2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 16:00

9.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brozany otočily zápas s Pardubicemi a vyhrály podruhé v řadě


Branky


37. D. Šup , 85. M. Strada - 16. S. Řehák
8

Těžké utkání s pardubickou rezervou čekalo domácí Brozany. Sokol, který byl nabitý vítězstvím nad Ústím nad Labem v posledním kole, se pokusil vyzrát i na velmi dobře hrající tým z východu Čech. Ačkoliv se zápas výsledkově nevyvíjel podle představ domácích, tak nakonec mohli slavit tři body, které vystřelil pět minut před koncem Strada. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pardubice šly do vedení díky trestnému kopu

Pardubice jsou týmem, který se snaží hrát pěkný kombinační fotbal, který se líbí. S tím jsou zatím ve třetí lize poměrně úspěšní a s tím přijeli do Brozan. První branku vstřelili pardubičtí už v 16. minutě, kdy se po trestném kopu Nováka prosadil hlavou Hrnčíř. Pak se dlouho žádnému z týmu nedařilo prosadit, ale nakonec přišlo vyrovnání. To se zrodilo ve 37. minutě, kdy se po centrovaném míči z pravé strany prosadil hlavou Šup. Do konce poločasu už se ani jedne tým gólově neprosadil a vš tak bylo otevřené. 

Tři body přinesl Brozanům gól v závěru

Na těžkém terénu se i nadále hrál otevřený zápas, a proto bylo otázkou zda se některý z týmů dokáže ještě vůbec prosadit. Čekalo se dlouho, ale pět minut před koncemi byli šťastnější domácí. To centrovaný míč z kopačky Strady z levé strany prošel bez jakékoliv teče až do branky. Byl to navíc tak těžký direkt pro mladý tým Pardubic, že už se na odpověď nezmohli. Navíc si závěr zápasu domácí skvělým taktickým výkonem udrželi a slavili tak další tři body. 



Sestavy


SK Sokol Brozany
J. Havránek [-] - M. Jindráček [-] (91. D. Kasse [-] ) , D. Šup [-] , P. Výborný [-] (89. J. Miskovič [-] ) , J. Bechyně [-] , M. Strada [-] , M. Krátký [-] , J. Hruštinec [-] , D. Schettl [-] (46. J. Sláma [-] ) , K. Hasil [-] , S. Soungole [-]

FK Pardubice B
O. Volšík [-] - S. Řehák [-] , . Rodrigues [-] (55. S. Šimek [-] ) , . Akosah [-] (9. Š. Dostál [-] ) , V. Svoboda [-] , O. Sedláček [-] , J. Štichauer [-] (81. O. Vencl [-] ) , M. Jarkovský [-] , J. Halász [-] , T. Hrnčíř [-] , J. Novák [-] (81. D. Pandula [-] )

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - COUFAL Jaroslav, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích