L. Bartoš 14. (vl.)
L. Bartoš 45. (vl.)
2:4
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 16:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice se protrápily k výhře


Branky


14. L. Bartoš (vl.) , 45. L. Bartoš (vl.) - 5. R. Mička , 24. R. Mička , 31. T. Šupák , 63. M. Gračanin
7

Jakartovice vyhrály o dvě branky v Kylešovicích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice vedly o jednu branku

Kylešovice přivítaly na svém trávníku mužstvo z Jakartovic. Jakartovice šly do vedení už po pěti minutách, když Fernández vydláždil českou uličku pro Mičku, který podél brankáře Kirchnera zasunul míč do sítě – 0:1. Domácí pak mohli vyrovnat, ale Felkel pálil jen do brankáře a Kreisel těsně mimo. Domácí srovnali krok po čtvrthodině hry, když centr z pravé strany před Kadulou nešťastně uklidil do vlastní sítě Bartoš – 1:1. Pak mohl dvakrát skórovat hostujícíí Fernández, ale nic z toho nebylo. Ve 24. minutě se dostal míč po nahrávce Gračanina opět k Mičkovi, který z hranice velkého vápna přeloboval Kirchnera – 1:2. Po půlhodině hry prodloužil roh Šupáka Poštulka na zadní tyč na Šupáka, který skóroval do prázdné brány – 1:3. Další hostující šanci měl Mička a pak Bartoš nastřelil břevno domácí brány. Pět minut před přestávkou se připomněly Kylešovice střelou Kaduly nad bránu. V závěru prvního poločasu si centr domácího Kaduly srazil do vlastní sítě nešťastník Bartoš – 2:3.

Jakartovice vedení navýšily

Ve druhém poločase pak začaly lépe Jakartovice, když dvě šance hned v asmém úvodu zahodil Havlíček. Domácí zahrozili po standradní situace Felkela, když míč poslal Dihel mimo tři tyče. Jediná branka druhého poločasu padla v 63. minutě, když načechral Poštulka míč na hlavu Gračanina, který nabídnutou příležitost nepromarnil – 2:4. Jakartovice pak mohly ještě několikrát navýšit skóre zápasu. V šancích však neuspěli ani Poštulka, ani Fernández a ani Pedrosa. Domácí už zahrozili jen jednou, když se řítila na jediného obránce dvojice Klár a Kadula, ale akci zhatila špatná finální přihrávka.

 

V posledním kole jedou Kylešovice do Vřesiny. Jakartovice budou hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): I když byli hosté víc na míči, tak se zápas rozhodl v prvním poločase, kdy hosté své šance využili, zatímco my ne. Druhý poločas už byl fyzicky hodně náročný a najít sílu na obrat jsme nenašli.

FK Jakartovice
Marcel Pluschke (trenér): Byl to těžký zápas. Souoeř se snažil a byl hodně běhavý. Měli jsme problémy s nimi. Dali jsme ale pěkné góly a k výhře se protrápili.



Sestavy


FK Kylešovice
A. Kirchner [-] - T. Kreisel [-] , J. Bull [-] (89. E. Adamczyk [-] ) , V. Černohorský [-] , K. Kadula [-] , T. Dihel [-] , V. Kukla [-] (89. A. Laci [-] ) , E. Adamczyk [-] , M. Vavrečka [-] (89. A. Baláž [-] ) , T. Felkel [-] , P. Adamczyk [-] (72. M. Klár [-] )

FK Jakartovice
D. Pekárek [-] - P. Kuzník [-] , M. Došla [-] , . Prieto [-] , L. Bartoš [-] , F. Havlíček [-] (62. T. Bartusek [-] ) , M. Gračanin [-] , T. Šupák [-] (72. J. Vavříček [-] ) , . Fernández [-] , M. Poštulka [-] , R. Mička [-]

ŽK: 65. E. Adamczyk .
Hráči zápasu: T. Kreisel - R. Mička , M. Poštulka .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - ČECHÁČEK Jan, DULÍNEK Róbert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jakub Skalík
Tip experta: výhra hostů

Kylešovice naposledy doma nedaly nic zadarmo Píšti, ale ani tady to na body stačit nebude.