Pech [-] (63. M. Pohan [-] ) , D. Jančík [-] - P. Soukup [-] (46. P. Svoboda [-] )

ŽK: 40. D. Vlček .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - ROSICKÝ Jakub, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 8. 2022 14:53
výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Hloch
Tip experta: výhra hostů

Další nováček ze Speřic je pro mě velkou neznámou, podle dosavadních výsledků tipuji jejich vítězství ve Žďáru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích