2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2022 17:00

17.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvítkovice porazily Frýdek-Místek


Branky


8

Soutěž MSFL zažívá anglický týden, když pokračovala ve středu předehrávkami 17. kola. I po pátem soutěžním zápase sezóny zůstává bodově stoprocentní Kroměříž, které šlapou na paty Rosice. Kvítkovice si v předehrávce připsaly tři body za výhru 2:0 nad Frýdkem-Místkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Úvod zápasu se odehrával ve vyrovnaném tempu a v první čtvrthodině si oba soupeři připsali po šanci, ovšem bez gólového efektu.

Ve 27. minutě přišla velká komplikace pro hosty, neboť byl za nešťastný zákrok, který zranil brankáře, vyloučen Patrik Rubý.

Po půl hodině hry mohl přesilovky využít domácí Daniel Rapavý, ale jeho střelu k pravé tyči skvělým zákrokem vytěsnil Gergela.

Kvítkovice se ke konci první půle držely v tlaku a ve 41. minutě otevřely brankový účet. Patrik Chovan z levého křídla centroval na zadní tyč, kde míč hlavou vrátil před bránu Michal Guzik a do prázdné kasy skóroval Matyáš Blahuta - 1:0.

Domácí si výhru pohlídali

Kvítkovice sice měly početní převahu, na hrací ploše to nebylo až tak znát.

Hra se v druhé půli přelévala z jedné strany na druhou, ale větší šance nebo gólovky k vidění nebyly.

V 92. minutě sice měli hosté volný kop, ovšem ten si soupeř pohlídal a následně se vydal do protiútoku, ve kterém získal autové vhazování a po vyřazení Konečného ze souboje zakončoval do prázdné svatyně Vilém Waclawik - 2:0. 

A o třech bodech bylo definitivně rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu



MFK Frýdek-Místek
Robert Pištěk - trenér: „Třicet minut bylo k vidění vyrovnané bojovné utkání, kdy se hra odehrávala převážně ve středu hrací plochy. Bohužel byl ve 27. minutě nešťastně vyloučen Patrik Rubý a šli jsme tak do početní nevýhody. V tu chvíli bylo pro nás hlavní neinkasovat do přestávky a připravit se na druhou půli. Bohužel se tak nestalo a ve 41. minutě skóroval Blahuta. Za druhý poločas nemám klukům co vytknout, protože se rvali a byli jsme i v menším počtu rovnocenným protivníkem. Aktuálně nás trápí kvalita ve finální části, jelikož jsme nedokázali skórovat z několika slibných protiútoků. Podruhé jsme inkasovali po velmi záhadném výroku sudího a protiútoku 3v1."



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] (29. R. Konečný [-] ) - M. Guzik [-] (78. M. Šidlík [-] ) , P. Chovan [-] , V. Waclawik [-] , D. Rapavý [-] (60. J. Kiška [-] ) , P. Gerža [-] , D. Dziuba [-] , M. Blahuta [-] , R. Bala [-] , O. Pernatskyi [-] , L. Vychodil [-]

MFK Frýdek-Místek
M. Gergela [-] - P. Rubý [-] , M. Velner [-] , M. Kostka [-] , D. Konečný [-] , . Hadj [-] (68. J. Martiník [-] ) , M. Kovařík [-] (73. T. Kohut [-] ) , T. Hykel [-] , J. Massaniec [-] , J. Nevřela [-] , P. Zupko [-] (80. J. Blejchař [-] )

ŽK: 43. R. Bala , 54. L. Vychodil , 84. O. Pernatskyi - 53. M. Kovařík . ČK: 27. P. Rubý .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - SILNÝ Zdeněk, SLABÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Vašek Horyna
Tip experta: remíza

Kvítkovice s Frýdkem-Místkem odehrají remízový duel. Body se dnes budou dělit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích