A. Krč 82.
A. Krč 84.
2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2022 13:30

16.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov obral o body lídra


Branky


5

Aleš Krč z Uničova má střeleckou fazónu a díky jeho dvěma gólům remizoval Uničov s lídrem soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Před zápasem posledního podzimního kola se ozvala zima.

Terén v Uničově byl nakonec způsobilý a utkání se tak mohlo odehrát.

Domácí v závěru podzimu nabrali slušnou formu a začali potvrzovat, že jsou dlouhodobě stabilním a v popředí se pohybujícím třetiligovým celkem.

První branka padla už v 9. minutě, kdy Červenka využil velkého zaváhání domácího Diblíka a po dlouhém běhu sám na brankáře nezaváhal.

Brankář Lebánek si pak poradil s pokusy Komendy i Krče. 

Tři góly v druhé půli

Ve druhé půli domácí přitlačili a častými nebezpečnými centrovanými míči se snažili najít své dva útočníky Komendu s Krčem.

Na druhé straně mohl vedení hostí pojistit střídající Plecitý, který trefil tyč.

Dlouhou dobu to vypadalo, že hosté své těsné vedení udrží, ale v poslední desetiminutovce dostal zápas novou a hodně dramatickou zápletku.

Nejprve v 82. minutě po přetaženém centru hlavičkoval koníčkem Krč, zprvu to nevypadalo vyloženě gólově, ale míč propadl do sítě od tyče, u které brankář Lebánek sice byl, ale zasáhnout nedokázal - 1:1.

A o dvě minuty poté domácí dlouholetý kanonýr přidal druhou branku a skóre převážil na stranu domácích - 2:1.

V 89. minutě ale předvedli hosté velmi pěknou akci, když dlouhý nákop sklepl Chwaszcz Plecitému, ten dal průnikovou přihrávku doleva na Jelečka, jehož nádherný centr zatloukl z voleje do sítě Tomáš Machálek - 2:2.

Oba týmy se tak rozešly s nerozhodným výsledkem.



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér: Je to škoda, ale bod bereme. Uničov má velmi dobrý tým, který za mě patří do první pětky MSFL. Zápas se dal zvládnout lépe, ale klidně jsme mohli odjíždět i bez bodu. Pro nás to byl těžký zápas. Uničov hraje velmi dobře, opírá se především o útočníky Komendu a Krče, kteří sklepávají balony a taky vpředu dokážou míč podržet. Prostě jsou nebezpeční, což prokázali i proti nám. My jsme ale hlavně v prvním poločase dobře reagovali a soupeře pustili jenom asi do dvou či tří nebezpečných situací. Zápas se lámal v prvním poločase, kdy jsme měli spoustu zajímavých situací, ale nepodařilo se nám ji vyřešit do druhého gólu. Třikrát nebo čtyřikrát jsme šli do otevřené obrany, ale nepodařilo se nám dát průnikovou přihrávkou, kterou buď zblokoval obránce nebo jsme ji dali pozdě.



Sestavy


SK Uničov
J. Kvapil [-] - J. Coufal [-] , V. Koutný [-] , A. Krč [-] , M. Diblík [-] (46. J. Saňák [-] ) , M. Vybíral [-] (46. M. Hausknecht [-] ) , T. Komenda [-] (86. M. Kirschbaum [-] ) , J. Vichta [-] (76. J. Javůrek [-] ) , J. Ambrozek [-] , J. Svoboda [-] (76. V. Kamas [-] ) , M. Sečkář [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Lebánek [-] - D. Jambor [-] (75. T. Machálek [-] ) , Š. Vyhlíd [-] (86. E. Mlčoch [-] ) , T. Jeleček [-] , M. Surynek [-] (58. Š. Chwaszcz [-] ) , P. Červenka [-] (75. D. Plecitý [-] ) , T. Matoušek [-] (58. M. Machálek [-] ) , A. Houser [-] , M. Cupák [-] , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-]

ŽK: 30. J. Svoboda , 31. J. Ambrozek , 76. J. Saňák - 26. T. Jeleček , 62. Š. Vyhlíd , 94. O. Tiahlo .
Počet diváků: 196. Rozhodčí: Vejtasa Simon - GREČMAL Michal, EHRENBERGER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2022 12:51
Václav Horyna

Expert: Vašek Horyna
Tip experta: remíza

Uničov jde v posledních zápasech herně i výsledkově nahoru. V minulém kole navíc vyhrál v Rosicích. Kroměříž je o bod první, ale myslím si, že tento zápas skončí dělbou bodů.

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2022 07:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2022 12:51

Tip: výhra hostů