P. Drbal 48.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Kroměříž


Branky


10

Sedmým kolem pokračovala od pátka do neděle soutěž MSFL. Po sedmi odehraných kolech zůstává stále bez ztráty bodu v čele Kroměříž, která ve šlágru kola zvítězila 2:1 na půdě druhých Rosic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Úvodní dvacetiminutovka zápasu vážnější šanci nabídla.

Rosičtí sice zahrávali několik standardních situací, pozorná defenziva hostů je ale do zakončení nepustila.

Ve 23. minutě se k exekuci přímého kopu z nebezpečné pozice postavil hostující Jeleček, jeho střelu mířící pod břevno vytěsnil Zádrapa na roh.

Ve 31. minutě se po centru Koláčného dostal k zakončení Buchta, z 10 metrů však pálil pouze do tyče.

Ve 34. minutě propadl na druhé straně centr zprava až k Tiahlovi, který zblízka na zadní tyči těsně přestřelil.

Ve 40. minutě zkoušel nadvakrát střelecké štěstí Koláčný, jeho první pokus obrana Kroměříže zblokovala, následně zamířil záložník Slovanu vedle.

V poslední minutě první půle nastřelili brankovou konstrukci i hosté, konkrétně Votava, který z hranice šestnáctky orazítkoval břevno.

Tři góly ve druhé půli

Rosickým vyšel nástup do druhého poločasu. Ve 46. minutě zakončil Přerovský centr Kulíka hlavou vedle levé tyče. O minutu později se k zakončení hlavou dostal opět Přerovský, Dostál však předvedl fantastický zákrok a konečky prstů vytěsnil míč na roh. Ten posadil Přerovský přímo na prsa Drbala, který na přední tyči překonal Dostála – 1:0.

V 62. minutě se po závaru v pokutovém území kroměřížských dostal k zakončení Sedláček, zblízka ale Dostála nepropálil.

V 66. minutě mohl po přihrávce Koláčného navýšit vedení domácích Černý, jeho povedenou střelu mířící k pravé tyči zneškodnil dalším výborným zákrokem Dostál.

V 70. minutě se dočkali hosté vyrovnání, když přímý kop Sedláka usměrnil hlavou přesně k pravé tyči Chwaszcz – 1:1.

V 78. minutě chytil Dostál střelu Černého, následně rychle vykopl na Chwaszcze, který byl u míče dříve jak vyběhnuvší Zádrapa a střelou podél něj otočil skóre utkání – 1:2.

Domácí nesložili zbraně a v 82. minutě byli blízko k vyrovnání, kdy Zezulovu zblokovanou dorážku po centru Přerovského vyhlavičkoval z branky jeden z obránců.

 V 88. minutě se po necelé minutě strávené na hřišti dostal k zakončení z dobré pozice Kozel, jeho střelu mířící k levé tyči ale Dostál kryl.

Závěr utkání přinesl ještě několik příležitostí v podání rosických, střela Buchty, šance Přerovského ani pokus Kotáska však mezi třemi tyčemi neskončili.

Domácím tak skončila série bez prohry a hosté jsou stále bodově stoprocentní.



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér: „Jsme spokojení s tím, jak jsme obrovsky těžký zápas zvládli. Rosice mají organizovaný, silově výborně připravený mančaft, který při dlouhých míčích dokáže vytvořit tlak na obránce. Do soubojů chodí na 110 procent a když rozhodčí neodpíská faul, vždycky z toho je nějaká šance nebo závar. Bylo to od začátku zápasu vyrovnané. Čekalo se, kdo dá první gól. Když se nám podařilo otočit, tak domácí v závěru zjednodušili hru. Nakopávali dlouhé míče do naší šestnáctky. Měli opravdu hodně standardek a rohů. Bylo tam dost nebezpečných situací, naštěstí jsme to všechno uskákali a odbouchali. Posledních patnáct minut byl spíš boj, ale kluci to zvládli."



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - E. Sedláček [-] (76. D. Kotásek [-] ) , P. Drbal [-] (87. M. Kozel [-] ) , T. Selinger [-] (80. J. Krejčí [-] ) , J. Černý [-] , D. Přerovský [-] , J. Koláčný [-] (80. T. Dobrovodský [-] ) , R. Buchta [-] , P. Novák [-] , K. Kulík [-] , T. Zezula [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - Š. Vyhlíd [-] , T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , M. Sedlák [-] (76. D. Plecitý [-] ) , A. Houser [-] , E. Mlčoch [-] (76. P. Červenka [-] ) , M. Votava [-] (64. Š. Chwaszcz [-] ) , M. Cupák [-] , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-]

ŽK: 24. P. Novák - 17. T. Matoušek , 84. M. Cupák , 90. A. Houser .
Počet diváků: 315. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - EHRENBERGER Tomáš, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Petr Duda.
Tip experta: výhra hostů

Střetne se 1. a 2. tým tabulky, lépe to však zvládne Kroměříž.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů