0:8
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť vysoko vyhrála


Branky


18. K. Hudeczek , 22. M. Kupec , 65. M. Šec , 66. M. Šec , 74. M. Habura , 80. F. Grabica , 82. P. Liška (p.) , 86. K. Hudeczek
7

Píšť vyhrála v Závadě o osm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť vedla o dvě branky

V derby zápase přivítala nasvém hřišti Závada mužstvo z Píště. Favorizovaná Píšž začala náporem a hned v úvodu si vypracovala čtyři rohy. Při jednom byla zblokována střela Šece. Při dalším hlavičkoval Mac na závadskou bránu. Po čtvrthodině hry se v jediné domácí příležitosti objevil Ondřej Vitásek. Píšť začala kanonádu po sedmnácti minutách hry, když centr Malchárka uklidil hlavou do domácí sítě Hudeczek – 0:1. Za čtyři minuty šel na Krajíčka sám Šec, ale ten ho vychytal.  Za pár sekund napálil centr Vlhy kolenem do šibenice Kupec – 0:2. Ve zbytku poločasu se už nic podstatného nestalo. 

Píšť přidala dalších šest branek

Začátek druhé půle začala Píšť opět aktivněji, ale velmi dlouho se nedokázala prosadit. Další branku přidali hosté až v 65. minutě, když dlouhý balon Hudeczka poslal lobem do sítě Šec – 0:3. Za pár sekund našel centr Obrusníka na přední tyči Šece, který byl nekompromisní – 0:4. V 67. minutě nastřelil Holuscha spojinici tyčky a břevna. Patnáct minut před koncem utekl po pravé straně Habura a jeho centr k překvapení všech zapadl až do sítě – 0:5. Za pět minut odcentroval Malchárek na přední tyč, kde pohotově poslal nohou míč do sítě Grabica. Za pár okamžiku byl v hostujícím vápně faulován Foitzik a penaltu zkušeně zužitkoval hostující brankář Liška – 0:7. V samém závěru skončil centr Mace na hlavě Hudeczka, který hlavou po osmé pokořil nešťastného Krajíčka – 0:8.

 

V posledním kole hostí Závada Štítinu. Píšť jede do Melče. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Rudolf Rataj (trenér): Píšť na nás vlítla, ale my jsme jakž takž do 70. minuty odolávali. Pak nám došly síly a pak už to bylo jen otázkou skóre.

TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Po dvou remízách jsme se zvedli. Druhý poločas měl už parametry.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - J. Ječmínek [-] (59. R. Navrátil [-] ) , V. Chříbek [-] , O. Vitásek [-] , L. Staňo [-] , O. Koudelný [-] , J. Lébl [-] , M. Sněhota [-] , M. Krupa [-] , R. Vitásek [-] , F. Hrubý [-]

TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - J. Mac [-] , O. Vlha [-] , T. Obrusník [-] (70. F. Grabica [-] ) - P. Moric [-] (49. T. Kudlík [-] ) , K. Hudeczek [-] , L. Foitzik [-] , M. Pawlenka [-] (49. M. Habura [-] ) - - M. Kupec [-] (70. L. Svoboda [-] ) , M. Šec [-] (70. D. Holuscha [-] ) , L. Malcharek [-]

Hráči zápasu: L. Foitzik .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: VRBA Martin - NĚMEC Jaroslav, GÁBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jakub Skalík
Tip experta: výhra hostů

Závada přivítá Píšť, tady je favorit jasný. Píšť patří minimálně do 1 A třídy, ať už kvalitou hráčského kádru tak i krásným sportovním areálem, dvojka.