3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž je dál stoprocentní


Branky


12

Čtvrté podzimní kolo MSFL je dohráno a jisté je, že se stoprocentní bodovou bilancí zůstává v čele tabulky i nadále Kroměříž. Nováček z Hodonína si připsal první prohru v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:0 do poločasu

Zápas to byl dle očekávání zajímavý.

Mírnou herní převahu domácích něco málo po půlhodince hry zúročil Mlčoch, který výborně dohrál situaci ve vápně, byl rychlejší než hráči soupeře a pohotově poslal míč za záda Petráše.

Po vedení Kroměříž nepolevila a dál byla aktivnější.

A po pěkné akci šla po zásluze do dvoubrankového vedení. Vyhlíd vystihl rozehrávku hostů, ukázkově ve sprintu vyvezl míč z vlastní poloviny až před vápno Hodonína, po krátké kombinaci se pak balon dostal k Votavovi, který se velmi dobře zorientoval a nedal Petrášovi šanci.

Ze strany hostů stojí během první půle za zmínku pohotová střela Švantnera doprostřed branky a nebezpečné manévrování Holka uvnitř vápna naštěstí bez zakončení a ani následný centr Kadlece Hodonín nezužitkoval.

Domácí si výhru i přes penaltu pohlídali

Druhou půli načal hostující Votava svou akcí a střelou, se kterou si Petráš poradil. 

V 66. minutě však využil nedorozumění a zaváhání domácích střídající Pazdera, který nebyl na hřišti ani minutku a z jedné zakončil rychlou akci hostů, čímž dodal zápasu novou zápletku - 1:2.

O pár minut později kopali hosté penaltu a mohli vyrovnat. Výborným zákrokem se však blýskl domácí brankář Dostál a skokem k tyči po své levici vychytal exekutora Holka.

Byl to ůležitý moment zápasu pro domácí, kteří se tímto vrátili do hry a opět byli aktivnější.

Otevřenější hru Hodonína využili domácí k uklidňující trefě pár minut před koncem, když se prosadil nabíhající Chwaszcz 3:1.

Do konce zápasu už si domácí výhru a tři body pohlídali a dál zústávájí neporaženým celkem MSFL.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér: „S vítězstvím jsem spokojený, ale příště bychom za stavu 2:0 měli hru více kontrolovat a být na konci nebezpečnější. Takto měl zápas zbytečně vzruch a grády. Hodonín má zkušený tým, v sestavě šikovné kluky, kteří chtějí hrát fotbal. Zápas se pro nás vyvíjel velmi dobře. Za stavu 2:0 jsme ho měli dohrát bez nějakých větších problémů, ale sami jsme si jej zkomplikovali. Zatímco hosté začali hrát a narostla jim křídla, náš výkon šel o třicet, čtyřicet procent dolů. Dostali jsme se do blbého stavu, přitom do 65. minuty nás soupeř v tom dusném počasí nijak nedostupoval. Byli jsme víc na balonu a chodili do otevřené obrany. Bohužel jsme to řešili špatně technicky. V zakončení jsme si počínali hodně nepřesně chyběla nám větší kvalita“




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - D. Jambor [-] (68. Š. Chwaszcz [-] ) , Š. Vyhlíd [-] , T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , M. Sedlák [-] (87. J. Novotný [-] ) , E. Mlčoch [-] (59. T. Machálek [-] ) , M. Votava [-] (68. M. Surynek [-] ) , M. Cupák [-] , O. Tiahlo [-] (87. J. Dočkal [-] ) , P. Zavadil [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - A. Dunda [-] , T. Langer [-] (32. P. Fila [-] ) , P. Bohun [-] (46. T. Jáger [-] ) , M. Holek [-] , P. Švantner [-] , M. Kadlec [-] , O. Sukup [-] , R. Smékal [-] (66. J. Pazdera [-] ) , P. Dressler [-] , D. Helísek [-]

ŽK: 19. O. Sukup , 34. P. Bohun .
Počet diváků: 375. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - VEJTASA Simon, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Patrik Dressler
Tip experta: remíza

Věřím v remízový duel - 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích