Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 10:15

8.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První bodová ztráta Kroměříže


Branky


7

Soutěž MSFL má za sebou již osmé kolo. Poprvé bodově zaváhala první Kroměříž, které remizovala na hřišti béčka Slovácka. Fanoušci si jistě v tomto utkání přišli na své, když viděli po třech gólech na každé straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Hosté a vedoucí tým tabulky měl za sebou parádní pohárovou bitvu s Ostravou, které podlehl až po penaltovém rozstřelu.

V sedmé minutě utkání 8. kola měl blízko ke skórování hostující Votava, který v dobré pozici ideálně netrefil hlavou a minul.

Domácí však od úvodních minut více drželi míč a předváděli kvalitní kombinaci na jeden až dva doteky.

Po postupném útoku také otevřeli skóre zápasu. Míč se přihrávkou ze středu dostal kolem hostujícího Sedláka k Merdovičovi, který si jej přehodil z pravé na levou a prudkou přízemní křížnou ranou na zadní tyč rozvlnil síť - v 10. minutě 1:0.

Další nadějné útoky domácích zhatil ofsajd nebo centrovaný míč z postavení již za brankovou čarou, takže dosažená branka nemohla platit.

Postupně se hra vyrovnala a hosté se začali více tlačit na polovinu soupeře.

Před koncem poločasu si Kroměříž připravila pár šancí, se kterými si domácí obrana v čele s gólmanem dokázala poradit.

Poločas tak skončil vedením domácího Slovácka.

Pět gólů ve druhé půli

Jen pár minut po přestávce šlo Slovácko do dvoubrankového vedení, když přetažený centr Poláška skončil v šibenici překvapeného Lebánka - v 50. minutě 2:0.

První desetimunovka druhého poločasu byla ze strany domácích opravdu dobrá, hostující brankář Lebánek musel ještě několikrát zasahovat po nebezpečných střelách.

Na vývoj utkání zareagoval hostující trenér dvojím střídáním a přeskupením hry na dva útočníky.

Nepříznivý vývoj utkání se hostům podařilo nejen zastavit, ale také změnit. 

V 62.minutě se na kraji vápna dobře uvolnil Votava, jehož centr na zadní tyč si hrudí sklepl do šance Chwaszcz, byla ale sražen a nařízenou penaltu proměnil Votava - 2:1.

Vyrovnání se Hanáci dočkali o chvíli později. Po obléhání domácího vápna se již druhý vrácený míč do pokutového území dostal k Jelečkovi, který využil postavení Velicha a zkušeným lobem vyrovnal - 2:2 v 71. minutě.

V 75.minutě domácí opět vedli, když se v podstatě na tři přihrávky dostal míč od vlastního vápna až k Juroškovi, který chytře překonal brankáře domácích.

V 83. minutě hosté podruhé v zápase vyrovnali. Cupák poslal míč ze středu doleva na Červenku, který si míč posunul blíže k brance a jeho parádní přihrávku uklidil do brány nabíhající Chwaszcz. 

Body si tak oba týmy rozdělily.



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér: Pro mě je to cenný bod. Slovácko B má kvalitní tým, což potvrzuje od začátku sezony. Kluci i za nepříznivého stavu ukázali, že si za tím jdou a síla v nich je. Za bojovnost a velké odhodlání jim patří obrovský dík. Vím, že to pro ně muselo být fyzicky i psychicky hrozně náročné, nakonec to ale zvládli velmi slušně. Tým poznamenal středeční pohárový zápas, kdyby to byl klasický devadesátiminutový zápas na normálním terénu, tak by to ještě šlo, ale kluci proti Baníku Ostrava odehráli 120 minut a ještě na blátě, takže to pro ně bylo hrozně nepříjemné. Docházely jim dnes síly, ale hráči, co tam přišli z lavičky, náš výkon dokázali zvednout a mužstvu pomoct. Jinak v prvním poločase jsme byli víc na balonu, ale nezvládli jsme dva momenty a po jednom dostali gól. Na začátku druhé půle nevím, jestli našim hráčům tak ztuhly nohy, ale bylo to od nás strašně pomalé, utahané a dostali jsme druhý gól. Naštěstí neproměněné šance soupeře a gól z penalty nás vrátily zpátky do hry.



Sestavy


1. FC Slovácko B
D. Velich [-] - l. pernica [-] , M. Merdovič [-] , V. Bartoš [-] , P. Juroška [-] , T. Brečka [-] , T. Koryčan [-] (80. D. Velecký [-] ) , M. Polášek [-] , T. Vincour [-] , M. Kohút [-] (83. I. Aldin [-] ) , M. Kudela [-] (80. D. Šlechta [-] )

SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Lebánek [-] - P. Zavadil [-] , D. Jambor [-] (55. M. Machálek [-] ) , Š. Vyhlíd [-] (55. Š. Chwaszcz [-] ) , T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , M. Sedlák [-] (73. M. Surynek [-] ) , A. Houser [-] , M. Votava [-] (73. P. Červenka [-] ) , M. Cupák [-] , O. Tiahlo [-]

ŽK: 36. M. Kudela , 68. T. Vincour , 70. M. Polášek , 85. l. pernica - 84. A. Houser , 86. T. Matoušek .
Počet diváků: 347. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - GREČMAL Michal, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů