1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Hosté začali utkání skvěle, kdy v prvních patnácti minutách nepustili soupeře na svoji polovinu, ale se tří vyložených šancí ani jednu nedali. Pak se hra vyrovnala, díky tomu, že domácí popřeházeli sestavu. O jedinou branku v prvním poločase se postaral Zdeněk Krajčovič, který po nařízeném pokutovém kopu, bezpečně proměnil.

Druhý poločas

Domácí vletěli na svého soupeře dát rychle vyrovnávající branku, to se jim podařilo, kdy v padesáté minutě kopali přímý kop z pětatřiceti metrů, jenž dopadl na spoje a následný doraz už byl lahůdkou pro Michala Kroču. Hosté, ale prokázali svoji kvalitu a za devět minut snížili po rohovém kopu, kdy vyražený míč domácím brankářem vracel krásnou střelou opět Zdeněk Krajčovič. Domácí pak už neměli síly na obrat, hosté v klidu drželi míč a svoji převahu korunovali ještě kuriózní brankou, kdy Václav Bujáček vystřelil z půlky hřiště a míč zapadl za brankářova záda.



Sestavy


SK Sokol Hradčovice
J. Šmíd [-] - P. Koníček [-] , V. Hlaváč [-] , O. Hruboš [-] , V. Švěstka [-] , D. Blažek [-] (85. D. Podškubka [-] ) , M. Kroča [-] , R. Hruboš [-] , P. Božarov [-] , V. Rosík [-] (59. R. Mikulec [-] ) , P. Hostýnek [-]

Sokol Suchá Loz
M. Velecký [-] - V. Král [-] , R. Bradáč [-] (80. O. Rezek [-] ) , F. Vítek [-] , K. Smetana [-] (46. Š. Král [-] ) , V. Bujáček [-] , M. Medůsek [-] , T. Kliment [-] , P. Gazdík [-] , M. Mahdal [-] , Z. Krajčovič [-]

Hráči zápasu: M. Kroča - Z. Krajčovič .
Místo: Hradčovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Přerovský Josef - MIKULEC Miroslav (N), MAHDAL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku