Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2022 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice vyhrály nad Melčí


Branky


9

Jakartovice vyhrály o čtyři branky nad Melčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice vedly o dvě branky

V dohrávaném zápse hostily Jakartovice mužstvo z Melče. Aktivněji začala Melč, která se dokonce ujala vedení, když po nahrávce Chrena dopravil míč do sítě Prda. Branka, ale nebyla uznána. V 10. minutě se do vedení dostaly Jakartovice, když Fernández našel neomylně nahrávkou pod sebe Gračanina, který umístil balon nekompromisně k tyčce hostující branky - 1:0. Další domácí šance zahodili v průběhu prvního poločasu Török a dvakrát Mička. na druhé straně pak z úhlu dvakrát vychytal Horu Štencek. Druhý gólový úder přišel pět minut před koncem prvního poločasu, když centr Fernándeze do vápna zatloukl hlavou do kasy Pedrosa - 2:0.

Jakartovice vedení navýšily

Ve druhém poločase jako první zahrozila Melč, když se do míče opřel Hora, jehož bomba skončila na spojnici břevna a tyčky. Další brankový úder domácího týmu přišel po hodině hry, když se rohový kop Kuzníka odrazil až Törökovi, který nechytatelně poslal míč do hostující branky - 3:0. Navýšit skóre pak mohl dvakrát Mička, ale ani jednou nedokázal zamířit tím správným směrem. V 77. minutě přidaly Jakartovice čtvrtou branku, když Pedrosa se po individuální akci dostal do vápna a v pohodě zavěsil - 4:0. V samotném závěru měl ještě dvě šance střídající Šupák, ale obě zazdil.

 

 

Jakartovice v dalším kole jedou do Kylešovic. Melč zajíždí do Vávrovic. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Marcel Pluschke (trenér): Konečně jsme vahráli. Dneska to bylo zasloužené. Soupeře jsme k ničemu nepustili a navíc jsme zahodili i další šance.

TJ Sokol Melč
Klement Rada (trenér): Sice jsme dali branku na 1:0, ale tu nám rozhodčí ani nevím proč neuznal. Bohužel jsme neproměnili své šance, které jsme měli neproměnili.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Štencek [-] - P. Kuzník [-] , T. Bartusek [-] (67. J. Vavříček [-] ) , . Prieto [-] , L. Bartoš [-] , K. Török [-] , M. Gračanin [-] (46. D. Osadník [-] ) , R. Mička [-] , . Fernández [-] , F. Havlíček [-] (83. T. Šupák [-] ) , D. Pekárek [-]

TJ Sokol Melč
J. Schrom [-] - M. Klein [-] (67. J. Halas [-] ) , J. Trubl [-] , P. Kuča [-] , T. Švihálek [-] , O. Chreno [-] , D. Ladner [-] (56. O. Wáleczek [-] ) , P. Hora [-] , K. Palzer [-] , P. Prda [-] , J. Smolek [-]

ŽK: 79. M. Gračanin - 82. T. Švihálek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PINČEK Milan - ČAPEC Libor, JANECH Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Tady není vůbec o čem mluvit, tady to bude hra kočky s myší, jasná jedna. Domácí vyhrají o 5 branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích