3:1
(1:0)
66. M. Avdić (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Start


Branky


8. D. Havlín , 47. M. Avdić , 68. D. Havlín - 66. M. Avdić (vl.)
8

V zajímavém zápase se na konec ze třech bodů radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí začali velmi dobře, povedlo se jim jít brzo do vedení. Presující Robin Demeter vybojoval míč a poté ho předložil Dominikovi Havlínovi, který z malého vápna se štěstím překonal hostujícího gólmana - 1:0. Následně měli domácí převahu, ale po 25 minutách zcela nepochopitelně vyklidili hřiště, dobře hrající hosté je zatlačili a domácí tahali v této pasáži utkání za kratší konec. Podržel je gólman Honza Vyklický, který bravurně chytl největší šanci hostů. 

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé půlky domácí vlétli a povedlo se jim opět hned na začátku vstřelit gól, když po standardce se trefil hlavou Muamer Avdič - 2:0. Domácí si to zkomplikovali vlastním gólem, který se hodí do pořadu "Neváhej a toč", ale vůbec je to nerozhodilo - 2:1. Naopak téměř v zápětí zvýšili na 3:1 po krásné akci na levé straně, kterou zakončil do prázdné branky Havlín - 3:1. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Nastoupili jsme do utkání bez několika zraněných hráčů, shodou okolností všichni chybí hlavně v útoku. Měli jsme špatný vstup do zápasu, když jsme hned v úvodu soupeři prakticky připravili gól na zlatém podnose. Druhou polovinu první půle jsme už byli lepší, ale na vyrovnání jsme nedosáhli. V kabině se říkáme, jak na to navážeme a pokusíme se srovnat, místo toho jsme předvedli otřesný úvod do druhého poločasu a jejich nejlepšího hlavičkáře necháme úplně volného. Když už nám potom domácí vrátili darovaný gól regulérním vlastencem – nepovedenou malou domů, která prošla až do brány – místo toho, abychom se nadechli ke srovnání na 2:2, tak jsem soupeři nechali tři tutovky, z nichž jednu proměnil a bylo to 3:1. Druhý poločas byl směrem dozadu celkově katastrofální, naše defenziva je letos obecně špatná. Nato, že se mužstvo vzadu tolik neproměnilo, dostali jsme za posledních pět utkání devět branek, to je skoro tolik, co za celé jaro. Na tomto musíme hodně zapracovat.



Sestavy


TJ Start Brno
J. Vyklický [-] - M. Avdić [-] , V. Ryšavý [-] (54. M. Pyš [-] ) , M. Sedlo [-] , Š. Žalud [-] - P. Demeter [-] , R. Demeter [-] (86. O. Doubravský [-] ) , M. Hubr [-] (28. L. Kaláb [-] ) , J. Jonáš [-] (46. T. Okleštěk [-] ) , M. Pařízek [-] - D. Havlín [-]

TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - N. Mihál [-] (56. D. Bogdalík [-] ) , P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , M. Malacka [-] (73. S. Milota [-] ) , T. Milota [-] , T. Ravas [-] , A. Pidruchnyi [-] , R. Kleiber [-] , J. Krč [-] , P. Šenk [-]

ŽK: 5. R. Demeter , 59. L. Kaláb - 34. P. Šenk , 40. P. Mikúšek , 69. P. Balážik , 90. T. Ravas .
Počet diváků: 330. Rozhodčí: BRÁZDIL Petr - ČAMPIŠOVÁ Natálie, BUDOVIČ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jiří Švejkar
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas, který skončí remízou 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů