1:6
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov zkolaboval po půli


Branky


19. D. Thomas - 46. D. Řehulka , 47. J. Kříž , 56. Š. Buda (p.) , 60. Š. Buda , 67. Š. Buda , 87. T. Pecka
10

Komárov doma vysoko prohrál s Březovou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Komárov na svém hřišti přivítal v neděli tým z Březové. V prvním poločase, kdyby to bylo o čtyři branky pro domácí, nikdo by se vůbec nedivil. Solný ale čtyřikrát selhal v samostatném nájezdu, kdy ho dvakrát vychytal brankář Hromada a dvakrát zamířil tesně vedle. Přesto se Komárov ujal vedení ve 23. minutě, když rohový kop podběhl hostující brankář a Thomas v klidu zakončil do zcela odkryté branky – 1:0. V další šanci po standradní situaci Thomas, ale už nezamířil mezi tři tyče. Březová vyrovnala až v nastavení, když rohový kop dotlačil do sítě Kříž, což se ukázalo jako zlomový moment zápasu – 1:1. 

Březová dala pět branek

Ve druhém poločasu nastal úplný kolaps domácí družiny, která pětkrát inkasovala. Hned v úvodu druhé půle centr ze strany propadl k zcela volnému Řehulkovi, který nezaváhal – 1:2. V 56. minutě pak byl faulován ve vápně domácích Šuhajík a Buda penaltou nepohrdl – 1:3. Po hodině hry si Buda narazil Cihlářem a nedal brankáři domácích žádnou šanci zasáhnout – 1:4. V 67. minutě pak prošel ve formě hrající Buda jako nůž máslem domácí obranou a završil svj dnešní hattrick – 1:5. Konečnou podobu výsledku dal dalekonosnou střelou k tyči Pecka čtyři minuty před koncem – 1:6.

 

Březová bude hostit Stěbořice. Komárov jede do Kylešovic.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Zápas jsme chtěli zvládnout. Bohužel Danek Solný neporměnil čtyři gólové šance a místo 4:0, to bylo po poločase 1:1. To byl zlomový okamžik zápasu. Pak jsme dostali na 1:2 a bylo po nás. Máme před sebou důležitější zápasy a budeme je muset zvládnout.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (obránce): První poločas se domácím dařili nákopy na Solného, ale ten čtyřikrát selhal v šanci. Pak se domácí dostali do vedení, ale my vyrovnali ještě před pauzou a hned po ní jsme dali druhý gól a pak už se domácí rozpadli.



Sestavy


SK Komárov
R. Matrosz [-] - D. Solný [-] , O. Hečko [-] , M. Vácha [-] , M. Hřivnáč [-] (67. O. Hanke [-] ) , M. Mikšík [-] , L. Kerlin [-] (64. O. Šimeček [-] ) , V. Kubesa [-] , J. Matoušek [-] , D. Thomas [-] , J. Buranyč [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Řehulka [-] (71. T. Pecka [-] ) , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , R. Cihlář [-] , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-] (74. Š. Lichovník [-] )

ŽK: 23. M. Vácha , 55. M. Mikšík - 25. R. Cihlář , 30. O. Lodňánek .
Hráči zápasu: Š. Buda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PRETSCH Adam - PINČEK Milan, KYJOVSKÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Patrik Moric
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas, tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích